×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128314 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® tapkite savo meistru magu... Šis klitorio stimuliatorius nustebins jus savo super galia! Wanderful® yra su 2 galvutėmis: triušio, puikiai tinkančio klitorio ir G taško stimuliavimui, ir analinės, tvirtos, bet lanksčios, kad didžiausias malonumas. One Wanderful® su dviem galvomis – gausybė pojūčių!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Pagaliau lazdelė, kuri veikia po vandeniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Palepinkite savo prostatą tiek vibracijos, tiek glostymo pojūčiais. 7x P-Stroke gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Analinis variklis žino, kaip stipriai stumti! Dėl savo vibracijų ir stūmos funkcijos jis puikiai tinka karštam užpakalinių durų linksmybėms ir intensyviems analiniams orgazmams. Vibruojanti galvutė yra maloni ir apvali, todėl puikiai tinka tiesiogiai stimuliuoti išangės sritį. 7 vibracijos režimai ir 3 traukos greičiai gali būti valdomi atskirai, o tai reiškia, kad juos galima derinti itin įdomiu būdu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Real Body Magic Ram

    Pagaminta iš elektromagnetinių ginklų technologijos! Dėl šių 12 funkcijų pirmyn ir atgal, pravarde Avinas. Stiebai ir sėklidės vibruoja. Palieskite maloniai, panašiai kaip tikroji oda. Galingas siurbtukas leidžia įgyvendinti visas fantazijas. Su nuotolinio valdymo pulteliu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Triguba 10 greičių stimuliacija itin mažoje pakuotėje! Vienas storos tekstūros kotas su nuostabiai stambaus diržo apvadu susiduria su dviem plonais kotais, kurie išsiskleidžia kaip skersinis svirtis ir apgaubia jus tyru malonumu iš visų pusių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator analinis kištukas yra jausmingas silikoninis žaislas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį išangės ir prostatos malonumą. Elegantiškas apyrankės nuotolinio valdymo pultas valdo 12 galingų vibracijos funkcijų su intensyviais sinchronizuotais sukimosi, stūmimo veiksmais ir dviem galingais varikliais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    CONTROL Rim Joy buvo sukurtas siekiant maksimalaus čiurlenimo malonumo, šiluma ir vibracija tvirtai apgaubdamas itin jautrią analinę sritį, kartu siūlydamas tikrovišką burnos stimuliaciją. Liežuvis laižo, aplenkia ir šiek tiek prasiskverbia į jūsų išangę, naudodamas 2 vibracijos greičius ir 5 unikalius vibracijos modelių režimus, kad būtų galima intensyviai apdirbti. Lankstus silikoninis apvadas gali būti nuimamas, kad būtų galima giliau tyrinėti liežuvį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Pasiduokite tvirtam, visapusiškam vyriškam potyriui, kai apsikabinate ikoninį Rude -Boy Xtreme, kad gautumėte gilų, stiprų prostatos ir tarpvietės malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Galingas, naujoviško, patogaus dizaino vibratorius, skirtas poroms arba savistimuliacijai su itin lanksčiomis stimuliuojančiomis rankomis, skirtomis jautriausioms jūsų kūno vietoms stimuliuoti. 3 galingi, tylūs varikliai, kuriuos galite naudoti kartu (M1, M2 ir M3) arba atskirai (M1 ir M2) arba (M3).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Invincible Black

    Invincible turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad sukurtų intensyviausią kada nors patirtą orgazmą! „Invincible“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis švelnus liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Invincible lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Perkelkite prostatos žaidimą į kitą lygį. Šis Kink by Doc Johnson® kolekcijos papildymas, sukurtas kaip išskirtinė vyrų analinė nuotaika, įsiskverbia giliai ir stimuliuoja daugybę sričių su aptakiu aukščiausios kokybės silikonu, anatominiais kontūrais, stipria ūžesio vibracija ir galingomis besisukančiomis briaunomis, puikiai pritaikytomis ekstremaliam užpakalio apvadui. . Atskiri valdikliai su individualiais kiekvieno stimuliavimo taško režimais – 10 funkcijų vibruojantis velenas, 10 funkcijų vibruojantis tarpvietės stimuliatorius ir 3 greičių įvairiomis kryptimis besisukantys keteros – kiekvieną kartą tinkinkite savo patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Jauskitės su malonumu 36 skirtingais būdais, pakeisdami tai, kaip mėgaujatės asmeniniu laiku su Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurias turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Ieškote tokio tipo vibratoriaus, kuris tiesiog „jaustųsi“? Žinote, tas, kuris priverčia susimąstyti, kaip anksčiau gyvenote be jo? Tai „Reflexx Rabbit 3“, kurio lenktas dizainas sukurtas dangiškam malonumui. Mėgaukitės sensacinga g taško ir klitorio stimuliacija, kaip niekada to nepajutote.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Leiskite save sužavėti pirmą kartą dvigubai bakstelėjusiu vibruojančiu dildo. Naujasis „Tapping Dildo Wave“ nustebins jus savo išskirtiniu, elegantišku dizainu. Dėl banguotos formos ir išlenkto, dvigubai paliečiamo antgalio jis yra geriausias turtas kiek intensyviai malonumais!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X yra reguliuojamas ir lankstus prostatos vibratorius, leidžiantis naudotojams reguliuoti formą ir dydį, kad atitiktų jų kūną ir pageidavimus, ir pritaikyti įrenginio kampą bei kreivumą, kad būtų optimizuotas patogumas ir efektyvumas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    „Wall Banger P-Spot“ sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti didingų seksualinių nuotykių! Šiame daugiafunkciniame vibraciniame masažuoklyje yra nuimamas magnetinis nuotolinio valdymo pultas, kuris lengvai pritvirtinamas prie kištuko pagrindo, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, leiskite savo partneriui naudotis nuotolinio valdymo pultu! Galingas siurbtuko pagrindas laiko Wall Banger P tašką, kad pasiektumėte tas tobulas vietas! Patirkite linksmybes ir atraskite begalines galimybes!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nėra nieko tokio erotiško, kaip tuo pačiu metu stimuliuojant prostatą ir varpą, o šis žaislas suteikia tą nepaprastą derinį su galinga vibracija ir šiluma! Lankstus silikoninis kotas yra sukurtas taip, kad būtų išlenktas link jūsų prostatos su šildomu antgaliu, kuris įtaigiai masažuoja P tašką, o tekstūruotas varpos žiedas veikia savo vibracijomis. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga arba partnerių žaidimais – visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Pagamintas iš aukščiausios kokybės aksominio minkšto silikono, šis USB įkraunamas triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Sync Lite yra intuityvus vibratorius, skirtas smalsioms poroms, norinčioms pagilinti ryšį. Sklandus ir paprastas naudoti „Sync Lite“ yra puikus pradėti nuotykius su laisvų rankų įrangos vibracija, kurį galite naudoti abu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand yra labai galingas lazdelės masažuoklis su elegantišku ir gražiu dizainu. Masažuotojo galvutė padengta silikonu, turinčiu reikšmingų patogų paviršiaus plotą, kuris galingą vibraciją jūsų kūnui. Galva suteikia gilią ir neprilygstamą galią be diskomforto dėl stingdančios rankenos. Power Wand yra belaidis ir įkraunamas, todėl galite jį pasiimti visur, kur tik norite! Palieskas!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128314 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.