×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128299 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga. Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dvi laimingos pabaigos viename nepamirštamame Chick Flick! Šis dvigubas antgalis turi švelniai išlenktą briaunuotą kotą viename gale, skirtą lengvai pasiekti G tašką, o kitas galas sukuria jaudinantį brūkštelėjimo pojūtį, kur to labiausiai trokštate. Padidinkite vibraciją ir blykstelėjimo greitį naudodami nepriklausomai valdomus variklius ir atraskite didelį pasitenkinimą dėl gerai sukurtos dvigubos funkcijos.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Myth Pink

    Susipažinkite su Myth – G taško vibratoriumi, kuris yra galingas ir paruoštas veiksmui. Ne taip tolimoje šalyje gyvena legenda apie G tašką. Atėjo laikas atrasti tiesą, o Mythas yra puikus partneris ieškant ją. Su stebuklinga unikalia tekstūra, sukurta intensyviems pojūčiams ir kūno džiaugsmo link, jūsų kelionė tik prasideda. Mergina nelaimėje? Ne, mažute, tu esi šios istorijos herojus!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis dildo yra gyvas dildė iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos ir pasižymi aukšta kokybe. Dėl siurbiamojo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis natūraliomis detalėmis bei giliomis, stimuliuojančiomis vibracijomis visiškai laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Turbo Shaker Anal Lover Purple

    Galingos vibracijos beldžiasi į galines duris!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Ieškote kokybiško sekso žaislo su kvapą gniaužiančiomis savybėmis? Džiaugiamės galėdami pristatyti Tide vibratorių, kuris užburs ne tik 10 vibracijos režimų, 5 smūgio režimų ir 5 bakstelėjimo režimų. Mėgaukitės jausmingu minkšto silikono prisilietimu ir forma, skirta tiksliai taikyti visas jautrias vietas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurias turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Šis nešiojamas žaislas su dvigubu varikliu yra trijų skirtingų formų: svogūnėlio kotas smarkiai susiaurėja iki plataus išlenkto pagrindo, o putlus ovalas išsitiesia, kad užbaigtų trifektą. Vibracija sklinda iš abiejų lanksčių kotų, kurių pagrindas yra tvirtas inkaras, kuris išlieka prigludusiame drabužyje.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Jūsų naujas receptas iš Dr. Arthur – didžiausio malonumo kompaniono, sukurto pakeisti jūsų intymias akimirkas. Su mūsų išskirtine SmartThrust™ technologija patirsite tikrovišką stūmimo malonumą su didelio sukimo momento varikliais, kurie nesustoja, kai žaisdami įtempsite.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone drakonas yra stilingas vibratorius, specialiai sukurtas optimaliam prostatos stimuliavimui. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir turi briaunuotą kotą, kad būtų galima mėgautis papildomais pojūčiais. Taip pat žaislo apačioje yra masažuoklis, kuris naudojimo metu masažuoja tarpvietę. Abiejuose stimuliacijos taškuose yra atskiras variklis, turintis 7 skirtingus vibracijos nustatymus.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Pagaliau atskleista nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią tūkstantmečių dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu susijusių vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrus džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    TOYJOY Designer Edition poroms skirtas masažuoklis Icon Superbe yra puikus aukščiausios klasės funkcionalumo ir negąsdinančios, elegantiškos estetikos derinys. Naudokite jį jausmingam solo žaidimui, perkelkite jį per visas partnerio erogenines zonas seksualaus viso kūno masažo metu arba paslydykite aplink varpos kotą, kad mylėdamiesi sujaudintumėte dvigubą stimuliaciją.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy yra vibratorius, sukurtas specialiai klitoriui ir g taškui. Ji turi ovalo formos žiedą, pakeltą ant mielos šaukšto formos galvos ir puikų kampą stimuliuoti g tašką, leidžiantį mėgautis savo malonumais. Irisas minkštas, bet tvirtas, galva iš itin minkštos medžiagos, su stipriu įmontuotu varikliu, stipri vibracija nukels į nuostabią seksualinę kelionę!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Pagaliau tūkstantinė nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrą džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Mėgaukitės šiuo kelių greičių zuikio vibratoriumi su stumiančiu ir besisukančiu, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja makštį ir klitorį. Jis turi labai gražią tekstūrą ir sukasi makšties viduje, tuo pačiu masažuodamas G tašką ir klitorį. Vibratorius puikiai priglunda prie moters anatomijos ir yra visiškai pagamintas iš minkšto, aksominio silikono, kuris jaučiasi labai švelnus liesti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Susipažinkite su Player One ir atraskite geriausią orgazmą. Dėl savo ergonomiško dizaino ir dvigubo variklio jis užtikrina nepriekaištingą prostatos ir tarpvietės stimuliavimą ir suteikia galingą patirtį. Žaiskite solo arba duetu su nuotolinio valdymo pulteliu. Jo apvali forma sukurta taip, kad būtų lengva įdėti, o lankstus pagrindas užtikrina optimalų komfortą naudojant. Tavo žaidimas, tavo taisyklės.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir nuostabiai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymą, kuris suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er yra įspūdingas masažuoklis, kuriame yra viskas, ko reikia viso kūno masažams ir intensyviai klitorio stimuliacijai. Ar esate pasirengęs klajoti savo kūnu kaip neištirta planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masažuokite kūną arba stimuliuokite jautrias vietas su Shaka lazdelės vibratoriumi! Šis universalus žaislas gali būti naudojamas išoriniam visų jautrių vietų stimuliavimui arba maloniam atpalaiduojančiam masažui. Lankstus kaklas užtikrina, kad vibratorius lengvai pasiektų visas kūno dalis. Vibratorius turi galingą variklį su 3 skirtingais vibracijos nustatymais ir 5 greičiais. Juos lengva valdyti rankenos mygtukais. Shaka įkraunama naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Po kiekvieno naudojimo nuvalykite vibratoriaus galvutę drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128299 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.