×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128155 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Atraskite prostatos vibratorių, kurio forma yra tokia pat organiška kaip ir jūs! Šis į prostatą nukreiptas vibratorius yra sukurtas specialiai atsižvelgiant į jūsų vidinius posūkius, kad jaustumėte protą ir malonumą! Pagaminta iš aksominio glotnaus silikono, kuriame nėra ftalatų, įkišti šį puikų užpakalinių durų kištuką yra malonu ir unikalu. Vietoj didelės, smailėjančios lemputės, išbandykite šį anatomiškai išlenktą žaislą masažuodami į jautriausias skylutes!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    MR BOSS pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios MR BOSS kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas reikalaujantiems orgazmų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Tai džiugina makštį, G tašką ir klitorį vienu metu!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi The Pulse Slider 28X Pulsing & Vibrating Silicone Pad with Remote Pink

    Paverskite bet kurią kėdę, sofą, kėdžių suolą sekso mašina! Šis pulsuojantis ir vibruojantis silikoninis įklotas yra puiki alternatyva perkant balną ar važiuojamą sekso aparatą. Jis yra pakankamai kompaktiškas ir diskretiškas, kad galėtumėte pasiimti su savimi ir mėgautis, kai esate vienas!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Reipo Vibrator with Up & Down Sliding Rings Black

    Reipo yra vibratorius su 2 varikliais ir funkcijomis, kurias visi svajojome patirti po ranka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Akvamarinas įkūnija jumyse laisvą dvasią. Miegamajame esate aistringas, atviras ir drąsus. Ardor yra pasirengęs perkelti jūsų meilę kūrybiškumui ir intensyvumui į kitą lygį su nusmailėjusiu galu ir svogūnine galvute, puikiai tinkančia vidinei ir išorinei stimuliacijai. Atėjo laikas priimti Ardorą!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Angelique Purple

    Šis g taško vibratorius turi lankstantį kotą, turintį 4 bangavimo funkcijas, stimuliuojančias g tašką, ir stimuliatorių, kuris puikiai tinka maloniai klitorio stimuliacijai. Vibratoriuje yra 12 vibravimo funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    „Luxe rabbit Vibe Skye“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Eighteen Vibrator and Sucker with Oscillating & Finger Function Purple

    Šis vibratorius yra 3 viename vibratorius. Ar norite, kad paaiškintume jums, kokios yra geriausios aštuoniolikos Nr. Eikime!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Susipažinkite su nauju geriausiu draugu: asmenine lazdele, kurią sukūrė XOCOON. Ši įkraunama lazdelė turi įspūdingą stiprią, gilią ir triukšmingą vibraciją, tačiau beveik jokios vibracijos rankena užtikrina maksimalų komfortą. Pasirinkite iš 3 skirtingų greičių ir 10 vibracijos modelių ir mėgaukitės puikiu viso kūno masažu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Black

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų, kurie stimuliuos visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Šis dvigubas stimuliatorius turi siurbimo funkciją vienoje pusėje su 2 keičiamais siurbtukais, kad tilptų lytines lūpas, klitorį, spenelius ir kitas erogenines zonas. Kita pusė gali būti naudojama kaip masažuoklis arba G taško vibratorius su stimuliuojančiomis briaunomis ir turi 7 vibracijos ritmus. Stimuliatorius turi 2 variklius ir yra įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. IPX7 atsparus vandeniui. Pagaminta iš silikono, ABS ir polikarbonato plastiko.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Labai lankstus Sweet Smile RC C ir G taško vibratorius su dideliu grioveliu G taško antgaliu ir plačiu pagrindu, idealiai tinka klitoriui ir tarpvietei stimuliuoti. Vibratorius pagamintas iš silikono ir padengtas švelnia aksomine tekstūra. Tai reiškia, kad jį galima labai lengvai įkišti ir dėvint jaučiasi itin maloniai (kelnaitės viduje).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir, prabangos ir malonumo sinonimas. Apvalus korpusas, sukurtas specialiai jums.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Wiggling Rabbit Vibrator Pink

    Šis Sweet Smile Nodding Rabbit vibratorius yra padengtas švelniu aksominiu silikonu. Jis išsiskiria ne tik dėl savo gražaus dizaino, bet ir dėl to, ką jis gali padaryti. Klitorio stimuliatoriuje yra paslėpta 10 vibracijos režimų. Taip pat yra 10 vibracijos režimų lanksčiame G taško antgalyje, kuris noriai linkčioja 3 greičiais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Lil Rabbit Deep Teal

    Pasiimkite šį zuikį su savimi bet kur. Lil Rabbit yra kompaktiškas triušio vibratorius, pagamintas iš aksomo lygaus silikono, su puikiai išlenktu kotu, kuris lankstosi masažuodamas jūsų G tašką su 7 vibraciniais greičiais ir funkcijomis. Padidinkite savo malonumą galingomis išorinio zuikio stimuliatoriaus vibracijomis. Laisvė žaisti!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Julio Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Silikoninis Intense™ Julio sujungia dvigubą karštųjų taškų stimuliavimą su jausmingais viso kūno masažais: abi funkcijas galima valdyti atskirai. 2 varikliai užtikrina pilną galią.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Šis prabangus rinkinys yra puikus atspirties taškas kiekvienam, norinčiam tyrinėti jausmingą ir intensyvų kulkų vibratorių pasaulį. Varomas neįtikėtino „PowerBullet“ variklio, „Desires“ suteiks jums gilų triukšmą nuo lengvo iki laukinio greičio. Padidinimo greitis lengvai valdomas paspaudus ir palaikius mygtuką ant pagrindo. Jūs kontroliuojate savo malonumo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Pristatome Opal™ Ripple Massager – jutiminio malonumo revoliuciją. Sukurtas maksimaliam kontaktui ir sustiprintai stimuliacijai, šis tekstūruotas masažuoklis pakelia jūsų patirtį į naujas aukštumas.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital Rabbit Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo nustatymų, kad būtų sukurta idealią stimuliaciją. Su greitį, tyrinėkite reguliuokite vibracijos modelį ir raskite tobulą ritmą.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    Safyras apima ramią ramybę ir paslaptį. Esate savarankiškas ir dėmesingas kitiems ir sau visose gyvenimo srityse. Mystery žino, kad jums patinka rasti naujų pojūčių, ir yra suformuota taip, kad tai atitiktų. Apkabinkite paslaptį ir atraskite naujus malonumus!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Toys Sensual Nights SN06 Realistic Rabbit Vibrator Black

    Išlaisvinkite savo tamsiausius norus su Rimba Toys kolekcija Sensual Nights! SN06 yra triušio vibratorius, aprūpintas 4 greičiais ir 10 vibracijos režimų, suteikiantis vartotojui 40 skirtingų kombinacijų. Lengvai reguliuokite greitį ir vibraciją naudodami vibratoriaus mygtukus, kad rastumėte tobulą režimą.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Pink

    Susipažinkite su Lola, meistriškai sukurta taip, kad sužavėtų klitorį, o savo forma Lola tiksliai ir labai tiksliai pasiekia visus jūsų vidinius malonumo taškus. Varomas „Nubii“ varikliu, „Lola“ dešimt greičių užtikrina triukšmingą ir subtilų sukimosi pulsavimą. Lankstus kotas, subtilus briaunos ir šildymo funkcija vilioja jūsų pojūčius, kad patirtumėte nepaprastą patirtį, suteikiančią nepamirštamą orgazmą.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Purple

    Susipažinkite su Lola, meistriškai sukurta taip, kad sužavėtų klitorį, o savo forma Lola tiksliai ir labai tiksliai pasiekia visus jūsų vidinius malonumo taškus. Varomas „Nubii“ varikliu, „Lola“ dešimt greičių užtikrina triukšmingą ir subtilų sukimosi pulsavimą. Lankstus kotas, subtilus briaunos ir šildymo funkcija vilioja jūsų pojūčius, kad patirtumėte nepaprastą patirtį, suteikiančią nepamirštamą orgazmą.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Royals Duchess Metellic Purple

    „Queen's Delight“ yra jūsų karališkosios šeimos malonumas. Išskirtinių vibratorių kolekcija su blizgančiu pliušiniu silikoniniu sluoksniu, pasižyminti įvairiais greičiais ir įvairiomis sprogstamosiomis funkcijomis. Įkraunamas.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Stimulator Crazy Tongue and Pulsation Red

    Martinella – moteriškas stimuliatorius, su kuriuo galite jaustis kaip karalienė ir jums nereikia nuo niekuo priklausyti, kad galėtumėte mėgautis savo seksualumu ir giliausiais pojūčiais.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Primo Wand Kiwi

    „PrimO Wand Vibe“ yra vidutinio dydžio klasikinė lazdelė, kuri skleidžia dundėjimą 5 pastoviais greičiais ir 5 pulsavimo modeliais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Primo Wand Lilac

    „PrimO Wand Vibe“ yra vidutinio dydžio klasikinė lazdelė, kuri skleidžia dundėjimą 5 pastoviais greičiais ir 5 pulsavimo modeliais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Primo Rabbit Kiwi

    Klasikinė triušio vibratoriaus forma yra daugiametė mėgstamiausia, o Screaming O PrimO Rabbit yra elegantiškas OHare C žiedo papildymas vartotojams, kurie mėgsta įsiskverbimą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128155 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.