×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128238 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovense Charging Cable Domi/Domi2

    Įkrovimo laidas Domi/Domi 2.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Delphini yra kompaktiškas ir diskretiškas pirštų vibratorius, kuris lengvai slysta ant piršto, leidžiantis be vargo tyrinėti ir stimuliuoti erogenines zonas, tokias kaip speneliai, klitoris, tarpvietė ar kitos kūno vietos. Delphini turi lenktą ir lankstų dizainą. Įrengtas galingas variklis, Delphini siūlo 10 skirtingų vibracijos režimų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Geltonas plono dizaino mini vibratorius. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Beautiful Jason Realistic Vibrating Dildo 24cm Nude

    Ar jus jaudina mintis apie tikrovišką vibruojantį dildo su gražia gaktika, autentiškomis venomis ir jausmingomis sėklidėmis? Jasonas turi viską, taip pat tvirtą siurbtuką seksualiam žaidimui be rankų!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 8 Flesh

    Gydytojas yra! Blush Novelties Dr. Skin Vibe #8 yra 9,75 colio tikroviškas vibratorius su venų tekstūros koteliu, kuris erotiškai masažuoja jus, kai jį įkišate į savo vidų. Galingos pulsuojančios vibracijos valdomos patogiu pasukamu ratuko pagrindu. Jis yra atsparus vandeniui duše ir vonioje. Vibe #8 yra pagamintas iš kūnui saugaus PVC be ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8 skirtingais raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruotų. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Gold

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISKRETUS, NEREIKALUS, TAČIAU TAIP ĮJUNGUS! Itin diskretiškas Hide & Play™ masažuoklis atrodo kaip lūpų dažų tūbelė su nuimamu dangteliu ir viskas! Tačiau neleiskite, kad jo mažas dydis jūsų apgautų. Šis seksualus mažas slaptas masažuoklis turi 8 skirtingas vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. Skin 8,5 colio vibruojantis tikroviškas gaidys yra paruoštas jums, jo ilgis yra 8,5 colio ir apimtis 1,5 colio. Jis gali būti plonas, bet ilgas ir stiprus! Šis gaidys atrodo ir jaučiasi toks tikras: jo tvirtumas ir išsipūtusios gyslos rodo, kaip jis pasiruošęs žaisti. Šiek tiek išlenktas kotas puikiai tinka G taško arba P taško stimuliacijai. Siurbtuko pagrindas puikiai tinka naudoti solo ir yra suderinamas su diržais surišimui ir kitoms poroms žaisti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Palepinkite save paprastais klasikos malonumais! Lankstus lenktas Mr. Right kotas sukurtas taip, kad liestų jus kaip tik. Sureguliuokite kelių greičių ratuką, kad galėtumėte mėgautis pageidaujamu lygiu ir leiskite vibracijai nuvesti jus į aukščiausią kulminaciją. Jis yra kompaktiškas ir atsparus vandeniui, todėl mėgaukitės juo duše ar SPA. Grįžkite prie pagrindų ir išbandykite Classix!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Scarlet G Black

    Visiškai naujas „Scarlet G“ yra čia, kad suteiktų tobulą galingą G taško malonumą! Išbandykite aptakią atnaujintą formą su seksualia sidabrine detale ir mėgaukitės lygia satino apdaila bei ypač stipriu varikliu. Kampuotas tobulai G taško stimuliacijai.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Funky Rabbit yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įtrauktas triušio tipo klitorio stimuliatorius. Vibratorius yra saugus kūnui, atsparus purslams ir pagamintas iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4 skirtingais vibracijos režimais ir 3 skirtingais greičio lygiais. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Dėl jūsų pasiūlymų vienas iš mūsų geriausiai parduodamų prekių dabar yra dar geresnis! Pridėjome 10 unikalių eskalavimo, vibracijos ir stimuliavimo funkcijų, kurios gali pasiekti iki pat G taško ir suteikti neprilygstamą klitorio stimuliaciją!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Klasikinis plonas vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, pasižymintis nuostabiais įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ploną, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Violetinis mini vibratorius su išgaubta įduba koto gale. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Mystim elektrodų laidai sujungia bet kurio gamintojo lipnius arba nuolatinius elektrodus, taip pat visus žaislus, kurie baigiasi 2 mm kištuku, prie mūsų e-stim įrenginių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Ellys Vibrator 36 Functions Silicone USB Purple

    Kaip ir kiti šeimos nariai, jo silikonas yra aukštos kokybės, minkštas ir labai lankstus. Jis turi pusiau tikrovišką formą, idealiai tinka minkštai ir maloniai įsiskverbti, o su klitorio stimuliatoriumi malonumą padaugina iš dviejų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Felix Purple

    Šis švelnus silikoninis triušio vibratorius turi 30 vibracijos greičių, kad suteiktų intensyvų malonumą, kai tik to pageidaujate. Ši graži nuotaika pakutens jūsų klitorį savo intensyviomis galingomis triušio ausimis. Išlenktas vibratoriaus velenas yra sukurtas masažuoti jūsų G tašką su savo unikalia sukimosi funkcija veleno viduje. Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės, švelnaus prisilietimo silikono, kuris suteikia seksualų, šilkinį pojūtį, kad liktų visiškai patenkinti visą naktį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline (S)explore Toy Kit for Her Dark Cherry

    Įdomiausia dovanų dėžutė, kurią kada nors matėte. Jaudinanti ir kvapą gniaužianti dėžutė su daiktais, kurie sujaudins jūsų mintis. Kiekvienas kruopščiai atrinktas žaislas yra daugkartinis, todėl tai dovana, kuri dovanojama ir toliau. Apima mini triušio vibratorių, Kegelio kamuoliukus ir nedidelį analinį kištuką.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Susipažinkite su šiuo linksmu ir draugišku vibruojančiu masažo ančiuku, kuris žaidžia su jumis, kur tik norite. Galingos vibracijos suteikia atsipalaidavimo ir geros savijautos pojūtį net duše ar vonioje, nes ši masažinė antis yra visiškai atspari vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, vibratorius su 10 vibravimo funkcijų, idealiai tinka, kai norite mėgautis švelnia vibracija ar galingais malonumų srautais.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Nešiokitės šią seksualią metalinę kulką su savimi, kad ir kur eitumėte, jos užtraukiamas dirbtinės odos dėklas, kuris telpa į bet kurią rankinę ar kišenę. Galingas 10 greičių vibravimas, valdomas paprastu 1 mygtuko valdikliu, šis žaislas keliauja kaip profesionalas net ir po vandeniu, nes yra visiškai panardinamas! Mėgaukitės didžiuoju „O“ kelyje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Šį drugelio vibratorių galima lengvai nešioti, jį galima nešiotis, kad galėtumėte pasiimti visur, kur jums reikia akimirksniu. 10 skirtingų vibracijos režimų suteikia skirtingą modelį, kuris suteiks vartotojui įvairių pojūčių. Atkreipkite dėmesį, kad kulkai reikalinga 1x AAA baterija (nepridedama). Juostos aplink vibratorių yra reguliuojamos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Dual Density Big Vibrator 9 Inch Light Skin

    Dviejų tankių didelis 9 colių vibratorius yra aukščiausios kokybės, tikroviškas vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos, sukurtas taip, kad pasiektų visas jūsų intymias vietas. Šis malonus dizainas yra kūno atspalvio spalvos, natūralaus silueto ir galingų, daugiafunkcinių vibracijos režimų: suteikia jaudinančiai tikrovišką patirtį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Makšties ir analiniam malonumui! Juoda vibro kulka iš vientisos lengvai slystančios medžiagos su aksominiu paviršiumi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 2 Flesh

    Gydytojas yra! „Dr. Skin Cock Vibe #2“ yra 9 colių tikroviškas vibratorius su gyslomis ir sukamuoju ratuko pagrindu, kad būtų galima vibruoti įvairiais greičiais. Jo kūginė galvutė ir plonas kotas gali būti patogiai ir lengvai įkišamas. Sukurtas pradedantiesiems ir taupantiems išlaidas, „Cock Vibe #2“ yra pagamintas iš PVC, kuriame nėra ftalatų, ir maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurios nėra įtrauktos.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128238 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.