×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 65 į 96312 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls 25cm

    Mūsų naujienos King Cock vibruojantys dildo yra patys tikroviškiausi Amerikoje pagaminti vibruojantys gaidžiai pasaulyje! Kiekviena gysla, kiekvienas kotas ir kiekviena galvutė yra rankų darbo, skiriant išskirtinį dėmesį detalėms, kad galėtumėte įsivaizduoti tikrovišką patirtį. Pakeliami velenai leidžia sulenkti vibraciją, kad ji atitiktų jūsų kūno kontūrą, o galingas variklis jus atitraukia.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    UNIKALUS SAVO RŪŠIO. Duman Mystic yra žaislas, sukurtas nustebinti visus, kurie jį mato, bet tuo labiau visus, kurie jį sušlapina karštu vandeniu. Dumanas gali pakeisti spalvą, priklausomai nuo temperatūros, kuriai jis yra veikiamas, o kambario temperatūroje jis tampa „erdvinės violetinės“ spalvos, o veikiamas žmogaus kūno temperatūros tampa „neoninės rausvos spalvos“. pailgėjusi forma. Duman taip pat siūlo dydį, net didesnį už kitus, 20 cm aukščio, skirtą tik drąsiausiems ir drąsiausiems.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Elegantiška rožės forma ne tik atrodo gražiai, bet ir pašalina sekso žaislų gėdą ir yra dvigubas malonumas pojūčiams. Tavo gera nuotaika prasideda tada, kai tai pamatai. Romantiškų rožių derinys su meile – tai sekso patirties rojus, kurio nesinori praleisti. Šis erotinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono, saugus ir netoksiškas, patogus liesti, naudokite jį drąsiai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Atostogos Ioje gali būti įvairių formų, bet su šiuo prostatos ir tarpvietės stimuliumi tai padarysitei kaip įdomią kelionę! Jis turi malonią formą, kad būtų patogu taikyti P tašką, o išorinėje rankoje yra tekstūruota dalis, skirta erzinti tarpvietę. Jo funkcijos patogiai parenkamos per nuotolinio valdymo pultą, kurį galite pasilikti arba patikėti savo kolegai!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid yra stilingas lazdelės vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Orchid yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Šis kelnaičių stimuliatorius turi 2 labai skirtingas funkcijas. Vienas iš jų – vibracija, 5 vibracijos režimai, keliaujantys per Donnyel kūną, 2-oji jo funkcija yra Donnyel viršūnėje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Raminamiesiems ar intymiems masažams – vienam arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row purple

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Su lengvai skaitomu skaitmeniniu ekranu „You2Toys“ masažo lazdelė „Pink Sunset“ leidžia geriausiai valdyti atpalaiduojančius masažus ir tikslinę stimuliaciją. Visada turite tikslią 10 vibracijos režimų, 4 jų intensyvumo, baterijos veikimo trukmės ir veikimo laiko apžvalgą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Patirkite intensyvų malonumą su Beta Rabbit – galingu naujuoju Tracy's Dog triušių vibratoriumi. Su 10 siūbavimo režimų, kintamų vibracijos modelių ir čiulpimo funkcija, šis žaislas sukurtas taip, kad suteiktų įvairių formų stimuliuojamą orgazmą. Pagaminta iš kūnui saugių, minkštų medžiagų, Beta Rabbit yra atspari vandeniui ir puikiai tinka naudoti visur, kur tik norite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Queen Thrusting Rabbit Vibrator yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvali galva stumia, o mielos triušio ausys puikiai stimuliuoja klitorį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: revoliucinis „du viename“ stimuliatorius. Atraskite jausmingo malonumo pasaulį su XOCOON širdies formos klitorio ir spenelių stimuliatoriumi. Sudaužykite širdį ir mėgaukitės viena dalimi su mikrovibracijos funkcija ir viena dalimi su laižymo funkcija. Šis „Heartbreaker“ suteikia naujo įspūdžio jūsų solo žaidimui ar intymioms akimirkoms su partneriu. Šilko glotnumo silikonas ir diskretiškas dizainas suteikia tikslingą stimuliaciją jūsų mieliausioms vietoms. Nesvarbu, ar jums labiau patinka intensyvios vibracijos, ar erzinantys laižymai, šis širdies formos stebuklas padės jums patirti stulbinantį orgazmą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley yra rožinės spalvos prostatos vibratorius, kuris puikiai prisitaiko prie jūsų kūno kontūrų, o dėl savo kompaktiško dydžio puikiai priglunda prie delno. Lankstus banguotas dizainas turi šiek tiek išlenktą tikrovišką galvutę, kuri leidžia lengvai įdėti ir patogiai dėvėti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou App Series Ascen Thrusting & Waving Vibrator with App Red

    Intoyou® App Series yra pažangiausia ir šiuolaikiška linija, kuri sklandžiai sujungia dizainą ir technologijas išskirtiniu būdu. Pasinerkite į unikalią patirtį atrasdami mūsų žaislų asortimentą su pažangiomis technologijomis.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Anya yra galingas vibratorius su šildymo funkcija. Dėl vidutinio dydžio jį patogu laikyti ir labai paprasta naudoti.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Six-In-One Vibrating Bullet & 6 Silicone Accessories Kit Black

    Norite patirti kažką naujo miegamajame, bet nežinote ką? Šeši viename rinkinys yra puikus sprendimas.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Angus yra vibratorius, vertas būti TardeNoche šeimoje, jis turi dvigubą sistemą, tai yra, turi 2 galingus variklius, su kuriais galima mėgautis iki galo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog G-spot Clitoral Vibrator Purple

    Šis vibratorius yra naujos kartos 3-in-1 G taško klitorio vibratorius su dviem lanksčiais, pirštą primenančiais išsikišimais, imituojančiais rankinio stimuliavimo pojūtį. Šiuose naujuose žaisluose yra 3 nepriklausomi varikliai, kurie suteikia 3 klitorio plazdėjimo pojūčius, 3 G taško trinktelėjimo pojūčius ir 7 vibracijos modelius, leidžiančius pritaikyti stimuliavimą ir galimybę derinti skirtingus orgazmo pojūčius, kurių niekada nepamiršite.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda atrasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    „Secret Panty 2“ yra su diskretiška, tačiau galinga vibruojančia kulka. Valdykite vibratorių arba leiskite jį valdyti kitam asmeniui. Kelnaičių vibratorius yra su atvira, spalvinga virvele. Įprastą vakarą restorane, kine ar namuose paverskite įdomiu vakaru.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Berry

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės 7 vibracijos nustatymais ir flirtuokite su 4 intensyvumo režimais, kad pasiektumėte tas malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Odry Vibe with Thrusting & Swinging Movement Red

    Odry yra vibratorius, turintis aukštyn ir žemyn teleskopinę funkciją, svyruojančią funkciją ir klitorio stimuliatorių, malonumas padaugintas iš 3.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    ANOS RC Rotating Prostate Plug with Vibration pasižymi ryškia tekstūra ir besisukančiu vibro antgaliu, kuris stimuliuoja prostatą. Platus kamštis suteikia papildomo saugumo ir neleidžia žaislui įslysti, todėl šį sudėtingą žaislą galima dėvėti ilgą laiką.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    Priya turi ne daugiau ir ne mažiau kaip 3 variklius, galingus ir sukurtus nuobodžiam malonumui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister yra puikus vibracijos ir naujos sukimosi sistemos – Ultra Wave Motion System – derinys. Nauja trimačio sukimosi technologija, kuri privers svirduliuoti iš malonumo, puikiai tinka G taško ir klitorio stimuliavimui. Labai galingas žaislas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96312 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.