×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 65 į 96151 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvigubai malonu, o la la! Jausmingas „French Kiss™“ keičiamas „Suck & Play“ rinkinys žino, ko jums reikia, su 2 keičiamais priedais su 12 vibracijos arba 12 siurbimo funkcijų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Celesse Personal Massager

    Celesse yra asmeninis masažuoklis su lygiu išlygintu antgaliu, specialiai sukurtas sutelktai vidinei stimuliacijai. Intuityviai valdoma užrakinama 3 mygtukų sąsaja, galingos vibracijos tyliai šnabžda ir užtikrina visišką diskreciją. Kiekvienas masažuoklis yra atsparus vandeniui, todėl užtikrina visišką higieną ir malonumą vonioje ar duše.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Ollo Vibrator Black

    Laisvė žaisti: Ollo nori, kad uždėtumėte žiedą. Tegul šis mažas vibratorius tampa gaivinančiu piršto pratęsimu dėl savo unikalios, patogios rankenos žiedo. Antgalis pasviręs kampu, paskirstydamas platų stimuliavimą intensyviam malonumui. Šis apgalvotas dizainas leidžia maloniai žaisti solo arba su partneriu ir apima 10 galingų greičių ir ritmų.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Garme Vibe with Sucking and Finger Function Pink

    „Garme“ yra trigubo veikimo vibratorius, tai yra, turi 3 gerai atskirtas funkcijas.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Šis lenktas vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jaimy D.. Jis gali lengvai pasiekti jos G tašką ir įjungti jos aistros variklį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Siter Vibrator with Hitting Ball & Flipping Tongue 3 Motors Purple

    Pristatome „Intoyou Siter“ – žaislą su trimis varikliais ir tiek daug funkcijų bei funkcijų, kad žodžiais jo nepavyksta visiškai užfiksuoti, bet mes pabandysime.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Thumping Rabbit Vibrator with Moving Ring Green

    Lengvai naudojamas Thumping Rabbit Vibratorius su judančiu žiedu iš You2Toys stimuliuoja dvi malonumo zonas vienu metu! Pirmasis yra makšties viduje su intensyvia vibracija ir masažo žiedu (judantis žiedas), kuris juda aukštyn ir žemyn. O išorėje – klitoris su dinamiškais dunksniais pulsais. Dvigubas malonumas dvigubai kulminacijai!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Aukščiausios poros žaidžia lazdele.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Pasinerkite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    ROMP Rose yra unikalus klitorio stimuliatorius su originalia Pleasure Air technologija, novatorišku siurbimo pojūčiu naudojant bekontakčio oro slėgio bangas. Nepaprasta ROMP Rose forma sukurta taip, kad orgazmas būtų priekyje ir centre, su 6 intensyvumo ir 4 raštų režimais, visa tai yra aukštos kokybės, įkraunamas, silikonu padengtas žaislas už pradinę kainą.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Stimuliuoja vidines ir išorines malonumo vietas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Geriau nei oralinis seksas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Obsession Clyde Dark Pink

    Pažadinkite savo Manijas palaimingais malonumais. Svajingi, pliušiniai ir lankstūs silikoniniai žaislai, pasižymintys galinga vibracija. Įkraunamas ir atsparus vandeniui. Raskite svajonių partnerį, kuris sukurtas kaip tik jums.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Daržovės yra gerai žinomos kaip naudingos jūsų sveikatai. Dauguma daržovių turi mažai kalorijų, bet daug vitaminų, mineralų ir skaidulų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    „Le Wand Glider“ turi pasvertą antgalį, kuris glamonėja jūsų kūno kontūrus, ir yra sukurtas su unikaliais keterais, kad suteiktų tikslinę vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Pasigrožėkite galingai žaisminga patirtimi su Hype Dual Wand. Šis itin galingas triušio vibravimas turi 2 intensyvios vibracijos variklius, mirgantį zuikio kutenimą ir 10 galingų vibracijos funkcijų. Dviem galingai stimuliuojančiais varikliais siųskite didelio intensyvumo malonumą, sklindantį per visą savo kūną. Lengvai liečiami mygtukai leidžia lengvai valdyti vibracinius variklius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su „Divine Love“ rankiniu pulso stimuliatoriumi. Šis išskirtinis dizainas turi dvi funkcijas. Stimuliuokite klitorį naudodamiesi proto pūtimo funkcija, kuri imituoja oralinį seksą, arba naudokite kitą banguotos tekstūros pusę, kad masažuotumėte vulvą galingomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai, todėl pasiruoškite stulbinančiam orgazmui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Jaučiatės šiek tiek vaisingas? Tada pasakykite „taip“ šiam orgazmą sukeliančiam bananui. „Love to Love“ peržiūrėjo visų fantazijų vaisius, kad pasiūlytų jums 100 % sveiką versiją. Šis vaisius yra daugiau nei paprastas dildo. Įrengtas mini vibratoriaus masažuoklis, paverčiantis jį stimuliatoriumi, jo orgazminiams virpesiams pasakysite „taip“. Išbandykite, jis nekaloringas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Atraskite intensyvų malonumą kaip niekad anksčiau su smailiu vibruojančiu prostatos masažuokliu. Šis vizualiai smailios formos metalinis žalias silikoninis vibratorius sukurtas stimuliuoti jūsų P tašką ir pajusti pojūčius visame kūne.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Magic Wand Massager G Spot Vibrator Soft Green

    Jei ieškote universalaus sekso žaislo, kurį galėtumėte naudoti vienam ar su partneriu, „Magic Wand Massager“ ir „G-Spot“ vibratorius gali būti kaip tik tai, ko jums reikia. Šiame žaisle sujungiamas viso kūno masažuoklis su G taško vibratoriumi, todėl tai idealus pasirinkimas tyrinėjant įvairias malonumo formas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Dua Multifunction Rechargeable Vibrator Up & Down with Red Tongue

    DUA daugiafunkcis vibratorius iš INTENSE prekės ženklo yra novatoriškas seksualinis žaislas, sukurtas suteikti neprilygstamą malonumą. Šis vibratorius, pasižymintis ryškia raudona spalva ir daugybe pažangių funkcijų, yra sukurtas taip, kad patenkintų jūsų giliausius norus. Čia yra pagrindinių jo savybių sąrašas:

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Deep Tone Kit

    „Deep Tone Clone-A-Willy“ mediciniškai patikrintas formavimo gelio procesas užfiksuoja neįtikėtinas, gyvenimiškas detales, todėl tai yra labiausiai suasmenintas vibruojantis sekso žaislas, kurį kada nors turėsite.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 03

    Stilingas AWAQ.U Vibrator 3 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Jo galingas variklis suteikia 10 intensyvių režimų, kurie giliai vibruoja. Vienu paprastu paspaudimu režimus galima valdyti tiesiai ant žaislo dviem +/- mygtukais. Net vandenyje ar po juo, nes AWAQ.U Vibrator 3 yra atsparus vandeniui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Blue

    Toks sukimas padidins jūsų širdies ritmą: „Satisfyer Spinning Rabbit 1“ yra triušio vibratorius, kuris erzins jūsų klitorį galinga vibracija, o G tašką – vibracija ir sukimu. Pasiruoškite šiai naujai ir maloniai dvigubai funkcijai!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Michelangelo Dildo Vibrator Silicone Pink

    Intense™ Michelangelo yra aukščiausios kokybės, ypač minkštas silikoninis vibratorius, dvigubas tankis: maksimalus pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypatingai galingu siurbtuku galite jį klijuoti prie bet kokio paviršiaus. Intense™ Michelangelo su galingu vibraciniu varikliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    „Bound Love Couples“ vibratorius yra sukurtas naudoti kartu su partneriu, norint patirti didingų seksualinių nuotykių, tačiau taip pat gali sukurti geriausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose. Ergonomiškas dizainas suteikia maksimalų komfortą ir išliks kiekvieno judesio metu. Be makšties ir klitorio malonumo, atskirai arba kartu atraskite kitas erogenines zonas. „Love Bound“ yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu žaisti su keliais vibracijos modeliais naudojimo metu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96151 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.