×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 33 į 6481 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Laisvų rankų darbo vibratorius Bouncy Bliss suteikia daug ir džiaugsmingų įspūdžių. Šilko švelnumo ergonomiškas dizainas padengia visą moters klitorio U formą ir suteikia visapusišką stimuliaciją.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 vibracijos programomis. Ir lyg to būtų negana, taip pat galite įjungti elektrostimuliaciją ir pasilepinti švelniu dilgčiojimu ar intensyviai stipriu pulsavimu – tai, kas jums tinka.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Wave Black

    Womanizer Wave yra pirmasis kombinuotas dušo galvutės ir vandens masažo klitorio stimuliatorius, sujungiantis vonios kambario ekspertų „hansgrohe“ ir malonumo lyderių Womanizer patirtį, kad sukurtų tikrai išskirtinį kryžminį – malonumo dušo galvutę.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cerise

    patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį lengva įkišti, todėl tai puikus pirmasis pulsatorius ar sekso žaislas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį įkišti, todėl tai puikus pulsatorius ar sekso lengvas žaislas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Nude

    Mūsų „Vortex“ serija yra mūsų tradiciškiausias malonumo rinkinys. Sukurta taip, kad atkartotų žmogaus kūną. Jo tikroviškas pojūtis ir išplėtotas G taško tikslumas prikels jums gyvybę su 8 vibracijos režimais ir 360° judesiu. Jo turbo mygtukas paskatins jus pasiekti kulminaciją.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Raskite savo dažnį su KURVE; pirmasis pasaulyje pritaikomas G taško vibratorius. G taško paslaptis išspręsta!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    „Sleek Freak“ yra tikra klasika. Tiesia briauna ir be smulkmenų, jis gali suteikti jums viską, kas svarbu tikrai puikiame žaisle: galingą ir labai tylų variklį, 8 vibracijos programas ir 5 e-stim programas bei dubens dugno treniravimo programą. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Purple

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    ONINDER™ TOKYO™ yra idealus vibratorius poroms, kurios mėgsta išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad tiktų visiems kūnams. Be to, jis turi keletą malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti naudodami revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti su savimi pasiimti savo ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Lux Couture Black

    Kur mada ir stilius susitinka malonumą. Couture Wand yra galingas, atsparus purslams ir triukšmingas vibracija. Klasikinis lazdelės dizainas leidžia masažuoti gilius audinius, o didelė galva ir lankstus kaklas puikiai tinka giliųjų audinių masažui. Penki vibracijos režimai ir dešimt greičių daro tai labai universalia lazdele. Pagaminta iš aksominio minkšto silikono, Couture Wand yra įkraunama per USB ir 100% atspari purslams, kad būtų patogu masažuoti duše.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Coco Pink

    Atraskite savo naują vibratorių – visiškai sveikatingumo priedą. Kadangi labai minkštas ir universalus, puikiai tinka užmegzti jis ryšį su savimi.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    ONINDER™ TOKYO™ yra idealus vibratorius poroms, kuriuos mėgstame išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad būtų visiems kūnams. Be to turi daug malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti, jis revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti su savimi pasiimti savo ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Coco Blue

    Atraskite savo naują vibratorių – tikrą sveikatingumo priedą. Kadangi jis labai minkštas ir universalus, puikiai tinka užmegzti ryšį su savimi.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Atraskite naujus pojūčius su Zumio i naudodami elipsinį sukimąsi, o ne vibraciją, kad tiksliai stimuliuotumėte ten, kur to norite. „Zumio i“ šaukšto formos antgalis skleidžia stimuliuojančią energiją didesniame plote, sukurdamas platesnį pojūčių diapazoną, o elipsinis raštas, 8 greičiai ir jautrumas spaudimui leidžia visiškai valdyti savo malonumą.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi Power Shake Come Hither Silicone Stimulator Black

    Mėgaukitės dviguba stimuliacija ir intensyvia galia iš šio „Power Shake Come Higher Silicone“ stimuliatoriaus! Šilkinio glotnumo silikone nėra ftalatų ir jis saugus kūnui, kad būtų linksma be rūpesčių. Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu, kad būtų užtikrintas ilgas galiojimo laikas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Wireless Turbo Baller Nude

    Mūsų „Vortex“ serija yra mūsų tradiciškiausias malonumo rinkinys. Sukurta taip, kad atkartotų žmogaus kūną. Jo tikroviškas pojūtis ir išplėtotas G taško tikslumas prikels jums gyvybę su 8 vibracijos režimais ir 360° judesiu. Turbo Baller 2.0 yra vienas iš mūsų geriausių vibruojančių dildo žaislų ir yra su turbo mygtuku, kuris paskatins jus pasiekti kulminaciją.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Jausmingi orgazmai vienu mygtuko paspaudimu, šis G taško ir klitorio vibratorius gali būti pritaikytas prie jūsų kūno formų – su partnerio valdomo žaidimo galimybe naudojant nemokamą Je Joue programėlę (Apple ir Andriod!)

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Light Pink

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Raspberry

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškančiai naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilkinį ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti daugybę emocijų, o malonumas išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovelife Adventure 2 Triple-Stimulation Vibe Pink

    „Lovelife Adventure“ yra daugiau nei gyvenimo prieskonis. Tai taip pat dvasia. Šis trigubas stimuliuojantis vibratorius su trimis galingais varikliais užtikrina visus nuotykius, kuriuos gali įveikti jūsų kūnas, o vėliau ir šiek tiek.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Ditto+ yra esminis analinis kištukas, mažas, bet galingas vibratorius su lygia, nusmailėjusia galvute ir lanksčiu pagrindu, kad būtų lengva naudotis ir malonus malonumas. Padengtas minkštu silikonu, atsparus vandeniui ir įkraunamas, „Ditto+“ daro viską, ko reikia – ir suteikia dar vieną malonumo sluoksnį kiekvienam kūno tipui.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Magic Stick S1 Purple

    Pristatome OTOUCH „Magic Stick S1“. Šis stimuliatorius at klitorio stimuliatorių vibratorių įskiria ir jums patinka nuostabus pasaulis, su laisvę tyrinėti savo nuostabų malonumą savaip.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6481 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.