×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai bevielis vyrams

Elementai 65 į 9393 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone drakonas yra stilingas vibratorius, specialiai sukurtas optimaliam prostatos stimuliavimui. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir turi briaunuotą kotą, kad būtų galima mėgautis papildomais pojūčiais. Taip pat žaislo apačioje yra masažuoklis, kuris naudojimo metu masažuoja tarpvietę. Abiejuose stimuliacijos taškuose yra atskiras variklis, turintis 7 skirtingus vibracijos nustatymus.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Atėjo laikas jūsų maloniam susitikimui ir daktaras Etanas yra pasirengęs jus nuvežti į jūsų gyvenimo kelionę! Jis turi 7 galingas sukimo funkcijas, kurios judina tavyje esantį veleną, kad būtų tobula G arba P taško stimuliacija ir nepakartojami pojūčiai.

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    „Nexus Boost“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Du galingi varikliai siūlo 6 stimuliuojančius prostatos ir tarpvietės vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. Žaislas yra įkraunamas iš USB ir atsparus purslams. Nuotolinio valdymo pultas yra įkraunamas USB ir atsparus vandeniui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Prostate Pro

    Sukurta atsižvelgiant į ergonomiką ir malonumą, galėsite pasiekti sustiprintus orgazmus, kurie pakeis jūsų požiūrį į tai, koks pasitenkinimas gali būti vyriškas kulminacija. Prostata tikrai yra perjungimo jungiklis intensyvesniems orgazmams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Išbandykite Mustang prostatos masažuoklį vienas arba kartu su savo partneriu. Prostata yra vyriška g taško versija, o jos stimuliavimas turi daug seksualinės naudos. Prostatos spaudimas sustiprina ir pailgina varpos erekciją ir netgi gali sukelti stulbinantį orgazmą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Šis stilingas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos yra būtinas išangės stimuliacijos mėgėjams. Vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai), kuriuos lengva nustatyti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Po naudojimo vibratorių kruopščiai nuvalykite žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Intergalactic Anal Vibrator

    Šis stilingas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos yra būtinas išangės stimuliacijos mėgėjams. Vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai), kuriuos lengva nustatyti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Viršutinė koto dalis yra sulenkta, kad stimuliuotų prostatą. Po naudojimo vibratorių kruopščiai nuvalykite žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami šį dvigubą kvapo malonumą! Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pakankamai galinga, kad patenkintų išrankiausius analinio kanalo entuziastus. Šis žaislas yra sukurtas intensyviam vyriškam malonumui dėl dviejų susuktų stimuliatorių – specialaus prostatos vibratoriaus stiebo, kad suvirpintų jūsų vidų, ir viliojančio dėmę trankančio stiebelio, padėsiančio jus išstumti per kraštą!

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Du stiprūs ūžesio varikliai, vienas velene ir vienas pagrinde, skirtas dvigubai prostatos ir tarpvietės stimuliacijai. Yra su nuotolinio valdymo technologija iki 8 metrų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Labai lankstus Rebel analinis vibratorius RC Two Spot Massager turi išsipūtusį P taško antgalį su grioveliais ir plačią anatominę bazę papildomai tarpvietės stimuliacijai. Jis padengtas silikonu su aksomine Soft Touch tekstūra, kad būtų lengva įdėti. Silikonas taip pat reiškia, kad jį patogu nešioti ir galima nešioti ilgą laiką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Puikiai suformuotas, tvirtas RC Prostate Massager with Vibration iš ANOS turi ryškų rutulinį antgalį, kuris stimuliuoja prostatą analinio masažo metu. Galingas variklis suteikia gilias vibracijas, kurios taip pat gali būti jaučiamos plačiame kamščio pagrinde, taip pat stimuliuoja išangę ir tarpvietę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Išplėskite savo malonumą naudodamiesi šia pučiančia, vibruojančia ir slenkančia prostatos atmosfera! Šis aukščiausios kokybės prostatos žaislas sujungia tris intensyvius pojūčius naujam prostatos stimuliavimo pasauliui – įkišamas stiebas švelniai išsipučia jūsų viduje, ištempdamas jūsų vidų, kad jaustumėte pilnatvės jausmą, o vibracija veikia magiškai jūsų p taške.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    Su ilgiausiu „grobio“ galu, trumpiausias galas stimuliuos vyrišką tarpvietę. Stimuliatorius pagamintas iš saugaus kūnui silikono ir turi 2 galingus variklius, siūlančius 9 skirtingus vibracijos režimus. Taip vibracijos gerai pasklis po visą įrenginį. Valdymas yra paprastas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, kurį taip pat galima duoti į rankas partneriui, kad nustebtų virpesiai ir labai intensyviai mėgautųsi išangės stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 9393 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.