×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 65 į 96715 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hyman Pink

    Nesvarbu, ar jau esate nusiteikęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Pepe“ yra puikus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti. Elegantiškame korpuse yra du stimuliavimo taškai: vienas yra švelniai suformuoto koto gale, o kitas - smailėjančiame klitoriniame tinkle. Šis dizainas užtikrina, kad abiem pagrindinėms erogeninėms zonoms būtų skiriama tiek dėmesio, kiek jos nusipelnė. intensyvumo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ji visada troško oralinio sekso ir norėjo, kad galėtų mėgautis dažniau. Dabar ji galėjo. Jos Ultimate Pleasure galės suteikti jai intymią ekstazę, kurios ji ieškojo. Pirmiausia ji paspaudė mygtuką, kad suaktyvintų vibraciją, o paskui atsekė savo kūną pulsuojančiu taško malonumu. Ji žinojo, kad vėliau tai jausis taip gerai, bet pirmiausia norėjo ištirti burnos pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausias iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurta garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ši silikoninė lazdelė, turinti 30 vibracijos funkcijų, yra lygus ir apvalus masažuojamasis žaislas, kuris pavers jus ir jūsų partneriu prabanga. Forma yra vientisai lygi su nuostabia silikonine danga ir suapvalintais kontūrais, kurie pasakiškai masažuos odą.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Mūsų Rrrolling Explosion sujungia galingą vibraciją su naujovišku stimuliuojančiu kamuoliuku viduje. Naujoviška technologija kartu su elegantišku dizainu stimuliuoja G tašką per tikslią ergonomiką ir sukuria kvapą gniaužiančius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Black

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Purple

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naujus autopiloto naujus, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Black

    Puikios formos ir kampo, kad būtų galima atlikti prabangų ir galingą prostatos masažą, vandeniui atsparus, įkraunamas LOKI™ turi 6 kintamus nustatymus kulminacijai, kuri pasiekia stulbinantį intensyvumą.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Coral

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    JĖGOS IR Universalumo DERINIMAS SU DU VARIKLIAIS IR DVIGU GALU KLITORO, G TAŠKO IR ANALINIU STmuliacijai

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausią iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurtas garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona Wave Purple

    Kad orgazmas užbaigtų visus orgazmus. Pasiduokite bangai po bangos intensyvių pojūčių su pirmuoju pasaulyje G taško stimuliatoriumi, kuris tikrai masažuoja jus viduje.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Jums nebe „Tinder“, kad reikia vienam maloniu seksu ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedentu neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96715 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.