×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai atsparus vandeniui

Elementai 129 į 160363 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas klimato aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Atsipalaiduokite, mėgaukitės ir pajuskite vibracijų malonumą su Wanda masažuokliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Pretty Love matinis juodas prostatos vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Lygios kreivės ir didelis galiukas užtikrina puikų G taško orgazmą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės 7 vibracijos nustatymais ir flirtuokite su 4 intensyvumo režimais, kad pasiektumėte tas malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad daug galėtumėte, kad paliktumėte šią planetą. Pasižymi geriausios garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Pagalvokite apie rožinę spalvą su šiuo karštų atspalvių vibratoriumi! Eve's Slim Pink Pleaser yra tikroviškos formos malonumas žaislas su iškilia venų tekstūra, smailėjančiu varpos galvutės antgaliu ir reguliuojamu greičiu, kad galėtumėte mėgautis malonumu. Šis vibratorius, puikiai tinkantis pradedantiesiems ir patyrusiems sekso žaislų naudotojams, yra tinkamo dydžio ir formos, kad įtikintų orgazmą po orgazmo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums patogiu begaliniu malonumu. Kelionė rasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The LingO Purple

    LingO paverčia jūsų liežuvį žmogaus vibratoriumi su geriausiai vibruojančiu liežuvio žiedu iš Screaming O. Suteikite dilgčiojimo posūkį oraliniam seksui su šiuo saugiu ir patogiu mini vibratoriumi su galingu varikliu, kuris lengvai stimuliuoja.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister yra puikus vibracijos ir naujos sukimosi sistemos – Ultra Wave Motion System – derinys. Nauja trimačio sukimosi technologija, kuri privers svirduliuoti iš malonumo, puikiai tinka G taško ir klitorio stimuliavimui. Labai galingas žaislas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Love Edition

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia yra galingas mini lazdelės vibratorius su 10 skirtingų vibracijos režimų. Nors variklis yra labai tylus, vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, koncentruotas nuo vibratoriaus viršaus. Valensija gali būti naudojama raumenų sustingimui mažinti, maloniam masažui arba erogeninėms zonoms stimuliuoti. Lazdelės vibratorius yra atsparus vandeniui, pagamintas iš hipoalerginio silikono ir lengvai valomas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Pristatome Naked Addiction™ kolekciją. Dėl IncrediFeel™ technologijos šis puikus silikonas jaučiasi itin tikroviškai. Neįtikėtinai minkštas liesti, bet tvirtas ten, kur reikia, būsite apsėstas jo teikiamo pojūčio.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Mažas, patogus stimuliatorius, idealus nešiotis kur nori ir kur nori.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nėra nieko tokio erotiško, kaip tuo pačiu metu stimuliuojant prostatą ir varpą, o šis žaislas suteikia tą nepaprastą derinį su galinga vibracija ir šiluma! Lankstus silikoninis kotas yra sukurtas taip, kad būtų išlenktas link jūsų prostatos su šildomu antgaliu, kuris įtaigiai masažuoja P tašką, o tekstūruotas varpos žiedas veikia savo vibracijomis. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga arba partnerių žaidimais – visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Rose 2 Pink

    Patirkite skubėjimą su Vush! Sukurkite nuotaiką žvakėmis ir Rose 2 ir parodykite sau meilę, kurios nusipelnėte. Jis sukurtas su subtiliais „žiedlapiais“, kad būtų suteikta papildoma jutimo patirtis, ir turi 5 lygius ir 5 raštus, kad tiktų visiems kūno tipams. Šis įrankis yra mažas ir lankstus, tačiau jame yra malonus triukšmas ir tikslūs taškai, kurie jus tenkins. Galite naudoti kaip apšilimą arba suteikti papildomų pojūčių įvairioms kūno dalims. Tegul „Rose 2“ įgauna atmosferą miegamajame!

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bogey Pink

    Suteikite dar daugiau malonumo savo žaidimui su purpurinio silikono 10 funkcijų G taško vibratoriumi. Su lenktu, svogūniniu antgaliu, kuris specialiai sukurtas taip, kad pataikytų į jūsų G tašką. Išbandykite neįtikėtinus 10 vibracijos nustatymų naudodami paprastą mygtuką apačioje. Raskite geriausią režimą arba derinkite ir suderinkite įvairius pojūčius, kai pateksite į galingą kulminaciją.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Kitoks medžioklės trofėjus prie sienos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G yra dvigubos stimuliacijos žaislas. Naujų technologijų pagalba My-G turi unikalius ir naujus judesius, idealiai tinkančius G taško stimuliavimui. Jis turi unikalų pulsavimą, leidžiantį pažinti visiškai naują masturbacijos rūšį. Be to, „My-G“ turi naujovių, su kuriais galima sukurti naujo tipo, visiškai įdomų.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160363 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.