×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vibruojantis

Elementai 97 į 128168 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Su daugybe varginančių funkcijų ir naujoviška sistema, masažuojančia visą makštį nuo viršaus iki apačios. Galingas vibruojantis klitorio stimuliatorius.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    TOYJOY Designer Edition poroms skirtas masažuoklis Icon Superbe yra puikus aukščiausios klasės funkcionalumo ir negąsdinančios, elegantiškos estetikos derinys. Naudokite jį jausmingam solo žaidimui, perkelkite jį per visas partnerio erogenines zonas seksualaus viso kūno masažo metu arba paslydykite aplink varpos kotą, kad mylėdamiesi sujaudintumėte dvigubą stimuliaciją.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir nuostabiai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymą, kuris suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Dr. Skin Silicone Dr. Beckham – 7,75 colio dundantis dildo su nuotolinio valdymo pulteliu

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Susipažinkite su Player One ir atraskite geriausią orgazmą. Dėl savo ergonomiško dizaino ir dvigubo variklio jis užtikrina nepriekaištingą prostatos ir tarpvietės stimuliavimą ir suteikia galingą patirtį. Žaiskite solo arba duetu su nuotolinio valdymo pulteliu. Jo apvali forma sukurta taip, kad būtų lengva įdėti, o lankstus pagrindas užtikrina optimalų komfortą naudojant. Tavo žaidimas, tavo taisyklės.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir neįtikėtinai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ velenas taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymo funkciją, kuri suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Ritimasis su smūgiais niekada nesijautė taip gerai! Turėdamas du dunksančius variklius abiejose svogūnėlio antgalio pusėse, šis prostatos gyslos įrankis paliečia P tašką tiesiai ir už nugaros, kad gautų griaustinį pojūtį, dėl kurio intensyviai atsipalaiduoja. Lygiai blizgi juoda apdaila su daug tepalo įslysta kaip sapne, o nuotolinio valdymo pultelis leidžia žaisti laisvų rankų įranga ar partnerio žaidimus net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Patirkite 1–2 orgazmus, kokių dar niekada nepatyrėte! Nuvalykite ZT žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis ir karoliukais stimuliuojantis dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos atrodo labai tikroviškai ir suteikia naujo lygio stimuliaciją su besisukančiomis ir vibruojančiomis karoliukais. Dėl siurbimo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opulence

    Didelės galios masažuoklis sukurtas su lanksčiu korpusu, leidžiančiu be vargo valdyti stimuliaciją.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic yra jaudinantis vibratorius iš SeXentials by TOYJOY asortimento. Ši pakili nuotaika nuves jus į naujas intymaus malonumo aukštumas su savo sensacingais įgūdžiais ir įspūdžiais. Dviejų variklių, USB įkraunamas siluetas siūlo 3 vibracijos greičius ir 4 vibracijos modelius, kartu su stulbinančia stūmimo funkcija.

    149 €

    72,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi – tai programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Dr Skin Silicone Dr Dylan, 7 colių vibruojantis dildo su nuotolinio valdymo pulteliu

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Įkraunamas nuotolinio valdymo pultas, silikoninis lankstomas dvigubas vibratorius

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box puikiai tinka poroms, kurios nori kartu mėgautis įdomiais nuotykiais. Jame yra „Satisfyer Double Joy“ poros vibratorius ir „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius, kuriuos abu galima valdyti „Satisfyer Connect“ programėle.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Šiek tiek linksmybių lovoje! Šis gražaus dizaino purpurinis triušio vibratorius suteikia malonumą. Jis turi aksominį minkštą paviršių, pagamintą iš silikono, kuris jaučiasi itin tikroviškai.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nesenstantis ir akimirksniu atpažįstamas Rock Chick Diva ikoniškos linijos ir įspūdinga galia apima neprilygstamą pasirodymą ir perkels jus į kitą orgazmo aistros lygį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128168 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.