×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai silicio sklandžiai vibruojantis

Elementai 129 į 1601065 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Pirmasis sekso fitneso treneris. Gballs 2 komanda yra tarptautinių verslininkų, tyrėjų, dizainerių, inžinierių ir sveikatos specialistų grupė.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Dėl smulkaus dydžio Amy ji taps jūsų patinkau masažuokliu. Išmanus Amy dizainas nėra nei didelis, nei per mažas. Su paprastu kreivu ir vandeniui atspariu silikoniniu korpusu Amy švelniai slysta ten, kur nori.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Tiani 3 Black

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Jo 21 cm strypas yra Ypatingai lankstus ir leidžia naudoti šį gaminį bet kokioje padėtyje, atskirai arba poroje. Ovali forma leidžia lengvai įdėti. DEEP EXPLORER yra tuo pačiu metu išangės, prostatos, makšties, G taško ir klitorio stimuliatorius. GILIŲ TYRĖJAS, gilaus malonumo apreiškėjas!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvutė suteikia didelį komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    „Multi P-Joy“ yra tikra vyriško malonumo naujovė. Lanksčioje galvutėje yra pirmasis variklis su masažo kamuoliukais, kuris juda aukštyn ir žemyn, kad dėl savo banguoto veleno kuo tiksliau glostytų prostatą. Antrasis variklis turi besisukančius rutulius, kurie stimuliuoja išangės sienelę, o trečiasis variklis yra sutelktas į tarpvietės malonumą. Dėl apvalios formos garantuojamas lengvas ir minkštas įsiskverbimas. Prostatos masažuoklis turi 5 aukštyn ir žemyn režimus, 5 sukimosi režimus ir 7 vibracijos režimus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dar kartą „Dorcel“ siūlo jums naują produktą, kuris privers jus apie tai kalbėti ir rėkti iš malonumo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Galiausiai žaislas, suteikiantis jūsų G taškui ritminį masažą, kurio jis trokšta, be rankų. Dėl visų veržlių ir pulsuojančių veiksmų, dėl kurių mūsų STRONIC linija tapo didžiuliu aptakesniu, plonesnio dizaino hitu, STRONIC G leidžia išplėsti orgazmą nepakeliant nė piršto.

    189 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Novatoriškas Rrrolling Pleasure du kartus išlepina intensyviomis vibracijomis ir riedančiu kamuoliuku antgalyje. Patirkite intensyvų G taško stimuliavimą su lenktu dizainu ir subtilia griovelio struktūra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Sujungdamas tikslią klitorio stimuliaciją su išskirtiniu vidiniu intensyvumu, „Oh My triušis“ sukuria jaudinantį mišrų pojūtį ir užburiančią ekstazę. Formuotas velenas šešėliuoja jūsų kūno kontūrus, nulenktas lenktu kūgiu, kad padidintų G taško slėgį.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alston Black

    Ši maloni atmosfera veikia kaip magija! Antgalis pakrypsta į toliau, nukreipiamas 12 galingų vibracijų lygių tiesiai į karštąją zoną. Šilko glotnus silikonas ir lankstus kotas kiekvieną akimirką paverčia visiškai palaima. Šis gaminys yra atsparus vandeniui, todėl juo maitina duše ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Charles

    Šie vibratoriai moterims stimuliuoja G tašką su 30 vibravimo funkcijų ir ergonomišku silikoniniu galu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Visapusiška pramoga ir malonumas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampą atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Nora Vibrator

    Originalus Bluetooth Rabbit Vibratorius.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Mini dvipusis vibratorius su nuimamu dildo apvalkalu, idealiai tinkantis poroms!

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 varikliu su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Pageidautina turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, sklandus ir vandeniui atsparus minkštas dizainas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy yra ypač protingas dvigubas P-Spot stimuliatorius, kurį taip paprasta naudoti. Rude-Boy vidutinio dydžio diržas užtikrina tvirtą ir tvirtą stimuliaciją kartu su tarpvietės masažu.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Šis gražus naujas analinis žaislas privers tą grobį virpėti vienu mygtuko paspaudimu! Tegul malonumas valdo šį lengvai valdomą nuotoliniu būdu įkraunamą prostatos vibratorių! Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaidžiant solo, ar galią porų žaidimo metu, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Rimming Hero Black

    Prostatos masažuoklis išradingai ir sumaniai sukurtas dvigubai orgazmo stimuliacijai. 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų jaudinančiai stimuliuoja prostatą ir tarpvietę, o trečiasis variklis su 3 greičiais ir besisukančiomis granulėmis suteikia išskirtinį pojūtį ant išangės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2

    Patirkite mišrų orgazmą – naujoji ir patobulinta Nova lankstosi kartu su jumis, palaikydama nuolatinį ryšį su jūsų klitoriu ir stimuliuodama jūsų G tašką.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Naujausias Revo šeimos papildymas turi dvigubą gaidžio žiedą, kad galėtumėte dirbti sunkiau ir ilgiau!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Šis daugiafunkcis ir kompaktiškas masažuoklis, specialiai sukurtas tyliems ir galingiems intymiems kūno masažams, prisitaikys prie visų jūsų poreikių. Ergonomiškas ir lengvai valdomas, įvairūs vibracijos režimai idealiai sumažina raumenų įtampą ir tuo pačiu siūlo platų intymių ir jausmingų malonumų spektrą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Su giliu silikoniniu kotu „Big Heat“ tikrai džiugina. Dėl stimuliuojančios šilumos funkcijos jis taip pat užtikrina tikrovišką pojūtį, kuris nueina dar daugiau.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Išlenkta, kad stimuliuotų vieną iš labiausiai pageidaujamų vietų, ši malonumų ieškanti lazdelė sujungia lygią formą ir galingą vibraciją, o tai suteikia neįtikėtiną pasitenkinimą vienu mygtuko paspaudimu.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 2 Purple

    Geriausiai parduodamas dvigubo veikimo vibratorius intensyviems malonumams.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy® Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš mūsų itin higieniško Elite Silicone™, Elite kolekcija yra saugi kūnui, be ftalatų, be latekso ir skirta žaisti sunkiai. Naudojant naujausią USB įkraunamą technologiją, Elite Collection kištukai ir zondai yra ergonomiški, kad būtų užtikrintas maksimalus patogumas ir garantuotas pasitenkinimas. Puikiai tinkanti bet kuriai lyčiai, unisex kolekcijoje yra daug pribloškiančių funkcijų, kurios siūlo neįtikėtiną jaudulį ir įspūdingus rezultatus!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601065 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.