×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vibruojantis

Elementai 193 į 2242567 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Pretty Love Gladys Pink

    Ši silikoninė lazdelė, turinti 30 vibracijos funkcijų, yra lygus ir apvalus masažuojamasis žaislas, kuris pavers jus ir jūsų partneriu prabanga. Forma yra vientisai lygi su nuostabia silikonine danga ir suapvalintais kontūrais, kurie pasakiškai masažuos odą.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alvis

    Nesvarbu, ar jau esate pasakęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Brighty“ yra nuostabus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Purple

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Pajuskite adrenaliną savo kūne dėka mūsų naujausio Flamingo vibratoriaus. Ši vibruojanti kulka žada labiausiai jaudinančias ir intensyviausias G taško vibracijas. Flamingo buvo specialiai sukurtas poroms, kurios mėgsta seksą viešai, ir moterims, kurios mėgsta išeiti ir sušlapinti savo pūlingą.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% vandeniui atsparus vibratorius, skirtas bendrai stimuliacijai mylėjimosi ar solo žaidimo metu. Jis pajus sustiprintus savo koto ir sėklidžių pojūčius, kol ji mėgausis sensacinga G taško ir klitorio stimuliacija. Visi yra nugalėtojai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo yra aukščiausios klasės prekės ženklas, daugiausia skirtas naujovėms, aukštos kokybės ir aukštos technikos dildo.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Rabbit Vibrator with G-Spot Stimulation Red

    Puikios formos triušio vibratorius su „Sweet Smile“ stimuliuojančiu G tašku nukreipia į G zoną su naujai sukurta brūkštelėjimo funkcija. Be to, įvairiapusės vibracijos giliai lepina makštį ir tuo pačiu klitorį.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Jei norite kažko didesnio nei vidutinis dongas, patenkinkite visus tuos potraukius naudodami „Seven Creations King Kong Giant Vibrator“. Šis masyvus, tikroviškos formos ir lanksčios tekstūros dildo suteikia jums 32 centimetrų gilų malonumą. Nuostabus 6,5 centimetro ilgis leis jums plačiai atsiverti ir laukti, kol malonūs pojūčiai suteiks tai, ko norite. Tereikia dviejų AA baterijų, kad pradėtumėte naudoti šį PVC sekso žaislą.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Zebulon Realistic Vibrating Dildo 19.4cm Nude

    „Zebulon“ turi tikrovišką dizainą su išsipūtusia galvute, gyslomis ant veleno ir lygiomis sėklidėmis. Dildo, aprūpintas tvirtu siurbtuko pagrindu, lengvai prilimpa prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia žaisti be rankų. Itin minkšta TPR medžiaga yra saugi kūnui ir švelni odai. Šioje Zebulon versijoje yra laidinis nuotolinio valdymo pultas su perjungimo ratuku vibracijai reguliuoti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Coral

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Skins Rose Buddies Bums N Roses

    Atkreipiant dėmesį į analinį dėmesį į detales, storesni priedai ir „mix n' match“ malonumo nustatymai puikiai imituoja jūsų partnerio zondančio, besisukančio liežuvio jausmą, kad jūsų užpakalis spėliotų, kai patiriate intensyvų ir neprilygstamą malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote yra patobulintas nuotoliniu būdu valdomas prostatos masažuoklis, turintis 20 % daugiau galios ir du variklius dugne bei antgaliu tarpvietės ir prostatos stimuliavimui. Jo išskirtinis švediškas dizainas puikiai tinka visoms anatomijoms, o platesnis vibracijos nustatymų asortimentas suteikia daugiau žaidimų erdvės intymiems tyrinėjimams.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Dar labiau jaudinantis nei bendravardis, Charlie Tango yra ypač sklandus klasikinis vibratorius, pasiruošęs nukelti jus į naujas malonumo aukštumas.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Murly Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Massaging Ball 3 Motors Tuquoise

    Viena iš novatoriškiausių Murly savybių yra jos pažangiausia technologija, 360º „Soft Massaging Ball“, sukurtas moterų malonumui pagerinti: ši funkcija yra viena novatoriškiausių erotikos rinkoje, patikėkite, kai sakau, kad Nustebsite, kai jį atrasite, tai jus nustebins. Novatoriškas „Soft Massaging Ball“ yra Murly įterpiamoje srityje, puikiai tinkantis stimuliuoti G tašką nauju ir įspūdingu būdu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Įsigykite visus žaislus, kurių jums reikia stulbinančiam malonumui viename patogiame purpuriniame rinkinyje – pigiau!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Pasiruoškite naujai malonumų bangai! „Pro 2 Generation 3“ yra naujausias mūsų ikoninio „Air Pulse“ malonumo leidimas, dabar taip pat su vibracija ir naujoviška „Liquid Air“ technologija, kuri sukuria jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Svajojate apie malonų seksualinį malonumą? Užtikrinkite amžiną pasitenkinimą naudodami aukščiausios kokybės Hismith Vibrating Fantasy Dildo, kurį taip pat galima valdyti naudojant išmaniojo telefono programėlę. Tai patogus dizaino kūrinys su tikroviška forma ir švelniomis spalvomis, kurie įsiklausys į jūsų norus ir juos išpildys, sužinokime apie tai daugiau!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit yra vibratorius su klito stimuliatoriumi, sukurtas žaismingam malonumui. Violetinės spalvos dizainas pagamintas iš TPE ir pasižymi unikaliu veleno judėjimu aukštyn ir žemyn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Daugelis žmonių nori turėti žaislą abiem. Šis poros mylėtojas išpildo šį norą kaip porų stimuliatorius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith C0571-03 Mini Fuck Machine with 3 Thrusting & 10 Vibration Patterns Pink

    3 stūmimo režimai ir 10 dažnių vibracijos modelių, leidžiančių pajusti precedento neturintį seksualinį gyvenimą ir orgazmą. Be to, siurbtukas leidžia Vibrator sandariai įsisavinti ant lygaus paviršiaus, kad būtų malonu naudotis laisvų rankų įranga. Patenkinkite skirtingus savo poreikius.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    Jau daugelį metų PATCHY PAUL buvo laimingas, įžūlus FUN FACTORY veidas. Neperšlampamas, įkraunamas vibratorius „Pagaminta Vokietijoje“ iš kūnui draugiško ir bekvapio silikono.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 2242567 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.