×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai makšties

Elementai 97 į 128179 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Trigubas „Sweet Smile“ vibratorius „Thrusting Pearl“ yra įmantrus vibratorius su triušio dizaino klitorio stimuliatoriumi ir švelnaus karoliuko dizaino analiniu vibratoriumi. 3 varikliai suteikia intensyvią stimuliaciją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimuliatorius poroms su 12 vibracijos ritmų ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jie pagaminti iš kūno saugaus silikono ir ABS. Abu yra įkraunami naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. Mažąjį Pandoros galą įkišus į makštį, penis gali prasiskverbti, o didžioji dalis stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Dancing Dick

    Trigubai daugiau malonumo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Algernon Purple

    Pretty love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir novatoriškas dizainas, pagamintas iš silikono. Graži meilė suteiks jums naujų jausmingų potyrių, kurių niekada nejautėte anksčiau. Kadangi turime profesionalių komandų, kurios naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastų ir sukurtų naujų būdų patenkinti moterų poreikius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Wand

    Patirkite lankstų malonumą ir leiskite universaliam Hype Wand pasirūpinti visais jūsų poreikiais. Lankstus korpusas, lenktas dizainas ir 10 vibravimo funkcijų tikrai erzins ir džiugins taip, kaip jums patinka. Šis didelio galingumo masažuoklis sukurtas su lanksčiu kaklu ir plačia galva, kad galėtumėte lengvai valdyti pojūčius. Intensyvus variklis, esantis lankstaus veleno viduje, sukelia intensyvias vibracijas, kad būtų žaismingai galinga stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas sukurti kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Leiskite Treasure Merlin jautrias vietas paversti grynu malonumu vienu metu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco – tai duetas iš minkšto kieto silikono ir ABS su šiek tiek lanksčiu, lenktu korpusu ir lanksčiu klitorio stimuliatoriumi. „Duo Vibe“ yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Jame yra 2 varikliai, pasižymintys stipria ir gilia vibracija, 3 greičiais ir 7 ritmais, todėl kiekvienas gali pasirinkti mėgstamą stimuliavimo nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    TOYJOY Designer Edition „Infinity Double Dildo“ – sinchronizuojami judesiai, kad pasiektumėte nesibaigiančius orgazmus. Šis aptakus dviejų galų dildo suteikia dvigubai daugiau intymių linksmybių ir intensyvaus pasitenkinimo! Be to, „Infinity“ turi unikalius sinchronizuotus judesius, leidžiančius vienu metu naudoti abu galus ir mėgautis visa apimančia patirtimi. Šis universalus, lankstus vibratorius turi glotnų ir lenktą siluetą su svogūniniu antgaliu abiejuose galuose. Kiekviename gale yra variklis, o tai reiškia dvigubai galingesnę vibraciją.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Kelios eilės nestrigančių malonumo karoliukų. Šiame elemente yra pažangiausias atminties lustas, kuris bus atnaujintas naudojant paskutinę funkciją. Atkurkite malonumą ten, kur baigėte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha zen suteikia unikalų iroha Soft-Touch silikoną kiekvienam naujame rafinuotame, nešiojamame, baterijomis maitinamame korpuse. Klosčių eilės puošia išorinį silikoną, turintį ilgą formą, kurią lengva laikyti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Įsimylėkite Amour Wand – nepriekaištingai lanksčią lazdelę su 35 vibracijos nustatymais ir tekstūruotu atlasiniu paviršiumi. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje vibracijoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Suteikiantis viską, ko reikia tikrai nuostabiam pojūčiui, Vi Therapy Delight Function Silicone Rabbit Vibrator7 tikrai gali būti vadinamas niekuo kitaip. Tai tikrai malonu naudoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Magnificent stimuliatorius yra naujoviškas naujas privalomas dalykas SeXentials by TOYJOY kolekcijoje. Šis modernus treniruoklis gali pasigirti iki 20 000 vibracijų per minutę ir turi du priedus, leidžiančius žaisti begalinius intymaus žaidimo scenarijus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128179 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.