×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai makšties

Elementai 65 į 96144 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister yra puikus vibracijos ir naujos sukimosi sistemos – Ultra Wave Motion System – derinys. Nauja trimačio sukimosi technologija, kuri privers svirduliuoti iš malonumo, puikiai tinka G taško ir klitorio stimuliavimui. Labai galingas žaislas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose yra stilingas G taško vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Rose yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Šis poros vibratorius džiugina abu partnerius vienu metu. Žaislas turi du vidinius variklius, skirtus tikslingam malonumui, ir 12 vibracijos režimų, kad būtų malonu mėgautis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimuliatorius poroms su 12 vibracijos ritmų ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jie pagaminti iš kūno saugaus silikono ir ABS. Abu yra įkraunami naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. Mažąjį Pandoros galą įkišus į makštį, penis gali prasiskverbti, o didžioji dalis stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Trigubas „Sweet Smile“ vibratorius „Thrusting Pearl“ yra įmantrus vibratorius su triušio dizaino klitorio stimuliatoriumi ir švelnaus karoliuko dizaino analiniu vibratoriumi. 3 varikliai suteikia intensyvią stimuliaciją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Dancing Dick

    Trigubai daugiau malonumo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės vibracijos nustatymais ir flirtuok su 4 intensyvumo režimu, kad galėtumėte7 malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas sukurti kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Leiskite Treasure Merlin jautrias vietas paversti grynu malonumu vienu metu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row pink

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Kelios eilės nestrigančių malonumo karoliukų. Šiame elemente yra pažangiausias atminties lustas, kuris bus atnaujintas naudojant paskutinę funkciją. Atkurkite malonumą ten, kur baigėte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Įsimylėkite Amour Wand – nepriekaištingai lanksčią lazdelę su 35 vibracijos nustatymais ir tekstūruotu atlasiniu paviršiumi. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje vibracijoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Lankstus tikroviškas vibratorius Lankstomas RC vibratorius iš Nature Skin, kuris atrodo kaip tikras varpas su ryškiomis venomis ir išsipūtusia galvute. Jame yra siurbtukas, kuris tvirtai prilimpa prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia mėgautis laisvų rankų įranga. Tai taip pat reiškia, kad tikroviškas vibratorius yra suderinamas su dirželiais ir diržais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Bubbly. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Šis lenktas vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jaimy D.. Jis gali lengvai pasiekti jos G tašką ir įjungti jos aistros variklį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Ne. TwentyOne turi 3 funkcijas, kurios visos labai skiriasi viena nuo kitos, bet visos sukurtos ir sukurtos malonumui. Pradėkime nuo mums visiems žinomos vibracijos funkcijos, Nr. TwentyOne turi 10 vibracijos funkcijų, su kuriomis galite patirti galingą vibraciją No. TwentyOne makšties dalyje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    „iVibe Select iQuiver“ yra novatoriškas mažas vibratorius su 6 keičiamomis galvutėmis, kurių kiekviena suteikia unikalų pojūtį. Vibratorius puikuojasi 10 vibruojančių raštų, kurie leidžia iš viso patirti 60 individualių pojūčių. iQuiver mažas dydis ir įvairios galvos formos daro jį daugiafunkcį, galintį stimuliuoti daugybę erogeninių zonų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96144 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.