×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas makštis

Elementai 129 į 160183 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    ONINDER™ TOKYO™ yra idealus vibratorius poroms, kurios mėgsta išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad tiktų visiems kūnams. Be to, jis turi keletą malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti naudodami revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti su savimi pasiimti savo ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Lankstus poros vibratorius su vibro kulka abiejuose galuose. Abu galus galima įkišti vienu metu, kad būtų galima smagiai praleisti laiką. Jei jums smagu su partneriu, kiekvienas galite įkišti galą ir kiekvienas galėsite mėgautis vibro kulka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Mūsų naujausias su programėlėmis prijungtas dvigubas vibratorius IDA™ Wave su LELO patentuota WaveMotion™ technologija pasirodo kaip malonumo ikona, kuri niekada nenuvilia, idealiai tinka seksualiniam pažadinimui jūsų sąlygoms.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Vienu metu džiugina makštį, G tašką, klitorį ir išangę!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, pagamintas iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Šis Rosy Gold vibratorius G taško naudojamas tikslinei stimuliacijai. Vibratorius turi lenktą galvutę, kuri leidžia lengvai liesti jautriausias vietas. Jis taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti įkraunamas naudojant USB įkroviklį. Šį G-Spot vibratorių galima įjungti paspaudus ir trumpai palaikius apačioje esantį mygtuką. Norėdami pereiti prie kito vibracijos nustatymo, trumpai paspauskite mygtuką žemyn.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G yra galingas lenktos formos vibratorius, lankstus ir puikiai tinka G taško stimuliacijai. Jis pagamintas iš saugaus kūnui silikono, įkraunamas ir turi lengvai naudojamą valdymo mygtuką tarp drugelio sparnų. Variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 9 skirtingus ritmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy sukurtas su dviem 360° lanksčiomis rankenomis, kurios suteikia nesuskaičiuojamų malonumų. Suaktyvina visų rūšių malonumą, suteikdama vidinę ir išorinę stimuliaciją. Dėl savo universalumo Infinite Joy gali tapti išoriniu klitorio ar spenelių stimuliatoriumi, vibratoriumi, stimuliuojančiu g tašką, arba gali pasitarnauti kaip masturbatoriumi vyrams. „Infinite Joy“ turi tris variklius: variklis 1 + 2 kartu suteikia 9 vibracijos režimus, 3 variklis – 9 vibracijos režimus atskirai. Kiekviena vibratoriaus rankena yra 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Black

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Manote, kad pirštai tinka tik pirmą kartą? Ne tik antroje vietoje, seksas pirštais yra vienas GERIAUSIŲ būdų suteikti ir gauti malonumą. Pretty Love'o Alexander Finger Vibe imasi šios neįvertintos „galinės sėdynės“ technikos ir paverčia ją meno forma. Plonas, tuščiaviduris dizainas suteikia pirštui ilgio ir matmenų, o galingas vibratorius, esantis apačioje, perkelia jūsų žaidimą į kitą lygį.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Black

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Visapusiškas malonumas su jaudinančia elektrine stimuliacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo 25cm Black

    Mėgaukitės švelnumo, tikroviškos odos oda su šiuo nuostabiai tikrovišku vibruojančiu dildo. Kruopščių suprojektuotas su ryškia galva ir išsipūtusiomis gyslomis, šio vibruojančio dongo formos, tekstūros ir spalvos tikrai atrodo ir jaučiasi kaip tikras daiktas. ! Pagaminta iš TPE be ftalatų, ši švelni medžiaga imituoja tikros odos švelnumą ir yra visiškai saugiai kūnui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Jei mėgstate naudoti galines duris, jums patiks Regina iš Dark Desires kolekcijos. Šis standus besisukantis vibratorius skirtas analinio malonumo mėgėjams. Šis nuostabus žaislas giliai jūsų viduje suteikia naujų pojūčių. Regina patenkins troškimus, kurių net nežinojai turįs!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Du galingi varikliai, vienas antgalyje ir kitas lanksčiame triušyje. Tiksli klitorio ir G taško stimuliacija. Įkraunamas USB. Atsparus vandeniui ir dulkėms IPX7 sertifikatas.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masažuokite ir stimuliuokite šilumą, vėsinimo funkciją ir vibraciją!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Kaip ir kiti „Midnight Magic“ etiketės žaislai, „Typhon“ yra juodos spalvos, o apačioje yra chromo spalvos detalė. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas yra švelnus liesti, o mygtukus lengva rasti metalu dengtoje ABS mygtukų srityje. Typhon turi minkštą galą ir lenktą kotą su pastebimomis stimuliuojančiomis briaunomis, puikiai tinkančiomis pasiekti G tašką. V formos koto apačioje yra subtilus, lopšį primenantis klitorio stimuliatorius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Pasigrožėkite galingai žaisminga patirtimi su Hype Dual Wand. Šis itin galingas triušio vibravimas turi 2 intensyvios vibracijos variklius, mirgantį zuikio kutenimą ir 10 galingų vibracijos funkcijų. Dviem galingai stimuliuojančiais varikliais siųskite didelio intensyvumo malonumą, sklindantį per visą savo kūną. Lengvai liečiami mygtukai leidžia lengvai valdyti vibracinius variklius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Šis žaislas, naujas TardeNoche šeimai, yra ypatingas ir suteiks jums nepakartojamo malonumo naktimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Jet Black Kit Black

    Tai ne odos atspalvis, o proto būsena. Apima viską, ko reikia norint sukurti tikslią vibruojančią jūsų mėgstamo varpos kopiją „Jet Black“. Clone-A-Willy mediciniškai patikrintas formavimo gelio procesas užfiksuoja neįtikėtinas, gyvenimiškas detales, todėl tai yra labiausiai suasmenintas vibruojantis sekso žaislas, kurį kada nors turėsite. „Jet Black“ rinkinyje yra tos pačios medžiagos, kaip ir originaliame „Clone-A-Willy“ rinkinyje, tačiau itin elegantiška „Jet Black“.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Išskirtinis kelnaičių vibratorius nuo 40 metų turi išsipūtusį, drebantį varpos formos kotą ir vibruojantį klitoriuką, stimuliuojantį subtiliais, stimuliuojančiais taškais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Staby yra stimuliatorius, turintis 8 galingas vibracijos funkcijas ir 2 pirmuosius intensyvumus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160183 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.