×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Triušių vibratoriai

Elementai 97 į 128741 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Šis vibruojantis dvigubas skverbtuvas siūlo dvigubą vaginalinį ir analinį žaidimą, pagamintas iš gumos ir suteikia tikrovišką pojūtį! Makšties dongas yra 5 colių ilgio ir 5 colių apimties. Analinis dongas yra 5 colių ilgio ir 3,5 colio apimties. Šis „Naturals“ dongas yra tikroviško stiliaus ir storų gyslų, kurios suteikia papildomo malonumo, o dugnas yra pasukamas, kad jį įjungtumėte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Sunflower Yellow

    Du galingi varikliai vienoje stilingoje dvipusėje atmosferoje! Pasilepinkite šiuo „dviejų pusių“ tvirtu aparatu, kurio viename gale yra tekstūruota apvali lazdelės galvutė, o kitame – ilga plona ovali galvutė.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Raskite savo mėgstamus žaislus INTOYOU, kad ir ko ieškotumėte. Rush Nova yra naujausias „Intoyou“ narys. Vibratorius su klitorio siurbtuku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Pasimėgaukite aistringu žaidimu su Foreplay Frenzy™ Pucker ir paleiskite fantazijas. Tobulo dydžio dvigubas stimuliatorius komplektuojamas su 10 galingų vibracijos funkcijų, 4 intymaus siurbimo greičiais ir nepriklausomai valdomais dvigubais varikliais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Purple

    Pristatome MOSE – dvigubai stimuliuojantį triušio stiliaus masažuoklį iš ZALO Legendary Series. Tęsdama žavią senovės Egipto kolekcijos temą, MOSE įkvėpimo semiasi iš išminties dievo Thutmose. Perteikdamas galingą ir sėkmingą 18-osios Egipto dinastijos faraono viešpatavimą, MOSE naujoviškomis funkcijomis, įskaitant pažangiausią ZALO PowerThrust technologiją, sujungtą su velene esančiais varikliais, besitęsiančiais nuo veleno klitui stimuliuoti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy yra dviejų galų aukšto dažnio vibratorius, skirtas momentiniam orgazmui.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Sujungdamas tikslią klitorio stimuliaciją su išskirtiniu vidiniu intensyvumu, „Oh My triušis“ sukuria jaudinantį mišrų pojūtį ir užburiančią ekstazę. Formuotas velenas šešėliuoja jūsų kūno kontūrus, nulenktas lenktu kūgiu, kad padidintų G taško slėgį.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 varikliu su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Pageidautina turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, sklandus ir vandeniui atsparus minkštas dizainas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her sujungia intymų siurbtuką su vibruojančiu, laižančiu liežuviu. Ilgą, siaurą, aksominio minkštumo rankeną galima naudoti ir kaip vibratorių. Puikiai tinka išorinei stimuliacijai, pavyzdžiui, nuostabaus oralinio sekso metu ir giliam malonumui. Itin ilgas siurblio vamzdis suteikia daugiau erdvės pramogaujant vienam ar poroje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Pateikiame priežastis, kodėl esame čia ir kodėl sukūrėme prekės ženklą, skirtą visiems ir bet kokiam gyvenimo būdui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Ares yra lankstomas vibratorius, kuris išlaikys savo kampinę padėtį. Būtent todėl jį galima labai tiksliai priderinti prie vartotojo pageidavimų ir Ares kaskart teikti skirtingą malonumą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Patirkite kerintį „French Kiss™ Elite Siren“ malonumą ir pakelkite savo intymius susitikimus į naujas aukštumas. Šis žavus mirgantis anonsas sukurtas tam, kad uždegtų jūsų pojūčius ir atvertų juslinio malonumo karalystę. Su savo tekstūruota vibruojančia kulka jis erzina ir erzina, siūlydamas 10 išskirtinių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, kad įgyvendintų jūsų giliausius troškimus.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Martinella – moteriškas žaislas, su kuriuo jautiesi karaliene ir nereikia nuo niekuo priklausyti, norint mėgautis tavo seksualumu ir giliausiais pojūčiais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantiška Caresse by TOYJOY kolekcijos Trinity – tai trigubas malonumas, suteikiantis ne vieną, ne du, o tris kartus nuostabesnį malonumą. Dizainas turi aptakų kotą, galingą klito stimuliatorių ir seksualų užpakalinių durų pakuteną; tai reiškia, kad prašmatnioje Trejybėje tikrai yra visos jūsų karštosios vietos!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bill Purple

    Jei miegamajame viskas šiek tiek atvėso, Billas yra tai, ko jums reikia. Skirtingų porų stimuliatorius. Šis porų stimuliatorius, be 12 vibravimo funkcijų ir nuotolinio valdymo pulto, užtikrinančio didesnį komfortą, turi papildomą klitorio stimuliatorių su triušio ausimis, dėl kurių jūs paliksite be žado.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    „Love to Love's Wonderlover“ pažeidžia visas taisykles dėl savo dviejų supergalių: „Fflapping“ dizaino ir apšviesto ekrano. Tamsoje ar dieną LED foninio apšvietimo dizainas, tiek estetiškas, kiek praktiškas, leidžia iš pirmo žvilgsnio pamatyti, kuriame režime esate.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Purple

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Sync Lite yra intuityvus vibratorius, skirtas smalsioms poroms, norinčioms pagilinti ryšį. Sklandus ir paprastas naudoti „Sync Lite“ yra puikus būdas pradėti nuotykius su laisvų rankų įrangos vibracija, kuria galite mėgautis abu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2

    Patirkite mišrų orgazmą – naujoji ir patobulinta Nova lankstosi kartu su jumis, palaikydama nuolatinį ryšį su jūsų klitoriu ir stimuliuodama jūsų G tašką.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Mūsų e-stim vibracijos yra žaislai, kurie leidžia jums mėgautis tiek vibracija, tiek elektrine stimuliacija vienu metu, ir jiems net nereikia nervų stimuliatoriaus rinkinio. Jokių laidų, jokių įrenginių – drąsus Danny vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja pats. Danny turi ne tik dvi, bet keturias laidžias sritis, kad galėtų stimuliuoti makštį ir klitorį vienu metu.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    Gražaus dizaino VIVE049 varomas trimis naujos kartos F1 10 greičių/funkciniais varikliais. Yra pulsinės bangos klitorio motorinė funkcija ir vibruojantys dvigubi spygliai (su 2 nepriklausomais varikliais), kurie padės pasiekti stulbinantį malonumą.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Leiskite Ava Neo iškelti jūsų malonumą į dėmesio centrą. Šis su programėle suderinamas stumdomasis vibratorius, priklausantis SVAKOM Connexion serijai, siūlo pritaikomą makšties stimuliavimą, kurį galite valdyti iš arti arba dideliais atstumais. Perkelkite savo seansus į kitą lygį, bendraudami su suaugusiems skirtais vaizdo įrašais ir internetinių kamerų platformomis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Sinchronizavimas yra originalus poros vibratorius, kuris leidžia į bendrą malonumą. Reguliuojamas prigludimas suteikia maksimalų malonumą ir komfortą, nukreipia į G tašką ir klitorį. Sinchronizavimas patogiai net ir keičiant įtakos sekso metu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    Lankstus 3 funkcijų vibratorius iš JAVIDA intensyviai lepina makštį vibracijomis ir stūmimo funkcija, o klitorį taip pat stimuliuoja dunksantys impulsai. Dvigubas malonumas už dvigubą kulminaciją!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 2 Purple

    Geriausiai parduodamas dvigubo veikimo vibratorius intensyviems malonumams.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Tai nuostabūs trys viename nešiojami vibratoriai, kurie išjudina jūsų drąsiausias svajones! Užsidėję šį vibratorių ir jį įjungę, vienu metu galite pradėti tris dalykus: klito stimuliavimą, G taško stimuliavimą ir tarpvietės masažą. Dildo formos vibratorius žino, kaip išspausti karštąsias vietas, kad gautumėte sprogstamą malonumą. Ir leiskite man pasakyti, kad visas jūsų kūnas tiesiog jaučiasi TARPUS, kad jis ištirps.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamas vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes – vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti savo stumiantį silikoninį triušį! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128741 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.