×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Triušių vibratoriai

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausias būdas tai padaryti – laikyti tai įdomia kelione su šiuo vibratoriumi! Jis turi malonią formą, kuri pritaikys ir G tašką, ir nepamiršta klitorio, kuris džiugins nuostabia siurbimo funkcija. Griebkite elegantišką auksinį pagrindą ir įgyvendinkite savo erotines svajones.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    „BlackSilver“ pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios BlackSilver kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas išrankiausiems orgazmams.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi – tai programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Įkraunamas nuotolinio valdymo pultas, silikoninis lankstomas dvigubas vibratorius

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Mėgaukitės šiuo kelių greičių zuikio vibratoriumi su stumiančiu ir besisukančiu, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja makštį ir klitorį. Jis turi labai gražią tekstūrą ir sukasi makšties viduje, tuo pačiu masažuodamas G tašką ir klitorį. Vibratorius puikiai priglunda prie moters anatomijos ir yra visiškai pagamintas iš minkšto, aksominio silikono, kuris jaučiasi labai švelnus liesti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Palepinkite savo drąsiausias fantazijas su nepaprastai galinga III™ Triple Euphoria. Patirkite malonumą kaip niekad anksčiau su galingu trigubo veiksmo įkraunamu masažuokliu su galingu stumiančiu kotu, vibruojančiu užpakalinių durelių erzintuvu ir siurbiamuoju klitorio stimuliatoriumi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Šiek tiek linksmybių lovoje! Šis gražaus dizaino purpurinis triušio vibratorius suteikia malonumą. Jis turi aksominį minkštą paviršių, pagamintą iš silikono, kuris jaučiasi itin tikroviškai.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nesenstantis ir akimirksniu atpažįstamas Rock Chick Diva ikoniškos linijos ir įspūdinga galia apima neprilygstamą pasirodymą ir perkels jus į kitą orgazmo aistros lygį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Gražaus dizaino VIVE049 varomas trimis naujos kartos F1 10 greičių/funkciniais varikliais. Yra puls bangos klitorio motorinė funkcija ir vibruojantys dvigubi spygliai (su 2 privalomi varikliai), kurie rasti stulbinantį malonumą.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Palepinkite savo drąsiausias fantazijas su nepaprastai galingu III™ trigubu orgazmu. Patirkite malonumą kaip niekada anksčiau su galingu trigubo veikimo įkraunamu masažuokliu su vibruojančiu kotu, karoliukų uodega ir kontūriniu stimuliatoriumi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Apkabinkite kreives! „Tap and Thrust“ vibratoriuje yra viskas, ko reikia nuostabiam G taško ir klitorio stimuliavimui. 2 varikliai siūlo po 7 vibracijos režimus ir juos lengva valdyti mygtukais.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Aika Pink

    Dviejų naujoviškų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (du variklius galima nepriklausomai valdyti pagrindiniu įrenginiu arba nuotolinio valdymo pultu) šis žaislas yra brangiausias! Jis išsiskiria iš kitų prietaisų forma. šią kategoriją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Mirai Double Ended Pulse Wave & Air Wave Bendable Vibrator Purple

    VIVE050 dvipusis pulso bangų ir oro bangų lankstomas vibratorius yra nepakartojamas smagumas. Naudodami du naujoviškus, nepriklausomai valdomus 10 funkcijų NG F1 impulsų bangų ir vibracijos variklius (po vieną abiejuose galuose) galite vienu metu stimuliuoti savo g tašką ir klitorį. Be to, VIVE50 yra su silikonine rankovės priedais, kuri pagerins jūsų linksmybes, paversdama pulso bangą oro bangų stimuliacija.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Thick & Thrust

    Šis galingas dvigubas vibratorius jaučiasi kaip turintis savo protą! Jis veržiasi ir plečiasi dviem viliojančiais veiksmais, kurie kartu sukuria nepaprastai jausmingą patirtį, leidžiančią paleisti fantazijas.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Nari Vibrating & Rotating Beads G-Spot Rabbit Purple

    VIVE053 yra vienas inovatyviausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Dėl trijų novatoriškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) tai tikrai aukščiausios klasės! Vibraciniame antgalyje yra 10 funkcijų NG F1 vibruojantis variklis G taško stimuliacijai, o velene tuo pačiu metu yra unikalus 10 funkcijų NG F1 vingiuojantis besisukančio karoliuko veleno variklis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Tap That Purple

    Dėl intensyvaus bakstelėjimo ritmo, kuris svyruoja nuo švelnaus iki laukinio, jūsų G taškas pamėgs Tap That. Giliai išlenktas galiukas lengvai pasiekia jūsų G tašką ir siunčia dvelkiantį malonumą, kuris aidi per jūsų kūną. Mažesnis sparnuotas išorinis stimuliatorius suteikia galingą klitorio vibraciją, kad galėtumėte patirti unikalų daugialypį orgazmą.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved SomeBunny to Love Pink

    Kažkoks zuikis tave myli! Šis nuostabus padaras turi du galingus variklius, kurie veikia kartu, kad sujudintų jūsų pasaulį vienu mygtuko paspaudimu. Realistiškai pagamintas iš sodraus kreminio silikono, pagrindinis velenas šiek tiek išlenktas, o darbščios triušio ausys sulenkia jūsų ritmą – galima pasirinkti iš 9 greičių ir funkcijų. Naudokite tvirtą siurbtuko pagrindą, kad galėtumėte žaisti be rankų, net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Magnetinis įkraunamas per USB, lengvai valomas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brilly Glam Moebius Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    BRILLY GLAM visada pasiekiamas kaip, kaip paversti jūsų intymias akimirkas nepamirštamiausiomis patirtimis, taip pat patenkinti jūsų poreikius, kad jūsų gyvenimas būtų patogesnis ir visiškai diskretiškas. BRILLY GLAM žaislai nėra skirti vien mėgavimuisi, dabar galite dalytis savo mėgstama patirtimi kaip pora, nes jie suderinami su Watchme.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator Green

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi yra programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Sora Up & Down Stimulating Rings Vibrating G-Spot Rabbit Purple

    Aukštos klasės VIVE prekės ženklas reiškia didžiausią stimuliaciją per nuolatines naujoves! Šis aukščiausios klasės G taško triušio vibratorius pasižymi unikalia funkcija, kuri privers jūsų kojų pirštus susirangyti iš ekstazės! Jame yra 3 stimuliuojančių žiedų rinkinys, integruotas į glotnų medicininės klasės silikoninį kotą, kuris juda aukštyn ir žemyn ir atlieka vidinį masažą kaip niekas kitas.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Unikalaus dizaino VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibratorius visiškai išsiskiria iš kitų įrenginių. Trys nepriklausomai valdomi naujos kartos F1 10 greičių/funkciniai varikliai maitina šį gražaus dizaino vibratorių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Ringer Blue

    Pajuskite šio dvigubo vibravimo, kurio pagrindiniame velene yra dviejų žiedų dizainas, traukos jėgą. Galinga iki pusės colio stūmimo jėga yra nuostabiai sustiprinta dviem žiedais, kurie juda aukštyn ir žemyn 3 nuostabiais greičiais, kad būtų atliktas išskirtinis vidinis masažas. Toliau įjunkite 7 greičių triušio veleną (valdomą atskirai), kad patirtumėte maksimalų malonumą net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Ergonomiški valdikliai, magnetiškai įkraunami ir lengvai valomi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN Rabbit UPDOWN, Pasiekti visišką malonumo pilnatvę įmanoma, nors tai priklauso nuo mūsų tikslo ir laiko. Nors TREASURE turime universalių žaislų beveik visoms kūno dalims, kurias norite stimuliuoti, su BASTIAN RABBIT tai leidžia jums nesirinkti tik vieno, kad galėtumėte sutelkti dėmesį tiek viduje, tiek išorėje vienu metu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    VIVE059 turi du nepriklausomai valdomus variklius, kurie suteiks jums didžiausią malonumą. Pirmasis variklis skirtas jausmingam masažui.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Aylin Dark Blue

    Patirkite AYLIN pulsuojančio galiuko lūpas kandžiojantį malonumą ir leiskite vibracijai nukreipti jus į siaubingą orgazmą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.