×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai tekstūra

Elementai 129 į 160161 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me – vibratorius, stimuliuojantis G tašką ir turintis 16 vibracijos režimų. Vibratorius yra minkštas ir lankstus, sukurtas optimaliai stimuliuoti G tašką ir turi ploną dizainą, kad būtų galima švelniai įterpti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Žaisminga California Dreaming™ kolekcija atgaivina prabangias fantazijas kartu su orgazmą patiriančia Orange County Cutie. Ergonomiško dizaino masažuoklis yra pasirengęs iš naujo išgyventi jūsų mėgstamas vasaros fantazijas su 10 galingų vibracijos funkcijų ir 3 kelius drebinančiais stūmimo greičiais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Trimy yra vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria naktimis mėgausitės du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Jei mėgstate naudoti galines duris, jums patiks Regina iš Dark Desires kolekcijos. Šis standus besisukantis vibratorius skirtas analinio malonumo mėgėjams. Šis nuostabus žaislas giliai jūsų viduje suteikia naujų pojūčių. Regina patenkins troškimus, kurių net nežinojai turįs!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Viliojančiai gražus ir elegantiškai supaprastintas triušis, meistriškai sukurtas patenkinti ir patenkinti kiekvienos mergaitės norus, poreikius ir norus. Išskirtinis dizainas ir aksominis minkštas silikonas apgaubia galingus dvigubus nepriklausomus variklius, nukreipiančius tiksliai sumaišytą vibraciją į veleną ir klitorio stimuliatorių, kad būtų galima pasitenkinti kiekviena pulsuojančia jos plakančios širdies spalva. Viskas dėl tavęs... ne kiekviena mergina nusipelno geriausio.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Šis mini vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jody F.. Jame yra stimuliuojančių briaunų, kurios tinka įvairiems darbams įvairiose erogeninėse zonose.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Vibra-Stroke Masturbator Wand Attachment

    Paverskite savo standartinio dydžio masažo lazdelę į vyrišką sekso žaislą su šiuo glostymo priedu! Tiesiog atidarykite jį ir apvyniokite jį aplink varpą, kad galėtumėte masažuoti masturbacijos ar partnerio žaidimo metu. Drąsi, karoliukų tekstūra stimuliuos kotą aukštyn ir žemyn su kiekvienu paspaudimu, o galingas lazdelės variklis džiugins jus palaimingu zvimbimu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Nuostabios formos „GoGasm“ kelnaičių vibratorius turi stimuliuojančią tekstūrą ir magnetinius sparnus, kad būtų neslysta. Jis tiesiogiai intensyviai stimuliuoja klitorį ir vulvą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Fane triušio vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl ergonomiško dizaino jis ne tik stimuliuoja makštį, bet ir G tašką bei klitorį. Vibratorius Fane yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorius gali būti naudojamas duše ir vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymą. Yra 10 vibracijos nustatymų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Plokščias, anatominės formos RC kelnaičių vibratorius Sweet Smile, kuris tuo pačiu metu džiugina vulvą, klitorį, išangę ir tarpvietę. Galima diskretiškai dėvėti kelnaičių viduje. Jis netgi gali būti naudojamas vandenyje, nes yra atsparus vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Puiki dovana, pirmasis žaislas ar kelionės atmosfera – JAM yra auksinis kišeninių silikoninių vibratorių standartas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Įkraunama kišeninė raketa Elite turi visas funkcijas, dėl kurių Doc Johnson's Original Pocket Rocket tapo apdovanojimus pelniusia pagrindine atrama ir dar daugiau. Tai diskretiška mini vibracija, pagaminta iš sveikatai tinkamo silikono. Šis „Pocket Rocket Elite“ yra įkraunamas ir turi tekstūruotą silikoninę rankovę, kad galėtumėte patirti papildomų pojūčių.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Jibbys yra vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria mėgausitės savo naktimis du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Vibratorius Princess Butterfly yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvalioje galvutėje yra stimuliuojančių keterų, o atskiras drugelio stimuliatorius stimuliuos jūsų klitorį ir lytines lūpas. Princesės vibratorių galima valdyti tik vienu mygtuku, kuris leidžia sklandžiai pereiti per 3 skirtingus vibracijos nustatymus ir 7 modelius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Alexandra yra vibratorius, turintis 10 jaudinančių dažnių: 3 greičiai ir 7 skirtingi raštai. Šis Sparkling Vibe yra su trimis silikoninėmis rankovėmis, skirtas antgaliui, kad būtų galima pritaikyti tikslaus stimuliavimo ir malonumo patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Vos vienu šilkiniu prisilietimu IVY by TOYJOY išpildys jūsų troškimus ir pavers jūsų sultimis. Atraskite vešlias kiekvieno daikto formas, kurios derės prie jūsų moteriškų linkių. IVY kolekcija yra gamtos atsakas į novatorišką dizainą už prieinamą kainą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Tai diskretiška mini atmosfera, kuri tapo populiariu pavadinimu. Doc Johnson's Pocket Rocket, geriausiai parduodamas kompaktiškas vibratorius, sukurtas aplink mažą, bet galingą variklį, kuris tikslingai stimuliuoja klitorių.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    „Pillow Talk“ yra kolekcija, išreiškianti grožį, linksmybes ir galią. „Lively“ – tai prabangus dviejų variklių vibratorius, kuriame derinami įvairūs malonumo elementai jūsų pasitenkinimui. Išlenktas velenas unikaliai sukasi, kad neįtikėtinai stimuliuotų G tašką, o 3 taškų priedas vibruoja, kad stulbinančiai stimuliuotų klitorių.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Atsiduokite drąsiausioms fantazijoms ir pajuskite karštį su karštu California Dreaming® Palisades Passion. Patirkite malonumą kaip niekad anksčiau su unikaliu siūbuojančiu kibikliu ir 3 veleno vibracijos greičiais. Prabangus šildomas triušio vibratorius turi unikalų šoninį ritminį stimuliatorių, skirtą stulbinančiai išorinei stimuliacijai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Įkraunama kišeninė raketa Elite turi visas funkcijas, dėl kurių Doc Johnson's Original Pocket Rocket tapo apdovanojimu pelniusia pagrindine atrama ir dar daugiau. Tai diskretiška mini vibracija, pagaminta iš tinkamo silikono. Šis „Pocket Rocket Elite“ yra įkraunamas ir turi tekstūruotą silikoninę rankovę, kad patirti patirti pojūčių.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Lanksti dvigubo piršto rankovė su įdedama vibro kulka. Ilgojo piršto nuostabiai išlenktame, pailgame galiuke yra stimuliuojančių taškų. Antgalis gali pasiekti G arba P tašką. Trumpesnis pirštas turi išsipūtusį galiuką. Su Soft Touch tekstūra, kuri labai maloniai jaučiasi ant odos.

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš mūsų itin higieniško Elitinio silikono, Elite kolekcija skirta žaisti sunkiai.

    61,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį lengva įkišti, todėl tai puikus pirmasis pulsatorius ar sekso žaislas.

    199 €

    119 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Pretty Love Ford Pink

    Šis „iF Design Award 2018“ nugalėtojas turi 12 siurbimo režimų. Taigi galite rasti tobulų pojūčių sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkšta burna praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol turėsite tiek, kiek galite. Jis pagamintas iš medicininio silikono. Nepraleiskite to.

    61,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Pretty Love Walter Black

    SUPER MINKŠTAS SILIKONAS, 7 vibracijos funkcijos, 5 greičio valdymo lygiai, atmintis, atsparus vandeniui, USB įkraunamas

    76,90 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • ToyJoy Butterfly Baby Purple

    Tai tikrai skirtas merginoms. Butterfly Baby Clitoral Stimulator iš Toyjoy yra ypač minkštas klitoriaus stimuliatorius.

    34,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Pasante Sensations Arouse Me

    Grynas susijaudinimas. Toks buvo mūsų tikslas kurdami malonumą. Subtilus. Aptakus. Švelnus. Briaunuoti. Švelnus... Penki žodžiai, kurie puikiai apima „Arouse Me“...

    76,90 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 129 į 160161 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.