×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypatingas

Elementai 65 į 96283 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Siunčiu gerą nuotaiką visoms moterims.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Jūsų graži, mažytė atmosfera: matinis juodas dėklas, bronzinės detalės valdymo mygtukas ir tobulas orgazmo atspalvis. Nešiokitės savo slaptą vibratorių rankinėje ar kišenėje ir niekas kitas nebus išmintingesnis...

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Sukurtas siekiant paskatinti ir maksimaliai padidinti moters orgazmą. Šis galingas fantastinis dildo išlinkimas kartu su jo galu, prailgintu įėjimo kampu, suteikia unikalią patirtį kiekvienai moteriai, norinčiai stimuliuoti erogenines zonas, tokias kaip G taškas, todėl orgazmą pasiekti tiesiog reikia pasivaikščioti. . DION pagamintas su galaktikos apdaila, kuri atkreipia dėmesį visų, norinčių laužyti nusistovėjusius dalykus ir suteikti naują išvaizdą nuo jo paslėptam stalčiui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Šis vibruojantis E-Stim prostatos masažuoklis, sukurtas taip, kad sukeltų šoką jūsų sistemai, yra intensyvaus vyriško malonumo viršūnė – mėgaukitės elektrifikuojančiu elektros žaidimo pasauliu su žaislu, kurį lengva įdėti ir juo mėgautis, be maitinimo dėžučių ar jungčių sistemų. reikalingas! Sukurta tiksliam prostatos stimuliavimui ir viso kūno tarpvietės vibracijai, kad jūsų orgazmas pasiektų proto lenkimo lygį – puikiai tinka naudoti vienam arba su partneriu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Keliaukite malonumo bangomis – dabar su papildoma šildymo ir laižymo funkcija! Novatoriška vibro-pagalvėlė vibepad 2 turi 2 variklius ir 2 anatominės formos stimuliuojančias bangas, puikiai pritaikytas prie makšties, klitorio ir išangės. Abi bangos turi 7 galingus vibracijos režimus – didesnė banga išsiskiria ir integruotu vibro liežuviu (7 laižymo režimai), o mažesnė banga turi papildomą atšilimo funkciją (maks. 55°C).

    269 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonus kupinas smulkus atmosferos gaminys iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Triušio vibratorius su klitorio stimuliatoriumi ir analiniu kamščiu. Lankstus ir šiek tiek sulenktas kotas su lygiu viršumi puikiai tinka stimuliuoti G tašką. Klitorio stimuliatorius turi 2 minkštus zuikio ausų kutenimą, o išangės ilgintuvas yra karoliukų formos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Naršykite ir mėgaukitės visais mėgstamais pojūčiais naudodami „Drift“. Išlenkta visose tinkamose vietose, kampuota „Drift“ forma sukurta taip, kad pasiektų visas reikiamas vietas – viduje ir išorėje. Kontūruota galva turi paaukštintą stimuliacijos tašką, kad būtų galima dar labiau pajusti kiekvieną savo erogeninę zoną. Pradedant nuo gilaus ūžesio iki intensyvios vibracijos, „Drift“ vieno mygtuko paspaudimu sušyla iki kūno temperatūros, kad patirtumėte tikrai sodrią jutimo patirtį.

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Gydytojas yra! Ar fantazavote apie dvigubą įsiskverbimą? Mūsų „Dr. Skin Double Vibe“ gali įgyvendinti šią fantaziją! Vienas tobulo dydžio tikroviškas vibruojantis dildė jūsų makštiui ir mažas dildė (tik 1 colio pločio) jūsų užpakaliui. Abu dildo atrodo tikroviškai, jaučiasi ir puikiai prisitaiko prie jūsų kūno.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Užsiimkite seksu kada tik nori, kad ir kaip iki tol, tiek ilgai, kiek nori. STRONIC REAL suteikia tikrovišką formą ir lų judesį, kurio trokštate, taip pat veržią ištvermę (iki dviejų valandų vienu įkrovimu!) ir įvairių greičių bei pulsavimo modelių, iš kurių galite rinktis. Be to, beveik tylu!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Šis P-Strap Milker yra prostatos kištukas, kuris daro viską – sukurtas sustiprinti erekciją su prigludusiu gaidžiu ir rutuliniu dirželiu, sužadinti jūsų bėdą intensyvia vibracija ir melžti prostatą vingiuotu masažuojančiu karoliuku!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    UNIKALUS SAVO RŪŠIO. Duman Mystic yra žaislas, sukurtas nustebinti visus, kurie jį mato, bet tuo labiau visus, kurie jį sušlapina karštu vandeniu. Dumanas gali pakeisti spalvą, priklausomai nuo temperatūros, kuriai jis yra veikiamas, o kambario temperatūroje jis tampa „erdvinės violetinės“ spalvos, o veikiamas žmogaus kūno temperatūros tampa „neoninės rausvos spalvos“. pailgėjusi forma. Duman taip pat siūlo dydį, net didesnį už kitus, 20 cm aukščio, skirtą tik drąsiausiems ir drąsiausiems.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Gydytojas yra! Dr. Skin Cock Vibe 10 yra minkštas tikroviškas vibruojantis dildo su venų tekstūros kotu, kuris erotiškai masažuoja jus, kai jį įkišate į savo vidų. Galingos pulsuojančios vibracijos valdomos patogiu pasukamu ratuko pagrindu. Jis yra atsparus vandeniui duše ir vonioje. Vibe #10 pagamintas iš kūnui saugaus PVC be ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, pasižymi jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų aukštųjų technologijų programėle, galima žaisti dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand – tai unikalus pripučiamas silikoninis vibratorius, kuris nukels jus į naujas malonumo aukštumas. Tinkinkite savo fantazijas perjungdami septynis pripūtimo ir vibracijos režimus, kurie su malonumu užpildys jūsų makštį ar išangę. Be to, Ultimate Expand turi antrąjį variklį, kuris stimuliuos tarpvietės ir klitorio sritis.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamasis vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Mūsų Air Pump Booty 5 Connect App palepins jus vibracijomis ir pripučiamu velenu. Derinkite dvi jausmines funkcijas, kaip norite. puikiai išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudoti „Satisfyer Connect“ programą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Climax

    Mūsų Heat-Climax analinis vibratorius su savo tūriniu, apvaliu antgaliu lepina jus stimuliuojančia šildymo funkcija ir stipria vibracija. Viliojantis glotnus silikonas daro jį tobulu natūraliu prailginimu, kuris sužadina jūsų užsidegimą!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad Purple

    Pasivažinėkite malonumo bangomis! Inovatyvus vibracinis įklotas su 2 varikliais ir 2 anatominės formos stimuliacinėmis bangomis, puikiai pritaikytomis prie makšties ir išangės. Abi bangos siūlo 7 galingus vibracijos režimus, kuriuos galima valdyti atskirai. Komplekte esantis nuotolinio valdymo pultas garantuoja patogų valdymą.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96283 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.