×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai ypatingas

Elementai 129 į 160212 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Su šia vibruojančia skrybėle tikrai pateksite į Kalėdų Senelio neklaužadų sąrašą! Rimba's Naughty Hat siūlo 3 skirtingus greičius ir 7 vibracijos modelius. Nuimkite baltą dangtelį vibratoriaus apačioje, kad pamatytumėte klitorio stimuliatorių. Klitorio stimuliatorius turi 5 skirtingus riedėjimo režimus, kurie imituoja laižymo stimuliaciją. Naughty Hat gali būti lengvai valdoma mygtukais virš balto dangtelio. Paspauskite vieną iš dviejų mygtukų 3 sekundes, kad įjungtumėte ir išjungtumėte, trumpai paspauskite, kad perjungtumėte į kitą režimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    TOYJOY Designer Edition „Infinity Double Dildo“ – sinchronizuojami judesiai, kad pasiektumėte nesibaigiančius orgazmus. Šis aptakus dviejų galų dildo suteikia dvigubai daugiau intymių linksmybių ir intensyvaus pasitenkinimo! Be to, „Infinity“ turi unikalius sinchronizuotus judesius, leidžiančius vienu metu naudoti abu galus ir mėgautis visa apimančia patirtimi. Šis universalus, lankstus vibratorius turi glotnų ir lenktą siluetą su svogūniniu antgaliu abiejuose galuose. Kiekviename gale yra variklis, o tai reiškia dvigubai galingesnę vibraciją.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Malonumo davėjas už A ir G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi – tai programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad integruotų didelio našumo variklių sistemas ir tikslias elektros pavaros struktūras. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į naują lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Kas žinojo, kad malonumas gali būti toks mielas? Kolekcijos atmosfera yra puiki dovana sau ar savo mylimajam. Ši riboto leidimo atmosfera privers jus šypsotis iš džiaugsmo kiekvieną kartą naudojant. Klasikinis plonas dizainas yra tylus, diskretiškas, kelių greičių vibracija, o lygus korpusas suteiks daug pojūčių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Atsargiai, „Naughty Lippstick Vibrator“ yra išdykęs ir gražus. Įmantrus juodų lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tylus volframo variklis yra sukurti taip, kad sujaudintų, kad ir kur jus nuves nuotykiai. Kampinis antgalis yra sukurtas taip, kad jūsų mėgstamiausiuose malonumo taškuose būtų taškas stimuliavimas arba viso kontakto pulsavimas. Paraudę pradedantieji ir erotikos žinovai dievins galingas vibracijas, kurias skleidžia tylus variklis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puikus elegancijos, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    OhMyG yra tylus G taško masažuoklis sekso žaislas kūnams su makštimi. Klausiate, kas yra G taško masažuoklis? Tai sekso žaislas, skirtas vidiniam naudojimui ir sukurtas masažuoti G tašką – sritį, kuri iš tikrųjų yra jūsų klitorio tinklo dalis, esančios makšties viduje,.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Porų masažuoklis su dviem varikliais, kurie veikia kartu, kad sustiprintų abiejų partnerių pojūčius sekso metu. Lygią, įsegamą uodegą nešioja moteris ir ji teikia malonumą abiem partneriams, o didesnė viršūnė suteikia klitoriui malonių vibracijų.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Abu gulimo vibratoriaus Warming Mini Massager iš Cupa galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui, taip pat taškiniam malonumo stimuliavimui. Vienoje pusėje yra kamuoliuko formos masažuokliai, kitoje – išlygintas gulimas vibratorius su šildančiomis funkcija. Ergonomiška forma reiškia, kad lengvas vibratorius yra lengvai laikomas, o jo gulimas paviršius taip pat puikiai prisitaiko prie kūno.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Pripučiamas vibratorius žinovams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Neperšlampama prabanga keliaujant!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Siunčiu gerą nuotaiką visoms moterims. Surink intensyvumą pagal savo laisvai reguliuojamais vibracijos lygiais.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Šis Rosy Gold vibratorius G taško naudojamas tikslinei stimuliacijai. Vibratorius turi lenktą galvutę, kuri leidžia lengvai liesti jautriausias vietas. Jis taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti įkraunamas naudojant USB įkroviklį. Šį G-Spot vibratorių galima įjungti paspaudus ir trumpai palaikius apačioje esantį mygtuką. Norėdami pereiti prie kito vibracijos nustatymo, trumpai paspauskite mygtuką žemyn.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gražus dizainas viso kūno masažams ir stimuliacijai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimuliuokite savo G tašką su Nila vibratoriumi! Šis vibratorius yra specialiai sukurtas optimaliam G taško stimuliavimui. Jis turi sulenktą viršų ir tvirtą apvalią galvutę, kuri kiekvieną kartą lengvai atras jūsų jautriausią vietą. Vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 modeliai) ir jį lengva įkrauti naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Nuvalykite žaislą po kiekvieno naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Play Things Teal

    Žaidimo laikas visada geresnis su Inya Play Things – provokuojančia ir ryškia aukščiausios klasės malonumo produktų kolekcija! Į šį privalomą rinkinį įeina tikroviškai suformuotas 5 colių silikoninis dildė su tvirtu siurbtuko pagrindu, galingas 5 colių ABS vibratorius ir stilingas, plonas 3 colių silikoninis malonumo kištukas. Tegul žaidimai prasideda!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160212 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.