×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai

Elementai 129 į 1601369 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elite kolekcijos Dream Toys vibratorius Josephine yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais, lenkta forma ir gana didele, lanksčia galvute. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Fabulous Four

    Atraskite mūsų bestselerius su Satisfyer Fabulous Four rinkiniu. Komplekte yra analinis ir triušio vibratorius, slėgio bangų stimuliatorius ir masažuoklis. Visi gaminiai pagaminti iš silikono, o tvirtinimo detalės lengvai keičiamos.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Evolved Wanderlust

    Šio unikalaus silikoninio žaislo viename gale yra galingas lazdelės masažuoklis, o kitame – maloni lemputė ir švelniai lenkta atmosfera. Su elegantiškais lengvais prieigos valdikliais centre, ši dvipusė forma sujudina jūsų pasaulį viduje ir išorėje su dviem galingais varikliais, kurie iš viso siūlo 49 skirtingus greičio ir funkcijų derinius! Visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, tai puikus universalus vonios draugas, kuris greitai išsivalo naudojant Evolved Toy Cleaner ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Saugus magnetinis dangtelis užtikrina, kad žaislas neliktų naudojimo metu ir stimuliuoja klitorį vaikštant, sėdint, šokant ar gulint. Puikus pasirinkimas norint paerzinti ar patirti orgazmą, nesvarbu, kokioje aplinkoje atsiduriate!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Master

    Tinkamų matmenų ir tinkamos technologijos XXL vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    „Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg“ yra universalus ir orgazmą sukeliantis žaislas, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek poroms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Purple

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – universalus įrankis stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Meilė tvyro ore su nuotoliniu būdu valdomu vibruojančiu meilės žiedu iš Amaysin. Su 9 vibracijos režimais, šilkiniu silikoniniu prisilietimu ir tvirkinančiai tvirta rankena galite gauti triukšmingą stimuliaciją ir padidinti erekciją.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Kompaktiška ovali forma, šilkinis prisilietimas ir vibracija, skirta drožlėms, „Bnaughty Classic“ sukurta taip, kad patenkintų kiekvieną jūsų užgaidą.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Céline lazdelės stimuliatorius iš Elite kolekcijos Dream Toys yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, tvirta rankena, užapvalinta galva ir šiek tiek lanksčiu kaklu. Céline turi 2 galingus variklius, vieną galvoje ir kitą pagrindą, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Universalumas, intensyvumas, galia ir tyrinėjimas – tai žodžiai, apibūdinantys naująjį DEXTER. Viskas viename, universalus masažuoklis, kuriame yra 10 galingų vibracijos režimų nuo švelnios iki labai stiprios.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hyman Pink

    Nesvarbu, ar jau esate nusiteikęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Pepe“ yra puikus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti. Elegantiškame korpuse yra du stimuliavimo taškai: vienas yra švelniai suformuoto koto gale, o kitas - smailėjančiame klitoriniame tinkle. Šis dizainas užtikrina, kad abiem pagrindinėms erogeninėms zonoms būtų skiriama tiek dėmesio, kiek jos nusipelnė. intensyvumo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. Tačiau kiekvienas išgyvename malonumą skirtingai. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Big Boy

    Natūraliai atrodantis vibratorius su pulsuojančiomis venomis. Minkšta ir lengvai slystanti medžiaga. Su kelių greičių vibracija. Dydis: 21 cm, Ø 4,5 cm. Medžiaga: PVC, ABS. Užsisakykite baterijas atskirai: 2 x AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    „Satisfyer Pro2“ pakaitiniai dangteliai.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Daniel Purple

    Šis vibratorius suteikia neįtikėtinai malonų stimuliavimą, derindamas itin intensyvias vibracijas su sumaniai išlenktu dizainu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus. Perkant Europe Magic Wand, pridedama Vintage Touch galvutė. Žinoma, galite įsigyti „Vintage Touch“ kaip atsarginę dalį arba papildomą priedą. Pavyzdžiui, jei norite vienos galvos skirtingoms situacijoms arba jei yra keli vartotojai, kurių kiekvienas dirba su klasikine galva.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažuoklis ir perlinis vibratorius viename!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601369 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.