×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai

Elementai 97 į 128171 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Aptakus kotas padengtas tikroviško kontūro galvute, suteikiančia autentiškų pojūčių (su papildomomis vibracijomis).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masažuokite kūną arba stimuliuokite jautrias vietas su Shaka lazdelės vibratoriumi! Šis universalus žaislas gali būti naudojamas išoriniam visų jautrių vietų stimuliavimui arba maloniam atpalaiduojančiam masažui. Lankstus kaklas užtikrina, kad vibratorius lengvai pasiektų visas kūno dalis. Vibratorius turi galingą variklį su 3 skirtingais vibracijos nustatymais ir 5 greičiais. Juos lengva valdyti rankenos mygtukais. Shaka įkraunama naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Po kiekvieno naudojimo nuvalykite vibratoriaus galvutę drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Ritimasis su smūgiais niekada nesijautė taip gerai! Turėdamas du dunksančius variklius abiejose svogūnėlio antgalio pusėse, šis prostatos gyslos įrankis paliečia P tašką tiesiai ir už nugaros, kad gautų griaustinį pojūtį, dėl kurio intensyviai atsipalaiduoja. Lygiai blizgi juoda apdaila su daug tepalo įslysta kaip sapne, o nuotolinio valdymo pultelis leidžia žaisti laisvų rankų įranga ar partnerio žaidimus net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Patirkite 1–2 orgazmus, kokių dar niekada nepatyrėte! Nuvalykite ZT žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi – tai programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Kissable Black

    Nors Kissable šnabžda tyliai, negalime garantuoti, kad būsite. „Kissable“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas veiks 60 min. „Kissable“ yra 100% atsparus vandeniui – tai reiškia, kad galite vėl naudoti dušo galvutę tam, kam ji buvo sukurta. Jis švelnus liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Kissable lengvai valomas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice iš naujo išras jūsų orgazmą su triguba stimuliacija. Šis triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pasimėgaukite malonumo bangomis, kai California Dreaming™ Surf City Centerfold erzina ir kutena jus į ekstazę. Galingas lazdelės masažuoklis turi 3 jaudinančius dunksančius pulsavimo intensyvumus ir 10 vibracijos funkcijų, kad galėtumėte patirti malonumą visą gyvenimą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Vibruojantis roto čiulptukas apkabino plyšį tarp kojų savo minkštu Elitinio silikono siurbtuku. Ji pasuko puodelį, kol jis tvirtai priglusdavo prie jos jautriausios srities odos. Kai ji švelniai paspaudė „S“ mygtuką, ją traukė siurbimas ir jos intymiausiose lūpose atsirado malonumo bangavimas. Ji paspaudė mygtuką „R“, kad atlaisvintų siurbimą, ir vėl ir vėl spaudė „R“, kai melžė klitorį ir tarp kojų išsipūtė drėgmė.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box puikiai tinka poroms, kurios nori kartu mėgautis įdomiais nuotykiais. Jame yra „Satisfyer Double Joy“ poros vibratorius ir „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius, kuriuos abu galima valdyti „Satisfyer Connect“ programėle.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush turi plokščią ir tekstūruotą galvutę, kuri intensyviai stimuliuos klitorį ar kitas erogenines kūno zonas. Lazdelės vibratorius siūlo 20 skirtingų vibracijos nustatymų ir 8 intensyvumo lygius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ši Palm Pleasure Deivė telpa jūsų delne ir paverčia jūsų protu 36 siurbimo ir vibracijos deriniais, kad patiktų kiekvienam jūsų kūno centimetrui.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dėl čiulpimo pojūčio – beveik kaip oralinis lytinis aktas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Atraskite visiškai naują būdą žaisti su Please Me. Šis žaislas be lyties siūlo 3 skirtingus žaidimo būdus, viršutinėje dalyje esantis žiedas gali būti naudojamas kaip masturbatorius, o kotas jai suteikia galingą vibraciją. Užfiksavę žiedą ant varpos, mėgaukitės lengvu dvigubu įsiskverbimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinomas dėl savo išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonumo nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Susipažinkite su „Duet“ – kelių paviršių kulkų vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra maži, suapvalinti, graduoti malonumo taškai, o kitoje – šilkinis lygus paviršius, suteikiantis daugybę pojūčių visame kūne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128171 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.