×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai

Elementai 65 į 96116 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Eclipse Probe yra jausmingas silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jus jaudinantį analinį malonumą. Ergonomiškas dizainas ir minkštas silikonas leidžia žaisti lengvai, o besisukantis antgalis ir 12 galingų vibracijos funkcijų suteikia žemę drebinantį malonumą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Ne. TwentyOne turi 3 funkcijas, kurios visos labai skiriasi viena nuo kitos, bet visos sukurtos ir sukurtos malonumui. Pradėkime nuo mums visiems žinomos vibracijos funkcijos, Nr. TwentyOne turi 10 vibracijos funkcijų, su kuriomis galite patirti galingą vibraciją No. TwentyOne makšties dalyje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Aukščiausios poros žaidžia lazdele.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Abu gulimo vibratoriaus Warming Mini Massager iš Cupa galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui, taip pat taškiniam malonumo stimuliavimui. Vienoje pusėje yra kamuoliuko formos masažuokliai, kitoje – išlygintas gulimas vibratorius su šildančiomis funkcija. Ergonomiška forma reiškia, kad lengvas vibratorius yra lengvai laikomas, o jo gulimas paviršius taip pat puikiai prisitaiko prie kūno.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Įkraunama masažo lazdelė Super Strong Wand Vibratorius iš You2Toys su ypač ilga rankena ir kilnojama masažo galvute. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia individualų masažo malonumą, o režimus ir greitį galima lengvai reguliuoti rankenos mygtukais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimuliuokite savo G tašką su Nila vibratoriumi! Šis vibratorius yra specialiai sukurtas optimaliam G taško stimuliavimui. Jis turi sulenktą viršų ir tvirtą apvalią galvutę, kuri kiekvieną kartą lengvai atras jūsų jautriausią vietą. Vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 modeliai) ir jį lengva įkrauti naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Nuvalykite žaislą po kiekvieno naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Geriau nei oralinis seksas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masažuokite ir stimuliuokite šilumą, vėsinimo funkciją ir vibraciją!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Daržovės yra gerai žinomos kaip naudingos jūsų sveikatai. Dauguma daržovių turi mažai kalorijų, bet daug vitaminų, mineralų ir skaidulų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    „CalExotics Venus Butterfly“ silikoninis nuotolinio valdymo pultas belaidis „Micro Butterfly“ yra čia, kad nuskristų į malonumų pasaulį su plazdėjimu laisvų rankų įranga. Šis visame pasaulyje žinomas sekso žaislas moterims yra sensacingai kompaktiškas vibruojantis masažuoklis su plazdančiais sparnais, pilnai reguliuojamais diržais ir iki 16,5 pėdų nuotolinio valdymo pulteliu, kad galėtumėte mėgautis žemę drebinančia laisvų rankų įranga. Išskleiskite sparnus ir pasinaudokite 10 pribloškiančių šio neįtikėtino klitorio vibratoriaus funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    „Sweet Smile“ „Thrusting Pearl Rabbit“ vibratorius yra galingas vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis granulėmis kotelyje, kad galėtumėte patirti orgazmo malonumą iki pat G taško.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    „Le Wand Glider“ turi pasvertą antgalį, kuris glamonėja jūsų kūno kontūrus, ir yra sukurtas su unikaliais keterais, kad suteiktų tikslinę vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Šis dueto vibratorius yra populiarios ir efektyvios formos, su lenktu kotu ir gana dideliu klitorio stimuliatoriumi, kuris taip pat turi lenktą formą. Vibracijas valdo du atskiri varikliai. Tačiau Julia siūlo daugiau: šis dvivietis vibratorius turi trečiąjį variklį, kuris leidžia judėti pirmyn ir atgal. Virpesių funkcija jus pradžiugins šia nuostabia papildoma stimuliacija, neskaitant vibracijų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Pasigrožėkite galingai žaisminga patirtimi su Hype Dual Wand. Šis itin galingas triušio vibravimas turi 2 intensyvios vibracijos variklius, mirgantį zuikio kutenimą ir 10 galingų vibracijos funkcijų. Dviem galingai stimuliuojančiais varikliais siųskite didelio intensyvumo malonumą, sklindantį per visą savo kūną. Lengvai liečiami mygtukai leidžia lengvai valdyti vibracinius variklius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su „Divine Love“ rankiniu pulso stimuliatoriumi. Šis išskirtinis dizainas turi dvi funkcijas. Stimuliuokite klitorį naudodamiesi proto pūtimo funkcija, kuri imituoja oralinį seksą, arba naudokite kitą banguotos tekstūros pusę, kad masažuotumėte vulvą galingomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai, todėl pasiruoškite stulbinančiam orgazmui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Labai lankstus Rebel analinis vibratorius RC Two Spot Massager turi išsipūtusį P taško antgalį su grioveliais ir plačią anatominę bazę papildomai tarpvietės stimuliacijai. Jis padengtas silikonu su aksomine Soft Touch tekstūra, kad būtų lengva įdėti. Silikonas taip pat reiškia, kad jį patogu nešioti ir galima nešioti ilgą laiką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Jaučiatės šiek tiek vaisingas? Tada pasakykite „taip“ šiam orgazmą sukeliančiam bananui. „Love to Love“ peržiūrėjo visų fantazijų vaisius, kad pasiūlytų jums 100 % sveiką versiją. Šis vaisius yra daugiau nei paprastas dildo. Įrengtas mini vibratoriaus masažuoklis, paverčiantis jį stimuliatoriumi, jo orgazminiams virpesiams pasakysite „taip“. Išbandykite, jis nekaloringas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    „Bound Love Couples“ vibratorius yra sukurtas naudoti kartu su partneriu, norint patirti didingų seksualinių nuotykių, tačiau taip pat gali sukurti geriausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose. Ergonomiškas dizainas suteikia maksimalų komfortą ir išliks kiekvieno judesio metu. Be makšties ir klitorio malonumo, atskirai arba kartu atraskite kitas erogenines zonas. „Love Bound“ yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu žaisti su keliais vibracijos modeliais naudojimo metu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96116 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.