×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai silicio

Elementai 65 į 96193 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Šios vibruojančios juostos iš PantyRebel kolekcijos yra pagamintos iš minkšto ir tampraus audinio, kuris jaučiasi patogiai ir puikiai priglunda. Diržai turi skyrelį, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ypač galingos vibracijos vidinei ir išorinei stimuliacijai!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės 7 vibracijos nustatymais ir flirtuokite su 4 intensyvumo režimais, kad pasiektumėte tas malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL yra vibratorius poroms, tiek jai, tiek jam. Ypatinga jo forma leidžia sekso metu įspūdingomis vibracijomis stimuliuoti abu poros narius. Moteris sekso metu nešioja vibratorių, kad jis stimuliuotų ne tik jos G tašką ir klitorį, bet ir partnerio penį. Plonesnis šio malonumą teikiančio seksualinės gerovės žaislo galas pirmiausia įkišamas į makštį, o didesnis – ant klitorio.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrius, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijų nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Stimuliuokite prostatą valandas, kai treniruojate savo grobį išlaikyti kištuką vietoje, naudodami šiuos diržus! Minkštas, aukščiausios kokybės silikoninis kištukas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems tyrinėti ilgus analinius seansus ir lengvą nerišlumą, taip pat norintiems ištverti prostatos melžimą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Išskirtinė, įkraunama masažo lazdelė Wand Vibrator su 2 priedais nuo 40 metų. Jis turi 8 vibracijos režimus 3 greičiais, kurie suteikia nuostabų masažo malonumą, kuris atitiks vartotojo poreikius. Vibracijos režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    „Solstice“ yra programėlėmis valdomas prostatos masažuoklis, kuriame ergonomika derinama su išmaniosiomis technologijomis, kad pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams būtų suteikta puiki patirtis. Galingas Solstice variklis, minkštas silikonas ir patogus prigludimas kartu su Whats Sense programėle suteikia iš anksto nustatytą vibracijos režimą, muziką, ranka pieštus valdymo režimus ir interaktyvią balso, paveikslėlių ir teksto informaciją nuotolinio valdymo metu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo daugybę būdų mėgautis pojūčiais ir tris kartus daugiau malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrių, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis, visiškai atitinkantis kitus Goddess Collection žaislus. Elegantiškas vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, todėl jį lengva suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius turi minkštą antgalį ir yra švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Europe Magic Wand Genius

    Genio ir Genius yra mūsų ikoniniai aksesuarai, kurie išskleidžia visas savo galimybes dirbant su savo kūnu. Jie kuriami kartu su moterų anatomijos ekspertais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Rose 2 Pink

    Patirkite skubėjimą su Vush! Sukurkite nuotaiką žvakėmis ir Rose 2 ir parodykite sau meilę, kurios nusipelnėte. Jis sukurtas su subtiliais „žiedlapiais“, kad būtų suteikta papildoma jutimo patirtis, ir turi 5 lygius ir 5 raštus, kad tiktų visiems kūno tipams. Šis įrankis yra mažas ir lankstus, tačiau jame yra malonus triukšmas ir tikslūs taškai, kurie jus tenkins. Galite naudoti kaip apšilimą arba suteikti papildomų pojūčių įvairioms kūno dalims. Tegul „Rose 2“ įgauna atmosferą miegamajame!

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga. Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Myth Pink

    Susipažinkite su Myth – G taško vibratoriumi, kuris yra galingas ir paruoštas veiksmui. Ne taip tolimoje šalyje gyvena legenda apie G tašką. Atėjo laikas atrasti tiesą, o Mythas yra puikus partneris ieškant ją. Su stebuklinga unikalia tekstūra, sukurta intensyviems pojūčiams ir kūno džiaugsmo link, jūsų kelionė tik prasideda. Mergina nelaimėje? Ne, mažute, tu esi šios istorijos herojus!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis dildo yra gyvas dildė iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos ir pasižymi aukšta kokybe. Dėl siurbiamojo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis natūraliomis detalėmis bei giliomis, stimuliuojančiomis vibracijomis visiškai laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose yra stilingas G taško vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Rose yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Ritual Shushu pristatymas yra visiškai nauja naujovė moterims. Įspūdinga technologija, apjungianti vakuumą ir stiprų pulsavimą, kuris stimuliuoja klitorį jo neliesdamas ir netikėtai pasiekia orgazmą. Kompaktiškas ir stilingas klitorio stimuliatorius yra labai paprastas naudoti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone drakonas yra stilingas vibratorius, specialiai sukurtas optimaliam prostatos stimuliavimui. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir turi briaunuotą kotą, kad būtų galima mėgautis papildomais pojūčiais. Taip pat žaislo apačioje yra masažuoklis, kuris naudojimo metu masažuoja tarpvietę. Abiejuose stimuliacijos taškuose yra atskiras variklis, turintis 7 skirtingus vibracijos nustatymus.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96193 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.