×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai Satisfyer

Elementai 129 į 160210 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Programėlė G-Spot Flex 5 Connect siūlo lanksčias pramogas ir įspūdingai elegantišką dizainą. Vidinis laidas paverčia G taško vibratorių triušio vibratoriumi dvigubai stimuliacijai. puikiai išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudoti „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    „Ultra Power Bullet 5“ žino, kaip džiuginti jus giliomis vibracijomis. Dėka dygsniuoto dizaino ir didelės formos, šis mini vibratorius užtikrina gerą laikymąsi ir leidžia mėgautis įvairiais malonumais.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Dėl naujos magneto technologijos jis tylesnis, o bangos švelnesnės ir lėtesnės.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Jei norite, kad viskas būtų paprasta, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 yra būtent jums tinkamas mini vibratorius: funkcionalus dizainas ir paprastas valdymas užtikrina, kad malonumas bus pasiektas greitai ir efektyviai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Pro 2 Classic Rose

    Ši kerinti Satisfyer gėlė atveria naują jausmingų potyrių dimensiją su savo romantišku dizainu, beliečiamomis slėgio bangomis ir visiškai nauja ir revoliucine Liquid Air technologija.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 1.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Violet

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 50 galių intensyvumu, kad sukurtų 50 derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Dėl naujos magneto technologijos jis tylesnis, o bangos švelnesnės ir lėtesnės.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įrenginį įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Idealus pirštų vibratorius pradedantiesiems, Satisfyer Bold Lover visų pirma stebina savo intuityviu valdymu, galinga vibracija ir universalumu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 3

    Mėgaukitės jausminga mylėjimosi įvairove – su Satisfyer Partner Box! Jame yra „Double Joy“ poros vibratorius, „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius ir „Royal One“ gaidžio žiedas, kurie yra suderinami su „Satisfyer Connect“ programa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Karštoji vieta! Kaip visada ištikimas ir geidžiamas kompanionas, kosmopolitiškas vibratorius yra šalia jūsų tiek namuose, tiek šio pasaulio metropoliuose ir viešbučių kambariuose su deginančiu entuziazmu ir programėlės funkcija. Jo sulenktas, stimuliuojančiai tūrinis galiukas glosto jūsų G tašką su daug jausmų ir, be intensyvių virpesių, užtikrina šildantį jausmą širdyje – hm, atsiprašau, žinoma, turime omenyje kelnaites.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Mūsų Air Pump Booty 2 erzina jus gilia vibracija ir pripučiamu velenu, kurį galima individualiai pritaikyti pagal jūsų poreikius. Šis unikalus analinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi praktišką laikantį žiedą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Mūsų „Air Pump Bunny 2“ siūlo trijų tipų malonią stimuliaciją. 2 galingi varikliai intensyviai vibruoja G tašką ir makštį, o pripučiamas kotas papildomai stimuliuoja G tašką ir suteikia malonų prisipildymo pojūtį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Kiekviena šypsena daro pasaulį šiek tiek geresnį, todėl šis mielas džiaugsmo nešėjas savo vardą vadina geros nuotaikos garbei visur. Kas iš tikrųjų nėra taip toli, kai kalbama apie jūsų ergonomišką kreivę: pasidavus jo žavesiui, jis suvilios jus savo lanksčiu „Silk Touch“ paviršiumi, maloniai išlenkta forma ir 12 kvapą gniaužiančių. intensyvios vibracijos programos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 palepins G tašką ir klitorį taip, kaip jums patinka. Lankstus kotas leidžia G taško vibratorių paversti triušio vibratoriumi. Du galingi varikliai atneša jums karštą kulminaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Silikoninis Satisfyer A-Mazing 2 suteikia ypač gilų A taško stimuliavimą. Šis vibratorius, turintis stimuliuojančią griovelių tekstūrą, suteikia stiprų malonumą su 2 varikliais, tiesiu ergonomišku kotu ir siauru lanksčiu antgaliu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 3.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Pink

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais suteiks jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 5 skirtingais intensyvumais, kad sukurtų 50 galimų derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160210 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.