×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai keičiama baterija G taškas

Elementai 65 į 8787 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Funky Rabbit yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įtrauktas triušio tipo klitorio stimuliatorius. Vibratorius saugus kūnui, yra atsparus iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4su vibracijos režimu ir 3 lygiu greičiu. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Šis „Dolphin“ yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Liora Pink

    G taško orgazmas yra vienas iš galingiausių orgazmų, kokį tik galite patirti. „Loveline Liora“ yra puikiai sukurta siekiant nustatyti ir stimuliuoti jūsų g tašką. Papildomos briaunos šalia galiuko suteikia papildomų unikalių pojūčių, kai jis įkišamas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Centaur Purple

    Šis skirtas tau verkti iš laimės – nesakė kur.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Manote, kad pirštai tinka tik pirmą kartą? Ne tik antroje vietoje, seksas pirštais yra vienas GERIAUSIŲ būdų suteikti ir gauti malonumą. Pretty Love'o Alexander Finger Vibe imasi šios neįvertintos „galinės sėdynės“ technikos ir paverčia ją meno forma. Plonas, tuščiaviduris dizainas suteikia pirštui ilgio ir matmenų, o galingas vibratorius, esantis apačioje, perkelia jūsų žaidimą į kitą lygį.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šis prabangus sekso žaislas sukurtas taip, kad suteiktų intensyvų vidinį malonumą, puikiai išlenkta forma idealiai tinka masažuoti jautrų G tašką. Naudojant aukštos kokybės medicininį giliai rožinį silikoną, šis atspalvis yra lygus ir aksominis su matiniu paviršiumi. Siūlydami 30 nuostabiai skirtingų ir stimuliuojančių vibracijos nustatymų su belaidžiu valdymu, kiekvieną kartą, kai pasimėgausite šiuo žaislu, jūsų patirtis bus nepakartojama ir tokia pat įdomi kaip pirmą kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    G taško stimuliacija vietoje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Mėgstate ilgo ir plono vibratoriaus išvaizdą? JAZZIE prideda tam tikrų išlenkimų prie šios klasikinės formos ir primena, kad elegantiškas siluetas ne veltui yra klasika.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Šis unikalus triušio vibratorius turi „siurbiantį“ klitorio stimuliatorių ir galingą g taško masažuoklį, kad būtų pasiektas intensyvus orgazmas. Vibratoriaus viršuje esantis silikoninis liežuvėlis maloniai stimuliuoja klitorį. Trys stimuliavimo būdai (laižymas, čiulpimas ir vibracija) garantuos intensyvų orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Daktaras jus pamatys dabar! Šis Dr. Skin Vibrating Silicone Dildo turi novatorišką FlexiShaft™ technologiją, kuri išlaiko kotą stačią, tačiau lankstosi, kad atitiktų jūsų kūną, kad būtų optimaliai stimuliuojama. Vienu greičiausiai leidžia unikalų mano apšviestas nartuko valdymas per 10 apgalvotai sukurtų vibracijos režimų, 5 greičių ir 5 nuostabių galingų vibracijų.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss efektyviai stimuliuoja makštį ir klitorį su šokančio drugelio klitorio stimuliatoriumi. Kotas užtikrina intensyvų g taško masažą. Vibratorius turi du galingus variklius ir turi 30 įdomių vibracijos režimų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Tegul šio vibruojančio drugelio sparnai nukelia jus į didžiausio orgazmo aukštumas! Šis vibratorius, pilnai įrengtas, kad suteiktų jums plazdėjimą kaip niekad anksčiau. Su 2 ypač stipriais F1 varikliais, kurie atgaivina iki 5200 ir 15 000 aps./min.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Lenktas, lankstus ir labai galingas dvigubai daugiau malonumo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijų valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love David Purple

    Su šiuo vibratoriumi jūsų laukia malonių akimirkų!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijomis valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Daktaras jus pamatys dabar! Šis Dr. Skin Vibrating Silicone Dildo turi novatorišką FlexiShaft™ technologiją, kuri išlaiko kotą stačią, tačiau lankstosi, kad atitiktų jūsų kūną, kad būtų optimaliai stimuliuojama. Vienu paspaudimu apšviestas mygtuko valdymas leidžia naršyti per 10 apgalvotai sukurtų vibracijos režimų, 5 greičių ir 5 unikalius neįprastai galingų vibracijų modelius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys All Time Favorites G-Spot Vibrator Pink

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus. Šis vibratorius iš visų laikų mėgstamiausių etiketės turi ploną ir ilgą kotą su kiaušinio formos galvute ir yra tikras visų laikų mėgstamiausias bet kurioje sekso žaislų kolekcijoje. Padidinta galva užtikrina fokusuotą G taško, klito ar prostatos stimuliavimą. Sukant sukimo pagrindą, vibracijos gali tapti nuo švelnios iki intensyvios, kad stimuliuotų klitorį arba sukeltų didžiulį G taško orgazmą, kai jis įterpiamas. G taško vibratoriui reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    26,90 €

    14,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 8787 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.