×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai įkraunamas

Elementai 97 į 128169 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Rankos atsipalaiduoja – sukūrėme laisvų rankų įrangą, dvigubą viešosios interneto prieigos tašką atitinkantį Happy Rabbit atmosferą. Sukurtas tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ir G tašką, šis sensacingas šilkinis atmosfera pasižymi dviem varikliais, sujudinančiais jūsų pasaulį ir keičiančiais jūsų žaidimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row pink

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice iš naujo išras jūsų orgazmą su triguba stimuliacija. Šis triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Aptakus kotas padengtas tikroviško kontūro galvute, suteikiančia autentiškų pojūčių (su papildomomis vibracijomis).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Viliojančiai gražus ir elegantiškai supaprastintas triušis, meistriškai sukurtas patenkinti ir patenkinti kiekvienos mergaitės norus, poreikius ir norus. Išskirtinis dizainas ir aksominis minkštas silikonas apgaubia galingus dvigubus nepriklausomus variklius, nukreipiančius tiksliai sumaišytą vibraciją į veleną ir klitorio stimuliatorių, kad būtų galima pasitenkinti kiekvieną pulsuojančią jos plakančios širdies spalvą. Viskas dėl tavęs... ne kiekviena mergina nusipelno geriausio.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pasimėgaukite malonumo bangomis, kai California Dreaming™ Surf City Centerfold erzina ir kutena jus į ekstazę. Galingas lazdelės masažuoklis turi 3 jaudinančius dunksančius pulsavimo intensyvumus ir 10 vibracijos funkcijų, kad galėtumėte patirti malonumą visą gyvenimą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Šis tvirtas lazdelės masažuoklis iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jacky O. Jis turi tvirtą galvutę ant lankstaus kaklo, kad pasiektų visas karštas vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Išbandykite Mustang prostatos masažuoklį vienas arba kartu su savo partneriu. Prostata yra vyriška g taško versija, o jos stimuliavimas turi daug seksualinės naudos. Prostatos spaudimas sustiprina ir pailgina varpos erekciją ir netgi gali sukelti stulbinantį orgazmą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Su DUKE gausite du žaislus viename: prostatos užpakalio kamštį, kuris puikiai priglunda prie kūno ir apkabina tarpvietę bei nuimamą 5 padėčių vibratorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Lankstus tikroviškas vibratorius Lankstomas RC vibratorius iš Nature Skin, kuris atrodo kaip tikras varpas su ryškiomis venomis ir išsipūtusia galvute. Jame yra siurbtukas, kuris tvirtai prilimpa prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia mėgautis laisvų rankų įranga. Tai taip pat reiškia, kad tikroviškas vibratorius yra suderinamas su dirželiais ir diržais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Bubbly. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    „iVibe Select iQuiver“ yra novatoriškas mažas vibratorius su 6 keičiamomis galvutėmis, kurių kiekviena suteikia unikalų pojūtį. Vibratorius puikuojasi 10 vibruojančių raštų, kurie leidžia iš viso patirti 60 individualių pojūčių. iQuiver mažas dydis ir įvairios galvos formos daro jį daugiafunkcį, galintį stimuliuoti daugybę erogeninių zonų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Pripučiamas vibratorius žinovams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Ši nerūdijančio plieno įkraunama kulka turi 6 stiprius vibracijos modelius, iš kurių galite rinktis. Žemas, vidutinis, didelis, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad lengvai ir efektyviai slinktumėte per platų pasirinkimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Vienu metu džiugina makštį, G tašką, klitorį ir išangę!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 variklių vibratorius iš „Couples Choice“ su 2 labai lanksčiomis rankenomis viename gale ir tvirtu grioveliniu velenu kitame, kad būtų galima įvairiai žaisti ir mėgautis malonumu ant kūno ir ant kūno. 3 varikliai (po vieną kiekvienoje rankoje ir vienas velene) suteikia labai galingą vibraciją. Vibracijos yra 9 režimų ir gali būti valdomos atskirai mygtuku ant žaislo. Prabangus vibratorius yra padengtas minkštu silikonu ir puikiai jaučiasi ant odos malonumo ir žaidimo metu. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Žaisminga California Dreaming™ kolekcija atgaivina prabangias fantazijas kartu su orgazmą patiriančia Orange County Cutie. Ergonomiško dizaino masažuoklis yra pasirengęs iš naujo išgyventi jūsų mėgstamas vasaros fantazijas su 10 galingų vibracijos funkcijų ir 3 kelius drebinančiais stūmimo greičiais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ši geltonos spalvos vairasvirtė su 10 greičių turbininiu varikliu ir panardinamu vandeniu leis jus į palaimingą saulėtą žavesį. Gausus lazdelės antgalis su maksimalia galia vienu mygtuko paspaudimu užgniaužia kvapą iš malonumo, nes ranka patogiai laikosi lengvai suimama kilpa. Leiskite lanksčiai galvai judėti kartu su kūnu, kai vėl ir vėl pasieksite intensyvią kulminaciją. Nuvalykite Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dėl čiulpimo pojūčio – beveik kaip oralinis lytinis aktas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Viliojančiai gražus ir elegantiškai supaprastintas triušis, meistriškai sukurtas patenkinti ir patenkinti kiekvienos mergaitės norus, poreikius ir norus. Išskirtinis dizainas ir aksominis minkštas silikonas apgaubia galingus dvigubus nepriklausomus variklius, nukreipiančius tiksliai sumaišytą vibraciją į veleną ir klitorio stimuliatorių, kad būtų galima pasitenkinti kiekviena pulsuojančia jos plakančios širdies spalva. Viskas dėl tavęs... ne kiekviena mergina nusipelno geriausio.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Suviliok savo mylimąjį atgal į lovą su šiuo triukšmingu zuikio sekso žaislų rinkiniu. Šis septynių dalių rinkinys, kupinas skanėstų, sujaudins jus abu, yra sukurtas tobulinti solo ir poros žaidimą. Žaiskite su kiekvienu žaislu atskirai arba naudokite juos kartu, kad iš tikrųjų paleistumėte fejerverkus.

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Kaip ir kiti „Midnight Magic“ etiketės žaislai, „Typhon“ yra juodos spalvos, o apačioje yra chromo spalvos detalė. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas yra švelnus liesti, o mygtukus lengva rasti metalu dengtoje ABS mygtukų srityje. Typhon turi minkštą galą ir lenktą kotą su pastebimomis stimuliuojančiomis briaunomis, puikiai tinkančiomis pasiekti G tašką. V formos koto apačioje yra subtilus, lopšį primenantis klitorio stimuliatorius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128169 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.