×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai įkraunamas vibruojantis klitoris

Elementai 129 į 160729 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Tegul Power Flower švelnūs žiedlapiai šoka aplink jautrias vietas, o šilkinio silikono kotelio vibracijos įveda jus į ekstazę. Puikiai tinka pasinerti į savo kūno lobius ir pažadinti erogenines zonas!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Couples Choice „Couple's Vibrator 2“ sujungia varpos/sėklidės žiedą su labai lanksčiu vibratoriumi ir klitorio stimuliatoriumi. Žiedai užslysti ant varpos ir sėklidžių taip, kad plokščias stimuliuojančios tekstūros vibratorius įsitaisytų ant varpos viršaus. Tai padidina varpos apimtį ir abu sekso metu mėgaujasi įtemptomis vibracijomis. Be to, varpos žiedas ilgą laiką palaiko jo erekciją dėl kraujo stazės efekto, sėklidės žiedas užtikrina tvirtą, patikimą laikymą, o banguotas klitorio stimuliatorius papildomai lepina jos židinį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Jūsų graži, mažytė atmosfera: matinis juodas dėklas, bronzinės detalės valdymo mygtukas ir tobulas orgazmo atspalvis. Nešiokitės savo slaptą vibratorių rankinėje ar kišenėje ir niekas kitas nebus išmintingesnis...

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Naudojant vakuuminio siurbimo technologiją, jūsų klitoris stimuliuojamas kaip tikras oralinis seksas be tiesioginio kontakto.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Jausmingai stimuliuokite kutenantį ir erzinantį Intimate Pump įkraunamą pilną aprėptį užtikrinantį siurblį. Šis geidulingas masažuoklis, turintis visą intymią kaušelį, erzinančius kutenančius ir 12 sinchronizuotų vibracijų bei 3 siurbimo funkcijas, nuves jus į malonių galimybių stebuklų šalį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Pirštų vibratorius su 9 galingomis vibracijos tekstūros galvutėmis intensyviam stimuliavimui

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Keliaukite malonumo bangomis – dabar su papildoma šildymo ir laižymo funkcija! Novatoriška vibro-pagalvėlė vibepad 2 turi 2 variklius ir 2 anatominės formos stimuliuojančias bangas, puikiai pritaikytas prie makšties, klitorio ir išangės. Abi bangos turi 7 galingus vibracijos režimus – didesnė banga išsiskiria ir integruotu vibro liežuviu (7 laižymo režimai), o mažesnė banga turi papildomą atšilimo funkciją (maks. 55°C).

    269 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Eidolon

    Prijunkite Eidolon prie savo telefonų „Bluetooth“ ir būsite pasiruošę žaisti.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex White

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Įgykite savo atmosferą ir mėgaukitės muzika. Mūsų naujasis Club Vibe 3.OH yra diskretiškas nešiojamas kelnaičių vibratorius, sukurtas taip, kad patiktų visur, kur tik užklumpa nuotaika.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Pristatome „Satisfyer Heated Affair“ vibratorių ir garantuojame, kad jis jus išprotės! Patirkite nekontroliuojamus orgazmus su šiuo galingu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja tiek makšties viduje, tiek konkrečiai G taške ir išorėje klitoryje. Jis turi 12 skirtingų vibracijos funkcijų ir specialią šildymo funkciją, kuri pakyla iki 40 laipsnių Celsijaus, kad naudotojo patirtis būtų tikroviškesnė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    „MiSS Bi – DER Vibrator“ sujungia fenomenalią klitorio stimuliaciją su žadinančia vibracija tiesiai jūsų G taške. Du atskirai reguliuojami varikliai garantuoja, kad pasieksite kulminaciją!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausias iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurta garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser puikiai tinka įvairiai stimuliuoti visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris ir speneliai: Pirštų vibratorių labai lengva ir intuityviai naudoti dėl lanksčios angos.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Pagaliau jis pasiekė: nauja malonumo banga jau čia su programėle įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausios kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir itin patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūruoto Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, pasižymi jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų aukštųjų technologijų programėle, galima žaisti dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 129 į 160729 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.