×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai violetinė

Elementai 97 į 128624 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes – vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti savo stumiantį silikoninį triušį! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Mėgaukitės nuostabia ir nepakartojama patirtimi su šiuo Taptastic Vibe klitorio stimuliatoriumi. Žaislas turi vibruojantį ir judantį elementą. Tegul 6 skirtingi bakstelėjimo nustatymai jus maloniai nustebina ir pajuskite patogų šio stilingo žaislo dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go yra lengvas porų vibratorius, skirtas poroms, norinčioms tyrinėti pasaulį ir vienas kitą. Patogiame kelioniniame dėkle „Sync Go“ leidžia dalytis laisvų rankų įrangos vibracija, kad ir kur būtumėte.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 yra atnaujinta LELO populiaraus visapusiško G taško vibratoriaus versija, dabar su 100 % padidinta vibracijos galia ir visiškai atspari vandeniui universalumu.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Už jaudinantį švelnų ir mylintį rūpestį!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer OG Aubergine

    Womanizer OG yra pirmasis Pleasure Air G taško vibratorius, sujungiantis tikslinį Pleasure Air ir vibracijas galingai ir originaliai orgazminei kelionei.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vandeniui atsparus orgazmo aparatas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Naudojant vakuuminio siurbimo technologiją, jūsų klitoris stimuliuojamas kaip tikras oralinis seksas be tiesioginio kontakto.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Mini vibratorius Realistic Vibe iš Elegant Series stimuliuojančios penio formos su ryškiomis gakmenomis ir venomis. 15 vibracijos režimų suteikia įvairų malonumą makšties ir analinės veiklos metu. Režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu. Šis mini vibratorius taip pat gali būti naudojamas vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui! Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    ...kaip rodo pavadinimas! Tai būtinas lovos aksesuaras, jei jums patinka didesnis ir geresnis.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca prisijungia prie Action šeimos kaip trijų funkcijų žaislas, aprūpintas pažangiausia technologija rinkoje. Orgazmas greičiau nei per minutę, malonumas garantuotas.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    TOYJOY Classics Retro Ultra Slimline yra aptakus vibratorius, sukurtas žaismingam malonumui. Šis jaudinantis dizainas pagamintas iš higieniško ABS ir turi glotnų klasikinį siluetą. Jis turi lengvai valdomą pasukamo dangtelio valdiklį ir kelių greičių vibraciją. „Retro Ultra Slimline“ naudoja 2 AA tipo baterijas ir yra visiškai saugus kūnui.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Nuostabiai išlenktas Sweet Smile vibratorius G taško su lanksčiu kaklu ir didele galvute su stimuliuojančiais grioveliais tiksliai stimuliuoti G tašką.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Dutchess Vibrator yra nuostabus žaislas su galingu varikliu ir pulsuojančiu judesiu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Couples Choice „Couple's Vibrator 2“ sujungia varpos/sėklidės žiedą su labai lanksčiu vibratoriumi ir klitorio stimuliatoriumi. Žiedai užslysti ant varpos ir sėklidžių taip, kad plokščias stimuliuojančios tekstūros vibratorius įsitaisytų ant varpos viršaus. Tai padidina varpos apimtį ir abu sekso metu mėgaujasi įtemptomis vibracijomis. Be to, varpos žiedas ilgą laiką palaiko jo erekciją dėl kraujo stazės efekto, sėklidės žiedas užtikrina tvirtą, patikimą laikymą, o banguotas klitorio stimuliatorius papildomai lepina jos židinį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Mūsų naujasis „Slimline Vibe“ yra septynių colių kelių greičių vibratorius, pasižymintis klasikine forma ir modernia perlų apdaila. Sukamojo ratuko pagrindas leidžia valdyti pageidaujamą greitį, o vandeniui atsparus sandariklis leidžia pasirinkti vietą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intensyvus hotspot masažuotojas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Keliaukite malonumo bangomis – dabar su papildoma šildymo ir laižymo funkcija! Novatoriška vibro-pagalvėlė vibepad 2 turi 2 variklius ir 2 anatominės formos stimuliuojančias bangas, puikiai pritaikytas prie makšties, klitorio ir išangės. Abi bangos turi 7 galingus vibracijos režimus – didesnė banga išsiskiria ir integruotu vibro liežuviu (7 laižymo režimai), o mažesnė banga turi papildomą atšilimo funkciją (maks. 55°C).

    269 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Moterims, kurias pasitenkins ne ką mažiau, nei apdovanojimus pelniusiu oraliniu seksu, ORA 3 leidžia jums ištirpinti tikros palaimos akimirkoje. „PreMotion Technology“ naudoja tvirtesnį ir tikslesnį sukamąjį judesį, kad būtų 25 % greitesnis tikrasis burnos stimuliavimas. Malonumo mazgas sukasi ir vibruoja, kaip liežuvis, bet geriau. Pats intuityviausias pasaulyje oralinio sekso simuliatorius siūlo oralinio sekso pojūtį, kuris privers jus sugrįžti ne kartą.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Elegancija, galia ir naujovės atkeliavo į Petite Couture kolekciją. Serenity yra stulbinančiai galingas G taško vibratorius, sukurtas jūsų didžiausiam malonumui...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    TIKRAI ANIMALISTIKA. Jo teritorija yra miesto džiunglės. TIGER yra puikus kompanionas, su kuriuo galima klaidžioti siauromis gatvelėmis ir kiemais, apšviestais neoninių reklaminių šviesų.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Vibrato Opal

    Pasiekite aukštas malonumo natas su Vibrato. Ši dviejų galų vibruojanti lazdelė turi suapvalintą, tekstūruotą galvutę su itin lanksčiu kaklu, kuris lengvai rieda per kūną, kad paskatintų išorinę stimuliaciją. Įrodydamas savo žvaigždės galią, tekstūruotas lazdelės pagrindas gali būti naudojamas vibracijai ir vidinei stimuliacijai. Ištirkite įvairius nustatymus ir grojimo būdus, kurie leis jums dainuoti su pasitenkinimu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 2 Purple

    Dabar su dvigubai galingesne nei originalo galia ir perkurtu gėlių motyvu NEA™ 2 apima malonumą visiems jūsų pojūčiams.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kas nenori savo seksualios paslapties? Ji paraudo, kai ant pirštų dėvėjo HER Finger Vibe, kad būtų atliktas vibracinis spenelių masažas, o po to įsimetė jį į nėriniuotas kelnaites. Šilkinis, lygus silikonas švelniai sušildė iki kūno temperatūros. Ji pritvirtino lanksčius dirželius aplink kelnaičių išorę ir patogiai pritaikė variklio guzą prie klipo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    „Liberty 2“ yra geriausia kelionių kompanija, originalus originalus kompaktiško dydžio Womanizer „Pleasure Air“ technologiją, suteikiančią vartotojams galimybę malonumais, kad ir kur jie eitų. Šis diskretiškas žaislas yra kupinas galios su 8 įdomiais lygiais ir patobulintais intensyviais. „Liberty 2“ yra su higienišku dangteliu ir saugiu kelioniniu užraktu, todėl jis yra patogus ir saugus pasirinkimas keliaujantiems.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128624 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.