×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai pradedantiesiems

Elementai 97 į 128164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Cvelyn silikoninis vibratorius-30func.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Funky Love Vibe yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įeina klitorio stimuliatorius. Vibratorius yra saugus kūnui, atsparus purslams ir pagamintas iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4 skirtingais vibracijos režimais ir 3 skirtingais greičio lygiais. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gene Purple

    Šis aptakus dizainas patenkins jūsų giliausius troškimus ir pavers visas jūsų triušio fantazijas realybe. Šis intensyvus silikoninis triušio vibratorius turi du variklius, todėl galite valdyti, kur jums teikia didžiausią malonumą, ir vienu metu atlikti skirtingus judesius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Kas žinojo, kad malonumas gali būti toks mielas? Kolekcijos atmosfera yra puiki dovana sau ar savo mylimajam. Ši riboto leidimo atmosfera privers jus šypsotis iš džiaugsmo kiekvieną kartą naudojant. Klasikinis plonas dizainas yra tylus, diskretiškas, kelių greičių vibracija, o lygus korpusas suteiks daug pojūčių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Šis pirštų vibratorius yra tikras daugiafunkcis talentas, nes jis gali mėgautis visais taškais tiesiogiai su savo dviem skirtingomis stimuliavimo rūšimis. Antgalis, sudarytas iš 4 besiplečiančių žiedlapių, suteikia tiesioginį malonumą ir subtilią, tikslią vibraciją. Didesnė išsipūtusi dalis piršto vibratoriaus apačioje išsklaido galingą vibraciją dėl didelio gulimo paviršiaus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Įkraunamas nuotolinio valdymo pultas, silikoninis lankstomas dvigubas vibratorius

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    „Bnaughty Deluxe Unleashed“ – tai belaidė kulka, kuri sujaudins ir sujaudins jus arba partnerį neperšlampamų malonumų valandų valandas. Naudokite diskretišką ir intuityvų nuotolinio valdymo pultą, kad išmėgintumėte visas 6 galingas šilko švelnumo ir tobulai briaunotos silikoninės kulkos funkcijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Lazdelė – tai viskas, kas jums patinka dėl patogaus asmeninio dydžio lazdelių. #SUGUNKITE save šilkine silikonine galvute, lanksčiu kaklu ir galingu įkraunamu varikliu, kuris yra ikoniškos lazdelės formos, kuri sukurta taip, kad būtų diskretiška ir paruošta kelionėms. #ENJOY 3 triukšmingų vibracijos lygių ir 4 jaudinančių vibracijos modelių mygtuko paspaudimu. Ir jis yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai praleisti laiką duše ir vonioje. Suteikite sau malonumą, kurio nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Lola Teal

    10 funkcijų itin įkraunama vibruojanti kulka su vingiu dizainu, užtikrinančiu maksimalius pojūčius. LOLA yra pakankamai maža, kad galėtumėte nešiotis su savimi, tačiau yra GALINGA, kad galėtumėte įkrauti jūsų dieną ar naktį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Penkiasdešimt pilkų rožių atspalvių klitorio siurbimo stimuliatorius yra tikro grožio objektas, kurio ketinimai yra įspūdingiausi.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    OMG! Triušis sukurtas taip, kad suviliotų jus visose tinkamose vietose! Pakelia šią klasikinę formą į naujas aukštumas, lankstūs išlenkimai suteikia malonumą išorėje ir viduje su tiesiogine vibracija visoms jautriausioms erogeninėms sritims. Du galingi varikliai suteikia dvigubą pasitenkinimą su 10 unikalių vibracijos modelių, kuriais galite mėgautis. Itin glotnus silikoninis dizainas yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai leisti laiką duše, SPA ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Pasinerkite į malonumą, reikalingą giliai tikslingai klitorio stimuliacijai ar tiesiog erzinti? „Dipping Delight“ turi sustiprintą ir labai minkštą, išlenktą galiuką, kad suteiktų pojūčių kaip niekada anksčiau! Idealiai tinka pradedantiesiems dėl paprasto funkcionalumo ir žaismingo dizaino.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Daniel Pink

    Šis vibratorius suteikia malonių stimulų, derindamas itin intensyviai vibruodamas su sumaniai išlenktu dizainą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Neperšlampama prabanga keliaujant!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Funky Rabbit yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įtrauktas triušio tipo klitorio stimuliatorius. Vibratorius saugus kūnui, yra atsparus iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4su vibracijos režimu ir 3 lygiu greičiu. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Kas gali būti moteriškesnio už gerus raudonus lūpų dažus? Na, tokios formos stimuliatorius, elegantiškas, linksmas, malonus, jausmingas...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Liora Pink

    G taško orgazmas yra vienas iš galingiausių orgazmų, kokį tik galite patirti. „Loveline Liora“ yra puikiai sukurta siekiant nustatyti ir stimuliuoti jūsų g tašką. Papildomos briaunos šalia galiuko suteikia papildomų unikalių pojūčių, kai jis įkišamas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcija Romance pasižymi bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Centaur Purple

    Šis skirtas tau verkti iš laimės – nesakė kur.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Su mūsų modernia ir minimalia Bgood Classic visada viskas gerai. Tvirtas, vandeniui atsparus „Bgood Classic“ kiekvieną kartą pasiteisina su 5 žaviomis funkcijomis. Vieno mygtuko pataru galite valdyti, koks geras ar blogas nori būti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šis prabangus sekso žaislas sukurtas taip, kad suteiktų intensyvų vidinį malonumą, puikiai išlenkta forma idealiai tinka masažuoti jautrų G tašką. Naudojant aukštos kokybės medicininį giliai rožinį silikoną, šis atspalvis yra lygus ir aksominis su matiniu paviršiumi. Siūlydami 30 nuostabiai skirtingų ir stimuliuojančių vibracijos nustatymų su belaidžiu valdymu, kiekvieną kartą, kai pasimėgausite šiuo žaislu, jūsų patirtis bus nepakartojama ir tokia pat įdomi kaip pirmą kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com yra mūsų kūnui palankus klasikinės lazdelės formos variantas, patobulintas patogumui. Puikiai tinka kaip pirmoji lazdelė arba labiau patyrusiems žaidėjams, trokštantiems intensyvios išorinės klitorio stimuliacijos, dėl lenktos Com rankenos jį lengva laikyti, kol jis veikia stebuklingai.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.