×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai pradedantiesiems

Elementai 65 į 96131 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    „Bnaughty Deluxe Unleashed“ – tai belaidė kulka, kuri sujaudins ir sujaudins jus arba partnerį neperšlampamų malonumų valandų valandas. užtikrinti diskretišką ir intuityvų nuotolinio valdymo pultą, kad išmėgintumėte visas 6 galingas šilko švelnumo ir tobulai briaunotos silikoninės kulkos funkcijos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Felix Purple

    Šis švelnus silikoninis triušio vibratorius turi 30 vibracijos greičių, kad suteiktų intensyvų malonumą, kai tik to pageidaujate. Ši graži nuotaika pakutens jūsų klitorį savo intensyviomis galingomis triušio ausimis. Išlenktas vibratoriaus velenas yra sukurtas masažuoti jūsų G tašką su savo unikalia sukimosi funkcija veleno viduje. Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės, švelnaus prisilietimo silikono, kuris suteikia seksualų, šilkinį pojūtį, kad liktų visiškai patenkinti visą naktį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    „B Swish“ perkelia malonumą į kitą lygį su „Bgee Classic Plus“. Šis 8 colių vandeniui atsparus masažuoklis, turintis tobulai išlenktą plačią galvą, šilkines kūną saugias medžiagas ir 5 švelnias funkcijas, leis jums prašyti daugiau.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Po juo glotniai medicininės klasės silikono išorė paslėpta neprilygstama kilmė. Apvalus BRILLIANT viršus puikiai tinka mažoms erogeninėms zonoms stimuliuoti. Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia protą pučiančias vibracijas visame žaislo paviršiuje. Neapsigyvenkite dėl bendro, rinkitės būti karališku.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Cvelyn silikoninis vibratorius-30func.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Teikia tiesioginę G taško stimuliaciją!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Antony Pink

    „Pretty Love Antony“ su nepriekaištingai kampuota, įspūdingos formos galvute, sukurtas taip, kad pritrauktų daug meilės g-taške, yra prabangių funkcijų turintis dalykas, kurį privalo turėti visų tipų malonumų ieškantys asmenys. Be kvapą gniaužiančio tikslaus galo ir lengvai manevruojamos, giliai masažuojančios tekstūros, Antony siūlo visas dešimt vibracijos funkcijų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Funky Love Vibe yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įeina klitorio stimuliatorius. Vibratorius yra saugus kūnui, atsparus purslams ir pagamintas iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4 skirtingais vibracijos režimais ir 3 skirtingais greičio lygiais. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gene Purple

    Šis aptakus dizainas patenkins jūsų giliausius troškimus ir pavers visas jūsų triušio fantazijas realybe. Šis intensyvus silikoninis triušio vibratorius turi du variklius, todėl galite valdyti, kur jums teikia didžiausią malonumą, ir vienu metu atlikti skirtingus judesius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Kas žinojo, kad malonumas gali būti toks mielas? Kolekcijos atmosfera yra puiki dovana sau ar savo mylimajam. Ši riboto leidimo atmosfera privers jus šypsotis iš džiaugsmo kiekvieną kartą naudojant. Klasikinis plonas dizainas yra tylus, diskretiškas, kelių greičių vibracija, o lygus korpusas suteiks daug pojūčių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puikus elegancijos, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    „Bnaughty Deluxe Unleashed“ – tai belaidė kulka, kuri sujaudins ir sujaudins jus arba partnerį neperšlampamų malonumų valandų valandas. Naudokite diskretišką ir intuityvų nuotolinio valdymo pultą, kad išmėgintumėte visas 6 galingas šilko švelnumo ir tobulai briaunotos silikoninės kulkos funkcijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Lazdelė – tai viskas, kas jums patinka dėl patogaus asmeninio dydžio lazdelių. #SUGUNKITE save šilkine silikonine galvute, lanksčiu kaklu ir galingu įkraunamu varikliu, kuris yra ikoniškos lazdelės formos, kuri sukurta taip, kad būtų diskretiška ir paruošta kelionėms. #ENJOY 3 triukšmingų vibracijos lygių ir 4 jaudinančių vibracijos modelių mygtuko paspaudimu. Ir jis yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai praleisti laiką duše ir vonioje. Suteikite sau malonumą, kurio nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    OMG! Triušis sukurtas taip, kad suviliotų jus visose tinkamose vietose! Pakelia šią klasikinę formą į naujas aukštumas, lankstūs išlenkimai suteikia malonumą išorėje ir viduje su tiesiogine vibracija visoms jautriausioms erogeninėms sritims. Du galingi varikliai suteikia dvigubą pasitenkinimą su 10 unikalių vibracijos modelių, kuriais galite mėgautis. Itin glotnus silikoninis dizainas yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai leisti laiką duše, SPA ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Daniel Pink

    Šis vibratorius suteikia malonių stimulų, derindamas itin intensyviai vibruodamas su sumaniai išlenktu dizainą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Penkiasdešimt pilkų rožių atspalvių klitorio siurbimo stimuliatorius yra tikro grožio objektas, kurio ketinimai yra įspūdingiausi.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Funky Rabbit yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įtrauktas triušio tipo klitorio stimuliatorius. Vibratorius saugus kūnui, yra atsparus iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4su vibracijos režimu ir 3 lygiu greičiu. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gražus dizainas viso kūno masažams ir stimuliacijai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Liora Pink

    G taško orgazmas yra vienas iš galingiausių orgazmų, kokį tik galite patirti. „Loveline Liora“ yra puikiai sukurta siekiant nustatyti ir stimuliuoti jūsų g tašką. Papildomos briaunos šalia galiuko suteikia papildomų unikalių pojūčių, kai jis įkišamas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96131 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.