×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Poroms

Elementai 65 į 96112 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O yra naujos rūšies C formos vibratorius, skirtas malonumo ieškantiems, ieškantiems tobulo prigludimo. Išorinė ranka remiasi į klitorį, o lanksti O formos vidinė ranka patogiai priglunda prie makšties ir užtikrina, kad vibracijos išliks ten, kur nori. Unikali „We-Vibe“ C formos naujovė suteikia lengvą, laisvų rankų darbo stimuliaciją, kuri suteikia saugią, skanią vibraciją, kuria gali pagerinti abu partneriai.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Gražaus dizaino VIVE049 varomas trimis naujos kartos F1 10 greičių/funkciniais varikliais. Yra puls bangos klitorio motorinė funkcija ir vibruojantys dvigubi spygliai (su 2 privalomi varikliai), kurie rasti stulbinantį malonumą.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Sinchronizavimas yra originalus poros vibratorius, kuris leidžia į bendrą malonumą. Reguliuojamas prigludimas suteikia maksimalų malonumą ir komfortą, nukreipia į G tašką ir klitorį. Sinchronizavimas patogiai net ir keičiant įtakos sekso metu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimuliatorius poroms su 12 vibracijos ritmų ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jie pagaminti iš kūno saugaus silikono ir ABS. Abu yra įkraunami naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. Mažąjį Pandoros galą įkišus į makštį, penis gali prasiskverbti, o didžioji dalis stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    TOYJOY Designer Edition poroms skirtas masažuoklis Icon Superbe yra puikus aukščiausios klasės funkcionalumo ir negąsdinančios, elegantiškos estetikos derinys. Naudokite jį jausmingam solo žaidimui, perkelkite jį per visas partnerio erogenines zonas seksualaus viso kūno masažo metu arba paslydykite aplink varpos kotą, kad mylėdamiesi sujaudintumėte dvigubą stimuliaciją.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    BRILLY GLAM visada siekia geriausių būdų, kaip paversti jūsų intymias akimirkas nepamirštamiausiomis patirtimis, taip pat patenkinti jūsų poreikius, kad jūsų gyvenimas būtų patogesnis ir visiškai diskretiškas. BRILLY GLAM žaislai nėra skirti vien mėgavimuisi, dabar galite dalytis savo mėgstama patirtimi kaip pora, nes jie suderinami su Watchme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Leiskite Treasure Merlin jautrias vietas paversti grynu malonumu vienu metu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Pasinerkite į aukso ekstazę su TIANI 24k. Apdovanojimus pelnęs dizaino, kurį dėvi moterys mylėdamosi, puošia dekadentišką 24 karatų aukso žiedą, žymintį šiuo metu prabangiausią nuotoliniu būdu valdomą porų masažuoklį pasaulyje. Su 8 stimuliavimo režimas – du valdomi vien judesiu – dvigubi varikliai, vienas skirtas vidinei stimuliacijai, o kitas – išoriniam, suteikia prabangos ir malonumo sintezę, kuri laikui bėgant tik stiprėja.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Infinite Joy sukurtas su dviem 360° lanksčiomis rankenomis, kurias suteikia nesuskaičiuojamų malonumų. Suaktyvina visų rūšių malonumą, suteikdama vidinę ir išorinę stimuliaciją. Dėl savo universalumo Infinite Joy gali tapti išoriniu klitorio ar spenelių stimuliatoriumi, vibratoriumi, stimuliuojančiu g tašką, arba gali pasitarnauti kaip masturbatoriumi vyrams. „Infinite Joy“ turi tris variklius: variklis 1 + 2 kartu suteikia 9 vibracijos režimus, 3 variklis – 9 vibracijos režimus atskirai. Kiekviena vibratoriaus rankena yra 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Įkraunamas nuotolinio valdymo pultas, silikoninis lankstomas dvigubas vibratorius

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Porų masažuoklis su dviem varikliais, kurie veikia kartu, kad sustiprintų abiejų partnerių pojūčius sekso metu. Lygią, įsegamą uodegą nešioja moteris ir ji teikia malonumą abiem partneriams, o didesnė viršūnė suteikia klitoriui malonių vibracijų.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Porų masažuoklis su dviem varikliais, kurie veikia kartu, kad sustiprintų abiejų partnerių pojūčius sekso metu. Lygią, įkišamą uodegą nešioja moteris ir ji teikia malonumą abiem partneriams, o didesnė viršūnė suteikia klitoriui malonių vibracijų.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Coco Pink

    Atraskite savo naują vibratorių – visiškai sveikatingumo priedą. Kadangi labai minkštas ir universalus, puikiai tinka užmegzti jis ryšį su savimi.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Puissante Coco Blue

    Atraskite savo naują vibratorių – tikrą sveikatingumo priedą. Kadangi jis labai minkštas ir universalus, puikiai tinka užmegzti ryšį su savimi.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 variklių vibratorius iš „Couples Choice“ su 2 labai lanksčiomis rankenomis viename gale ir tvirtu grioveliniu velenu kitame, kad būtų galima įvairiai žaisti ir mėgautis malonumu ant kūno ir ant kūno. 3 varikliai (po vieną kiekvienoje rankoje ir vienas velene) suteikia labai galingą vibraciją. Vibracijos yra 9 režimų ir gali būti valdomos atskirai mygtuku ant žaislo. Prabangus vibratorius yra padengtas minkštu silikonu ir puikiai jaučiasi ant odos malonumo ir žaidimo metu. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Aika Pink

    Dviejų naujoviškų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (du variklius galima nepriklausomai valdyti pagrindiniu įrenginiu arba nuotolinio valdymo pultu) šis žaislas yra brangiausias! Jis išsiskiria iš kitų prietaisų forma. šią kategoriją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Eva ll Couples Vibrator Papaya

    Su lanksčiais sparneliais, kurie pakiša po lytinėmis lūpomis, o Eva II sėdi viršuje, galite stimuliuoti klitorį skvarbaus sekso metu. „Eva II“ yra mažesnė, lengvesnė ir paprasta naudoti – be to, ji visiškai atspari vandeniui ir komplektuojama su aptakia įkrovimo baze / kelioniniu dėklu.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Black

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy sukurtas su dviem 360° lanksčiomis rankenomis, kurios suteikia nesuskaičiuojamų malonumų. Suaktyvina visų rūšių malonumą, suteikdama vidinę ir išorinę stimuliaciją. Dėl savo universalumo Infinite Joy gali tapti išoriniu klitorio ar spenelių stimuliatoriumi, vibratoriumi, stimuliuojančiu g tašką, arba gali pasitarnauti kaip masturbatoriumi vyrams. „Infinite Joy“ turi tris variklius: variklis 1 + 2 kartu suteikia 9 vibracijos režimus, 3 variklis – 9 vibracijos režimus atskirai. Kiekviena vibratoriaus rankena yra 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Padarykite savo preliudiją nepamirštamą su Couples Foreplay Enhancer – stimuliatorius paveiks visus reikiamus nervus be rankų. Pridėkite rankovę ir suteikite klitoriui ypatingą pagyvą su papildomomis mikrovibracijomis. Šis žaislas yra viskas, ko jums reikia garingai XOCOON nakčiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Su šiuo unikaliu poroms skirtu vibratoriumi iš Cala Azul kolekcijos galite mėgautis jaudinančiu žaislu! Apvalioji pusė gali būti naudojama kaip masturbatorius, stumdant žiedą aplink varpą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Jausmingi orgazmai vienu mygtuko paspaudimu, šis G taško ir klitorio vibratorius gali būti pritaikytas prie jūsų kūno formų – su partnerio valdomo žaidimo galimybe naudojant nemokamą Je Joue programėlę (Apple ir Andriod!)

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Atraskite visiškai naują būdą žaisti su Please Me. Šis žaislas be lyties siūlo 3 skirtingus žaidimo būdus, viršutinėje dalyje esantis žiedas gali būti naudojamas kaip masturbatorius, o kotas jai suteikia galingą vibraciją. Užfiksavę žiedą ant varpos, mėgaukitės lengvu dvigubu įsiskverbimu. Trys galingi, nepriklausomai valdomi varikliai suteikia tikslingą ir malonią vibraciją abiem partneriams. Itin minkštas ir saugus kūnui bei tekstūruotas silikonas puikiai papildo jūsų poros žaidimus, nes malonumas yra didžiausia prabanga!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    MR BOSS pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios MR BOSS kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas reikalaujantiems orgazmų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96112 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.