×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai Playboy

Elementai 33 į 4141 viso

  1. 1
  2. 2
  • Playboy Triple Threat Black

    Atraskite trigubą mūsų Multi-Play vibratorių serijos grėsmę! Šis kreminės spalvos glotnus trigubo stimuliavimo vibratorius sužadina visas pagrindines erogenines zonas vienu metu su 3 galingais varikliais ir vidiniu erzinimu. Kai vibruojantis, ateinantis kotas juda jūsų viduje, pajuskite galingas išorines vibracijas, nukreiptas prieš klitorį, o analinis kotas slysta viduje ir sukuria nuostabų elektrifikavimo pojūtį.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Play Time Black

    Patogus ir galingas malonumas derinamas žaidimo laiku, kuris yra mūsų Multi Play serijos dalis. Šis lankstus vibruojantis žaislas idealiai tinka žaisti G-Spot arba P-Spot dėl savo svogūninės, tekstūruotos galvutės ir unikalaus susmulkinamo koto.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Bitty Bunny Wild Aster

    Visa galia ir viso dydžio triušio vibratoriaus dizainas supakuotas į mažą Bitty Bunny pakuotę. Šis ypač lankstus mini stebuklas turi švelniai išlenktą pagrindinį veleną, skirtą lengvai pasiekti G tašką su briaunuota galvute, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Sparnuotas išorinis stimuliatorius vibruoja kartu su pagrindiniu velenu ir turi tekstūruotą keterą, užtikrinančią tikslią klitorio stimuliaciją.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Seeker Acai

    „Seeker“, priklausantis mūsų „Multi Play“ serijai, yra kupinas staigmenų, nes dvipusis dizainas sukurtas visiems malonumui. Sukurkite savo nuotykius su lanksčiu, lenktu kotu, kurio viršuje yra gumbuota galvutė G taško arba P taško stimuliavimui. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Puikiai tinka makšties ar analiniam žaidimui, malonumo galimybės yra neribotos.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Rev Me Up Opal

    Rev Me Up paleis jūsų variklį. Lankstus, tekstūruotas kotas sukurtas taip, kad būtų lankstus, tačiau tvirtas G taško stimuliavimas. Jo unikali forma puikiai tinka lenktu antgaliu siūbuoti prieš G tašką, o ergonomiška rankena nukreipia vibruojantį pagrindą prie kūno, kad būtų suteikta nauja dvigubo veikimo vibracija. Tinkinkite kiekvieną seansą dėl lankstaus dizaino ir 10 vibruojančių greičių bei funkcijų.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Palm

    Išbandykite galingą malonumą, kuris telpa jūsų delne su Palm. Pagamintas iš aksominio lygaus silikono, šis vibratorius siūlo du būdus žaisti viename naujoviškame žaisle. Suformuotas taip, kad patogiai tilptų rankoje ir prie kūno, smailėjantis galas užtikrina koncentruotą bakstelėjimo pojūtį, o platesnis galas suteikia galingą vibraciją. Du nepriklausomi varikliai, kurių kiekvienas užtikrina 10 greičių ir ritmų, suteikia neįtikėtiną malonumo derinį. Laisvė žaisti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Euphoria Opal

    Euphoria yra dailus, galingas vibratorius, pagamintas iš aksomo lygaus silikono, kuris patogiai priglunda rankoje ir prie kūno. Puikiai išlenktas velenas švelniai lankstosi, kad judėtų kartu su jumis, o dviejų pakopų galvutė turi pailgintą antgalį, kad būtų tikslinga vibracija. Tegul šis nuostabus opalinis žaislas su 7 greičiais ir ritmais teikia intensyvų malonumą. Laisvė žaisti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Come Hither Black

    Kontroliuokite savo malonumą su vibracija, kuri nukreipia į P tašką stimuliuojančiu judesiu. Ši vibracija pasižymi šešiais vibracijos raštais ir penkiais greičiais, turi specialiai sukurtą lenktą antgalį, kuris puikiai pasiekia P tašką, ir platų pagrindą, užtikrinantį saugumą naudojimo metu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Thumper Wild Aster

    Malonumų šulinys laukia su Thumper – stuksenantis triušio vibratorius iš aksominio glotnaus silikono. Vibruojantis velenas puikiai išlinksta ir baigiasi galvute, kuri prisiliečia prie jūsų G taško, kad būtų koncentruota stimuliacija. Patirkite geriausius iš abiejų pasaulių su 10 galingų išorinio zuikio stimuliatoriaus vibracijos greičių ir ritmų. Laisvė žaisti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 4141 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.