×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai daugiafunkcinis

Elementai 129 į 160447 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Naujausias Revo šeimos papildymas turi dvigubą gaidžio žiedą, kad galėtumėte dirbti sunkiau ir ilgiau!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Pocket Pink

    „PalmPower Pocket“ yra naujausias „Palmpower“ galingų vibratorių kolekcijos papildymas! „Pocket“ yra miniatiūrinė klasikinės lazdelės versija, kurios galia yra panaši į puslitros dydžio žaislą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dirbk savo magija. Padidinome klasikinio lazdelės stiliaus masažuoklio intensyvumą ir pervaizdavome jį Kink.com firminėmis spalvomis, kad jūsų rankose būtų suteikta galia. Su universaliais silikoniniais priedais, skirtais išorinei ir vidinei stimuliacijai, bei daugybe greičių ir funkcijų, Doc Johnson Power Wand Kink yra paruoštas kiekvienai maloniai solo seansui arba paerzinti pririštą partnerį.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše. „Luxuriate“ – tai 7 colių grynas vibruojantis malonumas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 2 Purple

    Geriausiai parduodamas dvigubo veikimo vibratorius intensyviems malonumams.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Black

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Pink

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO itin populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiau teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Lazdelės vibratorius naudojimo metu dažnai būna per didelis arba per sunkus. „Rosy Gold Curve Massager“ stimuliuoja taip pat, kaip ir didelis lazdelės vibratorius, tačiau yra praktiško dydžio. Minkšta galvutė, 10 vibracijos nustatymų ir įkraunama baterija daro Rosy Gold Curve vibratorių dar patrauklesnį.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes – vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti savo stumiantį silikoninį triušį! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 2 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Blue

    Puikios formos ir kampo, kad būtų galima atlikti prabangų ir galingą prostatos masažą, vandeniui atsparus, įkraunamas LOKI™ turi 6 kintamus tikrai kulminacijai, kuris pasiekia stulbinantį intensyvumą.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 yra nauja ir patobulinta LELO ikoninio vidutinio dydžio vibratoriaus versija, užtikrinanti intensyviausius pasitenkinimo pojūčius švelniu ir jausmingu prisilietimu. Šis patobulintas LELO bestseleris turi 100 % galingesnę vibraciją.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Mūsų meilės trikampis sujungia patikrintą Air-Pulse technologiją su giliomis vibracijomis ir lygia silikonine galvute. Jo praktiškas dangtelis užtikrina higienišką ir diskretišką laikymą bet kuriuo metu, net ir keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx I Love You

    Ieškote tobulos dovanos savo mylimajam? Neziurek i prieki! „I Love You“ rinkinyje yra viskas, ko jums ir jūsų partneriui reikia, kad galėtumėte mėgautis aistros ir romantikos naktimi miegamajame. Puikiai tinka Valentino dienai, gimtadieniui ar spontaniškam romantiškam gestui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Šis galingas G taško stimuliatorius turi 2 variklius, belaidį nuotolinio valdymo pultelį su 10 metrų pasiekiamumu ir klitorio stimuliatorių. Jis pagamintas iš saugaus kūno silikono. Tiek stimuliatorius, tiek nuotolinio valdymo pultelis yra įkraunami. Galingas variklis siūlo 9 skirtingus vibracijos modelius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Mėgaukitės visomis intymiomis akimirkomis vienas arba kartu su savo partneriu. Šis Rosy Gold lazdelės vibratorius yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Vibracinė galvutė turi 10 nustatymų, kuriais, be klitorio, galite stimuliuoti ir kitas jautrias dalis, pavyzdžiui, spenelius. Būkite kūrybingi ir stimuliuokite visas jautrias dalis skirtingu greičiu naudodami skirtingus modelius.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intensyvus hotspot masažuotojas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave Pink

    Dėl didžiulio mišraus orgazmo. Pasiklysti nevaldomo malonumo bangose. Pirmojo pasaulyje dizaino INA Wave įkvėptas įsimylėjėlio pirštų glamonių, nes ji natūraliu judesiu „atei čia“ masažuoja jūsų G tašką.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 129 į 160447 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.