×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Mini vibratoriai

Elementai 129 į 160292 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Unihorn Heart Throb

    Išbandykite savo drąsiausias fantazijas su šiuo vienaragio vibratoriumi, kuris yra puikus kompanionas, kuris patenkins visus jūsų intymius poreikius. Jo švelnus kailis ir pulsuojanti stebuklinga burna nuves jus į nepakartojamo malonumo pasaulį. Šis kompaktiškas, tačiau galingas vibratorius suteiks jums intensyvių orgazmų, kurie užgniaužia kvapą ir norėsite daugiau. Ar esate pasirengęs atrasti vienaragio magiją savo seksualiniame gyvenime?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Šis Rosy Gold mini vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Vibratorius turi dešimt vibracijos nustatymų ir gali būti valdomas įjungimo/išjungimo mygtuku. Jį galima lengvai įkrauti su pridedamu įkrovimo laidu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, kurios negalima praleisti bet kurioje sekso žaislų kolekcijoje! Šis prabangus sidabrinis mini vibratorius su neklaužada Playboy zuiku slepia galingą variklį, kurio vibracijos erzins bet kurią erogeninę kūno vietą. Puikiai tinka solo ir poroms tyrinėti naujus pojūčius.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Ultra Bullet vibratorius garsėja savo galia, tikslia stimuliacija ir giliomis vibracijomis. Atraskite naujas mielas vietas naudodami šią diskretišką, vandeniui atsparią, mažą vibratoriaus kulką su 20 vibracijos režimų ir minkšta silikonine apdaila.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Šis FUCK GREEN Botanic Booster yra 100% biologiškai skaidus ir pagamintas iš PLA plastiko krakmolo pagrindu.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Power G

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties. Švelniai išlenktas antgalis leidžia lengvai pasiekti G tašką, o nuvalyti galima spustelėjus žaislų valikliu ir nuplauti šiltu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Violetinis mini vibratorius su išgaubta įduba koto gale. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Abbott Black

    Dviejų pirštų vibratoriai su elastingomis kilpomis – jaudinantis priedas prie preliudijos. Užmaukite po vieną ant kiekvieno skaitmens ir mėgaukitės mėgaudamiesi pirštų lenkimo pojūčiu arba partneriui – manome, kad būtų nusikaltimas nepasiduoti poroms ir sekso žaislų pradedantiesiems.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lady in Red

    Susipažinkite su savo naujuoju go-to bullet! Pagaminta iš prabangaus silikono su lanksčiu kotu, ši smulkutė, bet galinga 17 funkcijų kulka pasilenkia pagal jūsų norus! Jo klasikinė koto forma švelniai išsipučia link galiuko, o paprastas naudoti vieno mygtuko valdiklis patogiai patalpintas svogūninės rankenos apačioje, kurios apačioje yra subtilūs briaunelės, kad būtų lengviau sukibti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Stebėkite, kaip Naughty Bits™ Bad Bitch™ lūpų dažų vibratorius suteikia jums naują mėgstamą atspalvį! Akinantis aukso spalvos lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tyliai veikiantis volframo variklis sujaudins, kad ir kur jus nuves nuotykiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Nešiokitės šią seksualią metalinę kulką su savimi, kad ir kur eitumėte, jos užtraukiamas dirbtinės odos dėklas, kuris telpa į bet kurią rankinę ar kišenę. Galingas 10 greičių vibravimas, valdomas paprastu 1 mygtuko valdikliu, šis žaislas keliauja kaip profesionalas net ir po vandeniu, nes yra visiškai panardinamas! Mėgaukitės didžiuoju „O“ kelyje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys – tai vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria nakvynėmis mėgausitės du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Pretty In Pink

    Ši kompaktiška, visiškai įkraunama kulka pasižymi galingu smūgiu. Pats paprastumas su vienu mygtuko valdikliu, gražiai užsandarintu šilko lygiu sluoksniu, šis mini atmosfera skleidžia 7 skirtingas vibracijas žemę drebinančiu greičiu. Jo švelnus išlenkimas ir ergonomiška rankena suteikia aptakų stilių ir organišką integraciją į visas jūsų giliausias fantazijas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Žinome, kad klasika visada triumfuoja, todėl Magny įtraukėme į jūsų mėgstamą erotinių žaislų prekės ženklą – klasikinę vibruojančią kulką, tačiau su labai šiuolaikišku prisilietimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mažas mėlynas vibratorius karštam malonumui!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Antony Pink

    „Pretty Love Antony“ su nepriekaištingai kampuota, įspūdingos formos galvute, sukurtas taip, kad pritrauktų daug meilės g-taške, yra prabangių funkcijų turintis dalykas, kurį privalo turėti visų tipų malonumų ieškantys asmenys. Be kvapą gniaužiančio tikslaus galo ir lengvai manevruojamos, giliai masažuojančios tekstūros, Antony siūlo visas dešimt vibracijos funkcijų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    „Zee“ yra kelionėms pritaikyta kulkos vibracija, sukurta maksimaliam universalumui. Jis įkraunamas per USB, kad galėtumėte žaisti kiekvieną dieną, o mažoje pakuotėje yra trys patenkinami greičiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Atsargiai, „Naughty Lippstick Vibrator“ yra išdykęs ir gražus. Įmantrus juodų lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tylus volframo variklis yra sukurti taip, kad sujaudintų, kad ir kur jus nuves nuotykiai. Kampinis antgalis yra sukurtas taip, kad jūsų mėgstamiausiuose malonumo taškuose būtų taškas stimuliavimas arba viso kontakto pulsavimas. Paraudę pradedantieji ir erotikos žinovai dievins galingas vibracijas, kurias skleidžia tylus variklis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Šis pirštų vibratorius yra tikras daugiafunkcis talentas, nes jis gali mėgautis visais taškais tiesiogiai su savo dviem skirtingomis stimuliavimo rūšimis. Antgalis, sudarytas iš 4 besiplečiančių žiedlapių, suteikia tiesioginį malonumą ir subtilią, tikslią vibraciją. Didesnė išsipūtusi dalis piršto vibratoriaus apačioje išsklaido galingą vibraciją dėl didelio gulimo paviršiaus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    „TOYJOY Designer Edition“ „Divine Panty Pleaser“ yra seksualus rinkinys, puikiai tinkantis išdykusiai preliudijai! Į komplektą įeina nėriniuotos kelnaitės, vibruojantis, širdelės formos kelnaičių stimuliatorius, pultelis. Apsirenkite puošnias nėriniuotas kelnaites ir perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir mėgaukitės galingomis ir maloniomis vibracijomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160292 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.