×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Mini vibratoriai makštis

Elementai 33 į 4444 viso

  1. 1
  2. 2
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Puiki dovana, pirmasis žaislas ar kelionės atmosfera – JAM yra auksinis kišeninių silikoninių vibratorių standartas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Mėgstate ilgo ir plono vibratoriaus išvaizdą? JAZZIE prideda tam tikrų išlenkimų prie šios klasikinės formos ir primena, kad elegantiškas siluetas ne veltui yra klasika.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijų valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Šis lyčių atžvilgiu neutralus pirštų vibratorius atnaujina klasikinį „ateikite čia“ judesį, siūlydamas 12 vidinių vibracijos režimų, kurie patiks jūsų mylimojo G taškui arba P taškui, ir dailų 3 režimų laižymą, kuris lepina klitorį ar tarpvietę taip, kaip to nusipelnė. ...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Not War Amore Orange

    Ši maža atmosfera yra kišenėje, tačiau stebėtinai galinga. Nesvarbu, ar esate nusiteikęs diskretiškam solo žaidimui, ar intymiam santykiui su savo partneriu, ši dailaus dizaino klasikinė kulka skirta tam, kad suteiks jums visą malonumą ir dar daugiau. Siūlo gilias galingas vibracijas, įvairiais greičiais ir modeliais, „Amore“ gali būti perbraukiamas per jūsų spenelius, tvirtai prispaudžiamas prie klipo arba naudojamas žaismingai negiliai vidinei stimuliacijai. Kulka yra klasika, o „Amore“ – klasikiniu malonumu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Užtenka vos prisilietimo prie jūsų meilės, kad visą savaitę nuversčiau mane nuo kojų, ypač jei tai daroma su šiuo piršto rankovių vibratoriumi. Pagaminta iš silikono, turi 3 vibracijos ir 3 sukimosi funkcijas. Naudokite šį sekso žaislą, kad patirtumėte orgazmą sau ir savo mylimajam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Šis mini vibratorius iš Cala Azul kolekcijos neturėtų būti praleistas jūsų kolekcijoje! Vibratorius tinka tiek makšties, tiek klitorio stimuliacijai ir su 10 vibracijos nustatymų yra labai išsamus. Lengvai perjunkite vibracijos režimus mygtuku ir atraskite savo mėgstamiausią! Šis kompaktiškas vibratorius yra atsparus vandeniui ir įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Po naudojimo nuvalykite vibratorių drungnu vandeniu ir žaislų valikliu ir, jei reikia, nusausinkite skudurėliu be pūkelių.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijomis valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Lanksti dvigubo piršto rankovė su įdedama vibro kulka. Ilgojo piršto nuostabiai išlenktame, pailgame galiuke yra stimuliuojančių taškų. Antgalis gali pasiekti G arba P tašką. Trumpesnis pirštas turi išsipūtusį galiuką. Su Soft Touch tekstūra, kuri labai maloniai jaučiasi ant odos.

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Mažas, lengvai laikomas vibratorius su itin stipria vibracija. Vieno mygtuko paspaudimu yra 10 vibracijos režimų, kurie suteikia įvairų malonumą makšties ir analinio malonumo metu. Dėl suploto galiuko jis taip pat gali tiesiogiai stimuliuoti malonumo vietas – pvz., spenelius, klitorį, tarpvietę ir kt.

    45,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    Mini vibratorius + NEMOKAMAS lubrikantas + NEMOKAMAS užtrauktuku užsegamas krepšys!

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Ianas yra kompaktiška, bet galinga masažinė kulka. Šis 20 funkcijų žaislas turi mažą korpusą, bet tikrai galingą variklį, generuojantį gilias ir intensyvias vibracijas. Naudokite su geros kokybės vandens pagrindo lubrikantu, kad padidintumėte susijaudinimą ir pasitenkinimą.

    49,90 €

    30,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 33 į 4444 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.