×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masažuotojai

Elementai 129 į 160305 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Jei ieškote universalaus masažuoklio, kuris išvaduotų jus nuo kasdienio gyvenimo streso, Relyme yra tai, ko jums reikia. Su galingu varikliu su 10 vibravimo funkcijų Relyme perkels jus nuo švelnių ir atpalaiduojančių vibracijų prie kitų galingų ir jaudinančių. Norėdami padidinti malonumą, naudokite gerą vandens pagrindo lubrikantą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 yra naujas mažesnis DOXY masažuoklis su lazdele. DOXY Number 3 yra lengviau laikomas ir manevringesnis. Mažesnė galvutė leidžia vartotojui tiksliau nukreipti vibracijas į norimą sąlyčio sritį ir yra mažiau įkyri, todėl lengviau žaisti poroje.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Europe Magic Wand Genius

    Genio ir Genius yra mūsų ikoniniai aksesuarai, kurie išskleidžia visas savo galimybes dirbant su savo kūnu. Jie kuriami kartu su moterų anatomijos ekspertais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast Purple

    Klientams, kuriems patinka mūsų Doxy Original patirtis ir kurie nori didesnių jausmų, Doxy Die Cast yra tai, ko jūs ieškote. Jis toks ypatingas, kad pristatomas savo prabangioje suvenyrų dėžutėje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 varikliai, 2 funkcijos, daug galios: susipažinkite su Satisfyer Triple Lover! Šis nuostabus meilės žaislas gali būti naudojamas kaip triušio vibratorius intensyviai G taško ir klitorio stimuliavimui arba kaip masažuoklis jausmingiems viso kūno masažams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Patirkite didžiausią malonumą su The Evermore 2-in-1 masažuokliu ir vibratoriumi iš TOYJOY Fame. Pagamintas iš ypač minkšto skysto silikono, šis įkraunamas malonumo žaislas siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius, kad pajustumėte išskirtinius pojūčius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Massager

    Mėgaukitės garais su mylimuoju duše arba masažuokite skaudančius raumenis – universalus Hype Massager gali patenkinti visus jūsų poreikius. Itin pliušinis silikoninis korpusas, lanksti galvutė ir 10 vibravimo funkcijų tikrai sukurs žaismingo malonumo jausmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    2 pakuotės Palm Power galvutės. Sukurta taip, kad būtų su Palm Power masažuokliu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Purple

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem0 funkcijų naujos kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti1).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Pl-In yra geriausia klasėje klasikinio stiliaus vibruojantis masažuoklis, neprilygstama kokybe ir apdovanojimu pelniusiu dizainu. Ši visame pasaulyje oro kondicionavimo sistema puikiai tinka 10 išskirtinių, triukšmo vibracijų greičių ir 6 vibracijos modelių. Elegantiška minkšta rankena ir ypač ilgas 245 cm laidas leidžia lengvai laikyti ir naršyti įvairiais kampais, o lankstus kaklas sulenkiamas, kad būtų galima nustatyti nuomonę ir patogiai.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand yra labai galingas lazdelės masažuoklis su elegantišku ir gražiu dizainu. Masažuotojo galvutė padengta silikonu, turinčiu reikšmingų patogų paviršiaus plotą, kuris galingą vibraciją jūsų kūnui. Galva suteikia gilią ir neprilygstamą galią be diskomforto dėl stingdančios rankenos. Power Wand yra belaidis ir įkraunamas, todėl galite jį pasiimti visur, kur tik norite! Palieskas!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Power Trip Black

    Patirkite pasitenkinimą dėl stilingos, silikonu užsandarintos lazdelės, kuri skleidžia galingą vibraciją iš lanksčios užapvalintos galvutės ir lengvai laikosi rankoje su tvirta, tekstūruota rankena.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love jums naujų jausmų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi sveikos mes profesionalios komandos, kurias naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastu, sukurtu nauju būdu patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    Šis 100 % silikoninis priedas suteikia jūsų PalmPower masažuokliui daugiau universalumo ir galimybių. „PalmEmbrace“ turi priedą, kuris naudojant „PalmPower“ padės sumažinti stresą ir suteiks gaivinantį masažą tose vietose, kurios dažniausiai nepastebimos!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Pristatome žavesio ir malonumo įkūnijimą: nuostabią Glam Dual Wand Vibe! Išlaisvinkite universalumo galią naudodami du tinkamus galus, kurių kiekvienas yra sukurtas taip, kad teiktų neprilygstamą pasitenkinimą. Viename gale mėgaukitės švelniu lazdelės galvutės glamonėjimu ant lankstaus kaklo, kuris lenkia jūsų norus. Kita vertus, tyrinėkite malonumo gelmes su lenktu G taško vibratoriumi, sukurtu tiksliai ir maloniai pritaikyti jūsų intymiausias vietas. Abi pusės gali būti reguliuojamos atskirai.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Gold

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Atraskite Tracy šunų plaktuko stebuklingos lazdelės vibratorių rinkinį! Šiame rinkinyje yra prabangus lazdelės vibratorius su keturiais silikoniniais priedais, kurių kiekvienas turi savo stimuliavimo paskirtį. Šių priedų dėka namuose galėsite visiškai stimuliuoti!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In yra geriausias klasėje klasikinio stiliaus vibruojantis masažuoklis, pasižymintis neprilygstama kokybe ir apdovanojimus pelniusiu dizainu. Ši visame pasaulyje suderinama oro kondicionavimo sistema pasižymi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos modelių. Elegantiška minkšta rankena ir ypač ilgas 245 cm laidas leidžia lengvai laikyti ir naršyti įvairiais kampais, o lankstus kaklas sulenkiamas, kad būtų galima nustatyti padėtį ir mėgautis.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, moteriai, kurie mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengtas klitorį, lytinės lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti patinkamas vietas. Jo galingas vartas siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų patinkančių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Abu „Cupa“ masažo lazdelės „Wand Vibrator“ galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui arba tiesioginio malonumo stimuliavimui. Viename gale yra apvali vibruojanti masažo galvutė, o kitame – vibruojantis šildantis paviršius. Ilgą, ploną rankeną labai lengva laikyti ir tai reiškia, kad masažo lazdelę patogu naudoti. Jis taip pat lengvai pasiekia visas kūno vietas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Ieškote kažko daugiau nei paprastos vibruojančios lazdelės? Šis žaislas išgirs jūsų norus! Viena vertus, tai klasikinė vibruojanti lazdelė su lanksčia galvute iš minkšto silikono, tačiau jos rankena tikrai netradicinė. Tiesą sakant, jame yra stimuliavimo anga, kuri sužadins jūsų klitorį slėgio bangomis. Atsipalaiduokite, pamirškite stresą ir jauskitės gerai!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Gražus ir elegantiškas Wand LED vibratorius iš Liaison sujungia visus silikono ir stiklo vibratoriaus privalumus. Galima naudoti abu galus: galas su šiek tiek lanksčia masažo galvute yra pagamintas iš silikono, turinčio aksominę Soft Touch tekstūrą, o kitas galas pagamintas iš tvirto, aukštos kokybės borosilikatinio stiklo su jausminga LED lempute antgaliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Royal Mini Opal

    Puikūs daiktai pateikiami mažose pakuotėse, pavyzdžiui, galingas Royal Mini malonumas – kompaktiška lazdelė, pagaminta iš aksomo glotnaus silikono. Minkšta galva ir lankstus kaklas juda kartu su kūnu, kai tyrinėjate 10 unikalių vibracijos greičių ir modelių. Atsparus vandeniui ir panardinamas, galite mėgautis bet kur. Laisvė žaisti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160305 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.