×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai prabanga

Elementai 129 į 160357 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas tiems, kurie nori patirti ilgiau trunkančius ir intensyvesnius orgazmus. Naudokite jį vienas arba su partneriu, kad atskleistumėte naujas orgazmo paslaptis, naudodamiesi daugiau malonumo nustatymų, kad galėtumėte žaisti kaip pirštas.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Galingiausias, bet mieliausias visų laikų G taško vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Natasha vibratorius iš Dream Toys Prestige kolekcijos yra juodas vibratorius su stilingu brangakmenio formos mygtuku ir gana didele, lanksčia galvute. Siaura dalis viduryje yra šiek tiek lanksti. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Elegantiškas, itin galingas ir iki absoliutaus tobulumo sukurtas CHAIAMO buvo išskirtinai sukurtas tam, kad nuves jus į aukščiausią kulminaciją. Atsipalaiduokite iš nepaprasto jutimo malonumo, nes CHAIAMO siunčia stiprias ir gilias juslines vibracijas per visą jūsų jausmą, o intensyviai jaučiais nukreipia savo malonumo zoną. Pasiruoškite patirti nepamirštamiausią orgazmą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT – naujos rūšies G taško stimuliatorius, kuris taip pat stimuliuos klitorį ir tarpvietę!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžianti į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Nuo tada kai „Dream Toys“ kolekciją „Rom“, mėgavomės didelius klientus ir jų klientus, susidomėjusius žaislų asortimentu. Kolekcija Romance raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką pasirinkimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Black

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – ir sukuria nepanašų į bet kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir gilų pasitenkinimą teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Anya yra galingas vibratorius su šildymo funkcija. Dėl vidutinio dydžio jį patogu laikyti ir labai paprasta naudoti.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Suapvalintas šio gulimosi vibratoriaus liežuvis vilioja tiksliai, tačiau jo platus korpusas taip pat apima platų plotą, stimuliuodamas visą klitorį. Garantuotai pasieksite svaiginančias kulminacijos aukštumas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160357 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.