×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 97 į 109109 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • NS Novelties Revel Fae Teal

    „Fae by Revel“ sujungia kelis naudojimo būdus į vieną žaislą. Aptakioje „Fae“ rankenoje yra dešimt stūmimo režimų, o „Fae“ dvigubos paskirties suapvalinta galvutė suteikia dešimt pulsuojančių vibracijos režimų arba dešimt oro impulsų režimų, priklausomai nuo jūsų nuotaikos. Pagaminta iš aukščiausios klasės silikono, atsparus vandeniui, įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Mini Coco Blue

    Šiek tiek malonu už jūsų visišką malonumą! Mini Coco į mūsų elektroninę parduotuvę atkeliavo iš Prancūzijos ir nestokoja tipiško prancūziško žavesio. Jis rūpinasi jūsų klitoriu, sukurdamas slėgio bangas, imituojančias 10 intensyvumo lygių siurbimą per jaudinantį vakuumą. Turėkite jį su savimi visą laiką ir mėgaukitės gardžiais orgazmais per kelias sekundes, kada tik panorėsite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Black

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Body Kisses

    Visų rūšių erogeninės zonos gali džiaugtis šiuo unikaliu siurbimo žaislu, kuris turi minkštą, lanksčią angą ir puikų siurbimo variklį 7 greičiais nuo švelnaus iki intensyvaus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi Pose Plus 10X Pulsing Bendable Silicone Vibrator Purple

    Mėgaukitės šiuo ergonomišku, seksualiu dizainu, kuris suteikia dvigubą stimuliaciją ir lankstumą! Dėl itin lankstaus koto abu galai beveik liečiasi, puikiai įrėmindami klitorį viduje ir išorėje! Pajuskite pulsuojančią vibraciją prieš klitorį, kai lenktas, gumbuotas G tašką stimuliuojantis galas masažuoja jus iš vidaus!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Bougie Bullet Light Blue

    Euforija dar niekada neatrodė ir nesijautė tokia prašmatni. Pagaminta iš elegantiško anoduoto aliuminio, „Bougie Vibrator Bullet“ patenkins visas jūsų fantazijas su gaivinančiu vibracijos režimų asortimentu, įskaitant galingą „Boost“ funkciją.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Bougie Bullet Rose Gold

    Euforija dar niekada neatrodė ir nesijautė tokia prašmatni. Pagaminta iš elegantiško anoduoto aliuminio, „Bougie Vibro Bullet“ patenkins visas jūsų fantazijas su gaivinančiu vibracijos režimų asortimentu, įskaitant galingą „Boost“ įrenginį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Love Distance Span perdangos vibratorius yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra ergonomiško dizaino. Tiesiog įdėkite vibratorių į patogią kišenę pridedamoje juostelėje ir atsisiųskite nemokamą programėlę.

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Perdangos vibratorius Love Distance Reach yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono. Vibratorių galite lengvai pritvirtinti prie reguliuojamų diržų ir įdėję mėgausitės nuostabia klitorio stimuliacija. Atsisiųskite nemokamą programą ir visiškai perduokite valdymą!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Lickgasm Lickgasm 8X Licking and Sucking Vibrator Purple

    Galingas daugialypis vibratorius, skirtas laižyti, čiulpti ir vibruoti, kad papildytų jūsų seksualinį kūrybiškumą! Su silikoniniais žiedais papuoštais kaušeliais, kurie ritmiškai čiulpia spenelį ar klitorį, sustiprindami pojūčius, kuriuos sukuria galingas laižymas. Komplekte du kaušeliai – vienas klitoriui, kitas – speneliams. Laižymo antgalis turi 8 laižymo režimus.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Pro Dual-Ended Kissing Vibrator Red

    Jūsų laukia giliausi bučiniai. Patenkinkite savo norus su šiuo dviejų galų bučinio vibratoriumi! Saldus raudonas Lickgasm turi lanksčią vibruojančią kotą ir bučiuojančią, laižomą burną.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingų malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus aksominis paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai seksualinei atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Dame Products Pom Flexible Vibrator Jade

    Pomas sėdi jūsų rankoje ir pasilenkia kartu su jumis, kad suteiktų platų ar tikslinį stimuliavimą. Minkštame, lanksčiame korpuse yra galingas penkių modelių variklis ir galimybė pasirinkti savo intensyvumą arba naudoti vieną iš penkių iš anksto nustatytų greičių. Be to, jis yra atsparus vandeniui, kada reikia bet kada pramogauti sausumoje ar jūroje.

    169 €

    103,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 97 į 109109 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.