×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 65 į 96133 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    „TOYJOY Designer Edition“ „Divine Panty Pleaser“ yra seksualus rinkinys, puikiai tinkantis išdykusiai preliudijai! Į komplektą įeina nėriniuotos kelnaitės, vibruojantis, širdelės formos kelnaičių stimuliatorius, pultelis. Apsirenkite puošnias nėriniuotas kelnaites ir perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir mėgaukitės galingomis ir maloniomis vibracijomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Magnificent stimuliatorius yra naujoviškas naujas privalomas dalykas SeXentials by TOYJOY kolekcijoje. Šis modernus treniruoklis gali pasigirti iki 20 000 vibracijų per minutę ir turi du priedus, leidžiančius žaisti begalinius intymaus žaidimo scenarijus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Penkiasdešimt pilkų rožių atspalvių klitorio siurbimo stimuliatorius yra tikro grožio objektas, kurio ketinimai yra įspūdingiausi.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog TF Tadpole Vibrating Dual Stimulation Soft Green

    TF Tadpole Double Stimulation Vibrator yra neįtikėtinai universalus ir jaudinantis sekso žaislas. Dėl siurbimo ir vibruojančios kulkos derinio šis žaislas suteikia dvigubą stimuliaciją, kuria gali mėgautis tiek pavieniai asmenys, tiek poros. Su 10 skirtingų siurbimo ir vibracijos režimų yra daug galimybių tyrinėti ir atrasti tai, kas jums patinka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Abu gulimo vibratoriaus Warming Mini Massager iš Cupa galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui, taip pat taškiniam malonumo stimuliavimui. Vienoje pusėje yra kamuoliuko formos masažuokliai, kitoje – išlygintas gulimas vibratorius su šildančiomis funkcija. Ergonomiška forma reiškia, kad lengvas vibratorius yra lengvai laikomas, o jo gulimas paviršius taip pat puikiai prisitaiko prie kūno.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    ROMP Rose yra unikalus klitorio stimuliatorius su originalia Pleasure Air technologija, novatorišku siurbimo pojūčiu naudojant bekontakčio oro slėgio bangas. Nepaprasta ROMP Rose forma sukurta taip, kad orgazmas būtų priekyje ir centre, su 6 intensyvumo ir 4 raštų režimais, visa tai yra aukštos kokybės, įkraunamas, silikonu padengtas žaislas už pradinę kainą.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams. Itsy Bitsy yra universalaus dizaino ir gali tarnauti dviem tikslams – naudojamas ir kaip masažuoklis, ir kaip stimuliatorius. Dėl stiprių ir malonių vibracijų jis siūlo įvairialypius pojūčius, kuriais galima mėgautis vienas arba su partneriu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    TOYJOY Designer Edition „Diva Mini Tongue“ yra novatoriškas stimuliatorius, imituojantis švelnaus liežuvio pojūtį, erzinantį jūsų karštąsias vietas. Konstrukcijoje yra vandens malūno stiliaus ratas su minkštais vėduoklės formos priedais. Sukasi unikalus stimuliatorius sukuria „laižymo“ judesį, erzindamas jūsų klitorį stulbinančiu malonumu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    „CalExotics Venus Butterfly“ silikoninis nuotolinio valdymo pultas belaidis „Micro Butterfly“ yra čia, kad nuskristų į malonumų pasaulį su plazdėjimu laisvų rankų įranga. Šis visame pasaulyje žinomas sekso žaislas moterims yra sensacingai kompaktiškas vibruojantis masažuoklis su plazdančiais sparnais, pilnai reguliuojamais diržais ir iki 16,5 pėdų nuotolinio valdymo pulteliu, kad galėtumėte mėgautis žemę drebinančia laisvų rankų įranga. Išskleiskite sparnus ir pasinaudokite 10 pribloškiančių šio neįtikėtino klitorio vibratoriaus funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Nuostabios formos „GoGasm“ kelnaičių vibratorius turi stimuliuojančią tekstūrą ir magnetinius sparnus, kad būtų neslysta. Jis tiesiogiai intensyviai stimuliuoja klitorį ir vulvą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Šis kompaktiškas ir diskretiškas klitorio stimuliatorius yra jūsų galinga maža paslaptis. Išorė gali atrodyti kaip paprastas lūpų dažų vamzdelis, tačiau viduje yra viliojantis kutenantis vibratorius, kuris sukels kojų pirštų dilgčiojimo pojūčius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su „Divine Love“ rankiniu pulso stimuliatoriumi. Šis išskirtinis dizainas turi dvi funkcijas. Stimuliuokite klitorį naudodamiesi proto pūtimo funkcija, kuri imituoja oralinį seksą, arba naudokite kitą banguotos tekstūros pusę, kad masažuotumėte vulvą galingomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai, todėl pasiruoškite stulbinančiam orgazmui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Mėgaukitės nuostabia stimuliacija su Nalone kolekcijos vibratoriumi. Nalone Iris yra pagamintas iš minkšto silikono ir turi apvalų smailią galiuką, kad būtų galima tiksliai stimuliuoti jautriausias vietas. Vibratorius turi 20 vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti mygtuku apačioje. Dėl savo kompaktiško dydžio šis žaislas puikiai tiks ir pradedantiesiems. Naudokite vandens pagrindo lubrikantą, kad padidintumėte komfortą, o po naudojimo gerai išvalykite vibratorių drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Jei ieškote žaislo, kurį galėtumėte diskretiškai pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte, Asha lūpų dažų vibratorius yra jūsų pasirinkimas! Šis vibratorius atrodo kaip lūpdažis ir yra mažo dydžio, todėl lengvai telpa į rankinę ar makiažo krepšį. Kai norite naudoti žaislą, tiesiog nuimkite dangtelį ir būsite pasiruošę mėgautis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi The Pulse Slider 28X Pulsing & Vibrating Silicone Pad with Remote Pink

    Paverskite bet kurią kėdę, sofą, kėdžių suolą sekso mašina! Šis pulsuojantis ir vibruojantis silikoninis įklotas yra puiki alternatyva perkant balną ar važiuojamą sekso aparatą. Jis yra pakankamai kompaktiškas ir diskretiškas, kad galėtumėte pasiimti su savimi ir mėgautis, kai esate vienas!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pixie Dust Violet-Pink

    Kerinčio dizaino bekontaktis klitorio stimuliavimas: susipažinkite su Satisfyer Pixie Dust – naujausiu Satisfyer Double Air Pulse vibratorių asortimento papildymu. Šis patogus gulimas vibratorius stimuliuoja jūsų klitorį spaudimo bangomis arba intensyvia vibracija ir išpildo visus jūsų seksualinės gerovės norus.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloomgasm Black Kiss Rimming Rose

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Dvigubas malonumas su CherryRose, nauja rožė iš Ünihörn.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Dėl plono „Wild Rabbit“ dizaino jį galima atsargiai dėvėti su kelnaitės. Nuotolinio valdymo pultelis yra paprastas naudoti ir puikiai tinka žaisti nuotoliniu būdu. Jis stimuliuoja klitorį su 12 vibracijos režimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Seal You Soon Blue

    Sudarykite susitarimą dėl neįtikėtinų kulminacijų su šiuo mielu mažu oro impulsų vibratoriumi: „Satisfyer Seal You Soon“ yra nuostabus meilės žaislas pradedantiesiems, erzinantis jūsų klitorį intensyviomis slėgio bangomis ir vibracijomis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Dėl šios įkraunamos INYA atmosferos malonumas žydi. Gražiai sukurtas su tekstūruotu gėlių dizainu, Bloom stimuliuoja klitorį švelniais, galingais pojūčiais iš jo kontūruoto centro. Pagamintas iš minkšto silikono, atsparus vandeniui ir patogus kelionėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Šis kompaktiškas ir diskretiškas klitorio stimuliatorius yra jūsų galinga maža paslaptis. Išorė gali atrodyti kaip paprastas lūpų dažų vamzdelis, tačiau viduje yra viliojantis kaipantis vibratorius, kuris sukels pirštų dilgčiojimo pojūčius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Šis dvigubas stimuliatorius turi siurbimo funkciją vienoje pusėje su 2 keičiamais siurbtukais, kad tilptų lytines lūpas, klitorį, spenelius ir kitas erogenines zonas. Kita pusė gali būti naudojama kaip masažuoklis arba G taško vibratorius su stimuliuojančiomis briaunomis ir turi 7 vibracijos ritmus. Stimuliatorius turi 2 variklius ir yra įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. IPX7 atsparus vandeniui. Pagaminta iš silikono, ABS ir polikarbonato plastiko.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Sužadinkite klitorį su Ravishing Rose pulso stimuliatoriumi, kuris imituoja burnos stimuliaciją. Šis aukščiausios kokybės malonumo teikėjas turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kur norite! Mėgaukitės nuostabiais orgazmais, kurių dar niekada neturėjote su TOYJOY „Rashing Rose“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Licking Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamiškas geltonas vibratorius su 3 lanksčiais, plazdėjančiais antgaliais, jaudinančiai stimuliuojančiam kūną ir ant jo. Jo 10 vibravimo režimų reiškia, kad jį galima naudoti tiek solo linksmybių, tiek preliudijų ir meilės metu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Jei jums reikia papildomo malonumo santykiuose ar žaidimuose, Onax yra jums reikalingas žaislas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Šis prabangus rinkinys yra puikus atspirties taškas kiekvienam, norinčiam tyrinėti jausmingą ir intensyvų kulkų vibratorių pasaulį. Varomas neįtikėtino „PowerBullet“ variklio, „Desires“ suteiks jums gilų triukšmą nuo lengvo iki laukinio greičio. Padidinimo greitis lengvai valdomas paspaudus ir palaikius mygtuką ant pagrindo. Jūs kontroliuojate savo malonumo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Atraskite malonumo revoliuciją su TemptationThe klitorio stimuliatoriumi, kuris tinka visiems dydžiams, vibruojančių kelnaičių evoliuciją. Lengva naudoti, tiesiog patraukite kelnaites ir prijunkite galingą magnetą per drabužius, kad patirtumėte iš naujo komfortą ir diskretiškumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloomgasm Wild Violet 10X Licking Stimulator Red

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96133 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.