×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai vibruojantis

Elementai 129 į 160657 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Crave Vesper 2 Black

    Dabar su naujomis spalvomis, vandeniui atspariu dizainu ir nauju vibracijos modeliu. „Vesper“ pirmą kartą pristatyta 2014 m. kaip pirmoji pasaulyje matyta malonumo papuošalų koncepcija: vibratoriaus karoliai. Jis greitai tapo ikonišku meilės sau ir sekso pozityvumo simboliu ir pelnė popkultūros pripažinimą, nes kultą mėgsta įžymybės, intymumo treneriai ir drąsūs asmenys. Dizaineris ir vienas iš įkūrėjų Ti Chang atgaivino juvelyrinius dirbinius su malonumu, kad suteiktų grožį ir emocinį ryšį su malonumo gaminiais.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Blue

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Orca

    „Orca“ yra „Satisfyer“ dvigubo oro impulsų vibratorių asortimento išplėtimas. Dėl žaismingo dizaino ir dvigubos funkcijos (su ikoniniu oro impulsu) jis puikiai tinka pradedantiesiems. Orca dizainas yra panašus į populiariojo pingvino stilių, bet taip pat su vibracija. Jis turi supaprastintą formą, kad būtų lengva valdyti, 2 nepriklausomai valdomi varikliai su 11 slėgio bangų intensyvumo ir 12 vibracijos nustatymų klitoriui stimuliuoti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Praktiškas magnetas leidžia Sexy Secret diskretiškai įsidėti į kelnaites ir stimuliuoja klitorį savo ergonomiška forma ir intensyviais virpesiais. Odai nekenksmingas silikonas ir valdymo per Connect App galimybė papildo šį seksualinės gerovės įrenginį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinai, kad daugelis kulkų vibratorių sukeliančių rankų tirpalo ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Ši žavinga širdis yra puiki dovana poroms. 10 greičių vibratorius yra įkraunamas, turi galingą variklį ir yra pagamintas iš medicininio silicio.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Lavender

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Silver

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Elegantiška rožės forma ne tik atrodo gražiai, bet ir pašalina sekso žaislų gėdą ir yra dvigubas malonumas pojūčiams. Tavo gera nuotaika prasideda tada, kai tai pamatai. Romantiškų rožių derinys su meile – tai sekso patirties rojus, kurio nesinori praleisti. Šis erotinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono, saugus ir netoksiškas, patogus liesti, naudokite jį drąsiai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Aliuminis įjunkite maitinimą, padidinkite šilumą. Patirkite intensyvių vibracijų ir švelnios šilumos sintezę su šia universalia kulka. Aliuminio vaivorykštės ombre apdaila ir naujas 60SX AMP patentuotas variklis, kuris valdo 12 vibracijos greičių, puikiai tinka tendencijų besidominčiam vartotojui, kuris trokšta galios.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Įgykite savo atmosferą ir mėgaukitės muzika. Mūsų naujasis Club Vibe 3.OH yra diskretiškas nešiojamas kelnaičių vibratorius, sukurtas taip, kad patiktų visur, kur tik užklumpa nuotaika.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Silver

    Norint išlaikyti puikią smagumą sveikatą, labai svarbu rasti laiko pažaisti solo, be to, tai tiesiog! Turėk tai, ar būsi įsitikinęs, kad šiam darbui tinkamą rinkinį, o būtent čia naudojamas „Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator“. Su integruotu 10 skirtingų vibravimo režimų Pamatysite, kad vibratorius yra paprastas naudoti, specializuotas ir naudotojas gali pasiūlyti daug netikėtumų.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Mūsų vis populiarėjantis blueMotion NEX|1 (2-oji karta) dabar yra mažesnis, aptakesnis, galingesnis variklis ir pagamintas iš kūno saugaus silikono.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Finger Vibrator Black

    Mažas, elegantiškas „Orion“ pirštų vibratorius yra lengvas žaislas, pagamintas iš aksominio minkšto silikono, nešiojamas ant piršto su elastingu žiedu. Puikiai išlenktas ir su minkštais antgaliais ant išlyginto galo, skirtas tikslingam malonumo taško stimuliavimui solo ar preliudijų metu. Kulkos vibratorius gali būti nuimamas iš rankovės ir gali būti naudojamas atskirai.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Nešiojamas Intense malonumas yra čia su Lippsy, mini vibratoriumi prabangių lūpų dažų pavidalu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad Purple

    Pasivažinėkite malonumo bangomis! Inovatyvus vibracinis įklotas su 2 varikliais ir 2 anatominės formos stimuliacinėmis bangomis, puikiai pritaikytomis prie makšties ir išangės. Abi bangos siūlo 7 galingus vibracijos režimus, kuriuos galima valdyti atskirai. Komplekte esantis nuotolinio valdymo pultas garantuoja patogų valdymą.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Elegantiškas, itin galingas ir iki absoliutaus tobulumo sukurtas CHAIAMO buvo išskirtinai sukurtas tam, kad nuves jus į aukščiausią kulminaciją. Atsipalaiduokite iš nepaprasto jutimo malonumo, nes CHAIAMO siunčia stiprias ir gilias juslines vibracijas per visą jūsų jausmą, o intensyviai jaučiais nukreipia savo malonumo zoną. Pasiruoškite patirti nepamirštamiausią orgazmą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Šis vibratorius yra ne tik graži jūsų naktinio staliuko puošmena!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Šis aksominio minkštumo vibratorius yra privalomas jūsų naktinio stalelio! Vibratorius imituoja laižymo liežuvio pojūtį, patalpintas tvirtame, apvaliame pagrinde, kuris puikiai telpa delne.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Yu Vibrator

    Kalbant apie seksualinio malonumo siekimą, mūsų pirštai yra dažniausiai naudojama kūno dalis. Dažnai pirštais glamonėjame, spaudžiame ir net įkišame, erzindami jautrius savo kūno taškus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Clit Kisser™ mirganti kulka sujungia intensyvias kelių greičių vibracijas į erzinantį liežuvio formos rankovę. Į burną panašus stimuliatorius turi lengvai paliečiamą greitąjį rinkimą ir kiaušinio formos kulkos atmosferą, suteikiančią jaudinančius pojūčius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160657 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.