×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai makšties

Elementai 97 į 128173 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Puikiai tinka pradedantiesiems, „The Kailan 2 Bullet“ yra miela, apgaulinga atmosfera, tačiau turi pakankamai galios, kad pasiektų ribą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Puikiai tinka jūsų rankinei!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Šis Rosy Gold mini vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Vibratorius turi dešimt vibracijos nustatymų ir gali būti valdomas įjungimo/išjungimo mygtuku. Jį galima lengvai įkrauti su pridedamu įkrovimo laidu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Senzi vibratorius yra gražiai suprojektuotas taškinis vibratorius, kurį galite naudoti, kad tikrai stimuliuotumėte visas jautriausias vietas. Jame yra 12 vibracijos nustatymų, kuriuos lengva nustatyti rankenos mygtuku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Violetinis mini vibratorius su išgaubta įduba koto gale. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Susipažinkite su šiuo linksmu ir draugišku vibruojančiu masažo ančiuku, kuris žaidžia su jumis, kur tik norite. Galingos vibracijos suteikia atsipalaidavimo ir geros savijautos pojūtį net duše ar vonioje, nes ši masažinė antis yra visiškai atspari vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lady in Red

    Susipažinkite su savo naujuoju go-to bullet! Pagaminta iš prabangaus silikono su lanksčiu kotu, ši smulkutė, bet galinga 17 funkcijų kulka pasilenkia pagal jūsų norus! Jo klasikinė koto forma švelniai išsipučia link galiuko, o paprastas naudoti vieno mygtuko valdiklis patogiai patalpintas svogūninės rankenos apačioje, kurios apačioje yra subtilūs briaunelės, kad būtų lengviau sukibti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys – tai vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria nakvynėmis mėgausitės du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Pretty In Pink

    Ši kompaktiška, visiškai įkraunama kulka pasižymi galingu smūgiu. Pats paprastumas su vienu mygtuko valdikliu, gražiai užsandarintu šilko lygiu sluoksniu, šis mini atmosfera skleidžia 7 skirtingas vibracijas žemę drebinančiu greičiu. Jo švelnus išlenkimas ir ergonomiška rankena suteikia aptakų stilių ir organišką integraciją į visas jūsų giliausias fantazijas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mažas mėlynas vibratorius karštam malonumui!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Žinome, kad klasika visada triumfuoja, todėl Magny įtraukėme į jūsų mėgstamą erotinių žaislų prekės ženklą – klasikinę vibruojančią kulką, tačiau su labai šiuolaikišku prisilietimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Purple

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Mažas, patogus stimuliatorius, idealus nešiotis kur nori ir kur nori.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    „Zee“ yra kelionėms pritaikyta kulkos vibracija, sukurta maksimaliam universalumui. Jis įkraunamas per USB, kad galėtumėte žaisti kiekvieną dieną, o mažoje pakuotėje yra trys patenkinami greičiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Magnificent stimuliatorius yra naujoviškas naujas privalomas dalykas SeXentials by TOYJOY kolekcijoje. Šis modernus treniruoklis gali pasigirti iki 20 000 vibracijų per minutę ir turi du priedus, leidžiančius žaisti begalinius intymaus žaidimo scenarijus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    „iVibe Select iQuiver“ yra novatoriškas mažas vibratorius su 6 keičiamomis galvutėmis, kurių kiekviena suteikia unikalų pojūtį. Vibratorius puikuojasi 10 vibruojančių raštų, kurie leidžia iš viso patirti 60 individualių pojūčių. iQuiver mažas dydis ir įvairios galvos formos daro jį daugiafunkcį, galintį stimuliuoti daugybę erogeninių zonų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128173 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.