×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 33 į 64105 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    „Secret Panty 2“ yra su diskretiška, tačiau galinga vibruojančia kulka. Valdykite vibratorių arba leiskite jį valdyti kitam asmeniui. Kelnaičių vibratorius yra su atvira, spalvinga virvele. Įprastą vakarą restorane, kine ar namuose paverskite įdomiu vakaru.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Šviesiai rožinis mini vibratorius su dviem įgaubtomis įdubomis prie veleno. Jis turi 7 skirtingus vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Siunčiu gerą nuotaiką visoms moterims.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    „OMG Bullet“ yra linksmas, flirtuojantis ir sukurtas jūsų malonumui! Mažo dydžio, bet didelės galios, ši itin sklandi silikoninė kulka turi patogų vieną valdiklį, leidžiantį valdyti 20 vibracijos režimų, kurie tenkina ir patinka. Prijunkite USB maitinamą kulką ir padėkite kūginį antgalį ten, kur norite mėgautis OMG malonumu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia yra galingas mini lazdelės vibratorius su 10 skirtingų vibracijos režimų. Nors variklis yra labai tylus, vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, koncentruotas nuo vibratoriaus viršaus. Valensija gali būti naudojama raumenų sustingimui mažinti, maloniam masažui arba erogeninėms zonoms stimuliuoti. Lazdelės vibratorius yra atsparus vandeniui, pagamintas iš hipoalerginio silikono ir lengvai valomas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinka bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei pulso ir bangų modelius, patenkintus tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiai praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas klimato aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Prašmatnus ir diskretiškas itin galingas mini vibratorius, užmaskuotas kaip lūpų balzamas su minkštu užapvalintu galu. „My Secret“ vibruojantis lūpų balzamas yra naujausia „The Screaming O“ evoliucija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Mažas, patogus stimuliatorius, idealus nešiotis kur nori ir kur nori.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cerise

    patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Vibruojantis tušas – prašmatnus ir diskretiškas itin galingas, daugiafunkcis mini vibratorius, užmaskuotas kaip blakstienų tušas su švelniu ir elastingu pojūtį didinančiu „dilgčiojimo galiuku“.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Rose 2 Pink

    Patirkite skubėjimą su Vush! Sukurkite nuotaiką žvakėmis ir Rose 2 ir parodykite sau meilę, kurios nusipelnėte. Jis sukurtas su subtiliais „žiedlapiais“, kad būtų suteikta papildoma jutimo patirtis, ir turi 5 lygius ir 5 raštus, kad tiktų visiems kūno tipams. Šis įrankis yra mažas ir lankstus, tačiau jame yra malonus triukšmas ir tikslūs taškai, kurie jus tenkins. Galite naudoti kaip apšilimą arba suteikti papildomų pojūčių įvairioms kūno dalims. Tegul „Rose 2“ įgauna atmosferą miegamajame!

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Šis Rosy Gold mini vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Vibratorius turi dešimt vibracijos nustatymų ir gali būti valdomas įjungimo/išjungimo mygtuku. Jį galima lengvai įkrauti su pridedamu įkrovimo laidu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Idealus pirštų vibratorius pradedantiesiems, Satisfyer Bold Lover visų pirma stebina savo intuityviu valdymu, galinga vibracija ir universalumu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Šį drugelio vibratorių galima lengvai nešioti, jį galima nešiotis, kad galėtumėte pasiimti visur, kur jums reikia akimirksniu. 10 skirtingų vibracijos režimų suteikia skirtingą modelį, kuris suteiks vartotojui įvairių pojūčių. Atkreipkite dėmesį, kad kulkai reikalinga 1x AAA baterija (nepridedama). Juostos aplink vibratorių yra reguliuojamos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Pretty In Pink

    Ši kompaktiška, visiškai įkraunama kulka pasižymi galingu smūgiu. Pats paprastumas su vienu mygtuko valdikliu, gražiai užsandarintu šilko lygiu sluoksniu, šis mini atmosfera skleidžia 7 skirtingas vibracijas žemę drebinančiu greičiu. Jo švelnus išlenkimas ir ergonomiška rankena suteikia aptakų stilių ir organišką integraciją į visas jūsų giliausias fantazijas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Spot Vibrator Pink

    Taškinė stimuliacija!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su CELESTIAL LOVE vibratoriumi. Šis žaismingas vibratorius turi du variklius: ašyje esantis variklis stimuliuoja makšties sienelę, o kitas variklis teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, galėsite valdyti abu variklius atskirai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Po juo glotniai medicininės klasės silikono išorė paslėpta neprilygstama kilmė. Apvalus BRILLIANT viršus puikiai tinka mažoms erogeninėms zonoms stimuliuoti. Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia protą pučiančias vibracijas visame žaislo paviršiuje. Neapsigyvenkite dėl bendro, rinkitės būti karališku.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Antony Pink

    „Pretty Love Antony“ su nepriekaištingai kampuota, įspūdingos formos galvute, sukurtas taip, kad pritrauktų daug meilės g-taške, yra prabangių funkcijų turintis dalykas, kurį privalo turėti visų tipų malonumų ieškantys asmenys. Be kvapą gniaužiančio tikslaus galo ir lengvai manevruojamos, giliai masažuojančios tekstūros, Antony siūlo visas dešimt vibracijos funkcijų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Nesvarbu, ar esate dažnas skraidytojas, ar tai jūsų pirmoji kelionė į Pleasure Island, „Bcute Classic Pearl“ bus tiesiog nenugalimas. Jo raibuliuota forma ir smulkus dydis suteikia stulbinančią stimuliaciją kartu su 5 vibracinėmis funkcijomis, užtikrinančiomis tobulą erzinimą ir malonumą. Mėgaukitės viskuo, ką gali pasiūlyti „Bcute“, taikydami visas savo mielas vietas. Šilkinis, higieniškas silikonas ir lygus ABS plastikas be vargo slysta per kūną – miegamajame ar burbulinėje vonioje.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64105 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.