×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai violetinė

Elementai 33 į 64171 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kas nenori savo seksualios paslapties? Ji paraudo, kai ant pirštų dėvėjo HER Finger Vibe, kad būtų atliktas vibracinis spenelių masažas, o po to įsimetė jį į nėriniuotas kelnaites. Šilkinis, lygus silikonas švelniai sušildė iki kūno temperatūros. Ji pritvirtino lanksčius dirželius aplink kelnaičių išorę ir patogiai pritaikė variklio guzą prie klipo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    „Liberty 2“ yra geriausia kelionių kompanija, originalus originalus kompaktiško dydžio Womanizer „Pleasure Air“ technologiją, suteikiančią vartotojams galimybę malonumais, kad ir kur jie eitų. Šis diskretiškas žaislas yra kupinas galios su 8 įdomiais lygiais ir patobulintais intensyviais. „Liberty 2“ yra su higienišku dangteliu ir saugiu kelioniniu užraktu, todėl jis yra patogus ir saugus pasirinkimas keliaujantiems.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Malonumo teikėjas su laižymo funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Lavender

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingų malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus aksominis paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai seksualinei atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad Purple

    Pasivažinėkite malonumo bangomis! Inovatyvus vibracinis įklotas su 2 varikliais ir 2 anatominės formos stimuliacinėmis bangomis, puikiai pritaikytomis prie makšties ir išangės. Abi bangos siūlo 7 galingus vibracijos režimus, kuriuos galima valdyti atskirai. Komplekte esantis nuotolinio valdymo pultas garantuoja patogų valdymą.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Šis vibratorius yra ne tik graži jūsų naktinio staliuko puošmena!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Suapvalintas šio gulimosi vibratoriaus liežuvis vilioja tiksliai, tačiau jo platus korpusas taip pat apima platų plotą, stimuliuodamas visą klitorį. Garantuotai pasieksite svaiginančias kulminacijos aukštumas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Mėgaukitės kaip, kur ir kada norite su nauju ir smagiu žaislu iš Fun Vibes Viblips.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Galingas, naujoviško, patogaus dizaino vibratorius, skirtas poroms arba savistimuliacijai su itin lanksčiomis stimuliuojančiomis rankomis, skirtomis jautriausioms jūsų kūno vietoms stimuliuoti. 3 galingi, tylūs varikliai, kuriuos galite naudoti kartu (M1, M2 ir M3) arba atskirai (M1 ir M2) arba (M3).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The LingO Purple

    LingO paverčia jūsų liežuvį žmogaus vibratoriumi su geriausiai vibruojančiu liežuvio žiedu iš Screaming O. Suteikite dilgčiojimo posūkį oraliniam seksui su šiuo saugiu ir patogiu mini vibratoriumi su galingu varikliu, kuris lengvai stimuliuoja.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums patogiu begaliniu malonumu. Kelionė rasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinoma, kad daugelis kulkų vibratorių sukelia rankų tirpimą ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Laisvų rankų darbo vibratorius Bouncy Bliss suteikia daug ir džiaugsmingų įspūdžių. Šilko švelnumo ergonomiškas dizainas padengia visą moters klitorio U formą ir suteikia visapusišką stimuliaciją. Jo 3 galingi ir sąveikaujantys varikliai skleidžia ne tik tradicines vibracijas, bet ir judesius, kurie masažuoja jautrias sritis, tokias kaip vulva, dugnas ir vidinė šlaunų dalis.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Kai jūsų „pirštui“ reikia šiek tiek pagalbos ir palaikymo, šis aptakus pirštų vibratorius padės jums! Arba, šiuo atveju geriau, sulenktas stimuliavimo pagalvėlė, skirta malonumui! Pagamintas iš glotnaus 100 % silikono ir su dešimties greičių vibratoriaus kulka, šis žaislas padidins stulbinamą 11 000 aps./min., kad būtų užtikrintas pasitenkinimas! Itin žemas triukšmo lygis, mažesnis nei 60 dB, ir ergonomiškas dizainas daro šį žaislą labai diskretišką ir malonų akims!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Jei jums reikia pokyčių seksualiniame gyvenime, neieškokite daugiau, čia pristatome jums Drimy.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Slim

    Šis klasikinės formos plonas atmosfera suteikia archetipinę žaislo patirtį, kuri priklauso ant bet kurio naktinio staliuko! Su septyniais galingais greičiais ir funkcijomis nuo lengvo iki laukinio, šis mielas mažas fantastinis prietaisas yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas, todėl jis yra puikus vonios ir dušo palydovas smagiems žaidimams vandenyje vienas arba su partneriu! Nuvalykite akimirksniu su žaislų valikliu ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Nr. „TwentyFive“, naujasis didelės šeimos, kuri yra „Action“, narys.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64171 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.