×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai rožinis

Elementai 129 į 160184 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Dėl plono „Wild Rabbit“ dizaino jį galima atsargiai dėvėti su kelnaitės. Nuotolinio valdymo pultelis yra paprastas naudoti ir puikiai tinka žaisti nuotoliniu būdu. Jis stimuliuoja klitorį su 12 vibracijos režimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    „Lock-N-Play Remote Flicker Panty Teaser“ yra mirgančios kelnaitės, suporuotas su žaismingai mini nuotolinio valdymo pulteliu, skirtas nuotykių ieškantiems malonumų. Galingoje kelnaičių marškinėlėje yra mirgantis į liežuvį primenantis marškintuvas, magnetiniai skirtukai, 12 vibracijos funkcijų ir nuotolinio valdymo pultas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Susipažinkite su Vita – unikalia kulka su lazdelės galiuku, kurios užapvalintas galiukas puikiai tinka suteikti sunkesnį malonumą. Naudokite Vita, kad paskatintumėte išorinius malonumo taškus, tokius kaip klitoris ir speneliai. Su savo lazdelės antgaliu ir lanksčiu kaklu Vita gali ir „lankstys“ aplink visus kūnus ir jų erogeniškiausias bei intymiausias vietas. Dėl vientiso dizaino Vita puikiai jaučiasi liesdama visą. Tegul mūsų garsieji triukšmingi varikliai įsiskverbia į jūsų kūną giliau, suteikdami sodresnį ir gilesnį pojūtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Femsation Pink

    Pasijuskite kaip moteris su šiuo kutenančiu Rianne S masažuokliu. Taškus stimuliavimas sukuria intensyvų ir ypatingą pojūtį. „Femsation“ puikiai tinka naudoti vienam arba kartu su partneriu mylintis, nes jis yra mažas ir lengvai laikomas delne. Naudodami 5 dažnius galite pasirinkti tobulą vibraciją, kuri jums labiausiai tinka. Su „Femsation“ savo tyrinėjimui galite suteikti visiškai naują dimensiją.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    IKONINĖ KULKA YRA TIKRAI TOKIA... ICONIC! PASIĖMĖME MŪSŲ geriausiai parduodamą kulką, PRIDĖMĖME DIŽINĄ POŽIŪRIĄ IR PASTIPRINĖME MŪSŲ 60SX MOTORIAUS GALIA.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Dėl šios įkraunamos INYA atmosferos malonumas žydi. Gražiai sukurtas su tekstūruotu gėlių dizainu, Bloom stimuliuoja klitorį švelniais, galingais pojūčiais iš jo kontūruoto centro. Pagamintas iš minkšto silikono, atsparus vandeniui ir patogus kelionėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Light Pink

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nesvarbu, kur keliaujate, mėgaukitės šiek tiek „man laiko“ su Kyst™ lūpų mini masažuokliu. Galingoje mini skystoje silikoninėje kulkoje yra 10 vibracijos funkcijų, vešlus lūpų galas ir lankstus korpusas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Obi Light Pink

    OBI yra puikus masažuoklis moteriai, ieškantys intensyvaus klitorio orgazmo. Jo apgalvotas dizainas, vienu metu dengiantis klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę, jums patogių pojūčių. Jo galingi virpesiai atvers tau dangaus duris... Jūsų laukia laimė.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Patirkite kosminę Stardust įkvėpimą. Sujungiantys spalvotus kristalus, borosilikatinį stiklą ir galingą vibraciją, Stardust yra geriausios elegancijos ir begalinės ekstazės. Yra įvairių spalvų ir dydžių. Platininis silikonas, įkraunamas ir tinkamas su visais lubrikantais. Palinkėkite žvaigždės ir paverskite savo svajones realybe.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    „Tulip“ yra daugiafunkcis vibratorius, ugdantis jūsų seksualinio malonumo troškulį. Vibe tikroviška, gėlių pavidalo figūra buvo sukurta taip, kad būtų lengviau tiksliai stimuliuoti. Nors tulpė dažniausiai naudojama klitoriui sužadinti, vartotojai gali manevruoti trimis sviestiniais minkštais silikoniniais žiedlapiais, kad vainikuotų bet kurią pasirinktą erogeninę zoną.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Ši FUCK GREEN „Bio Bullet“ yra 100% biologiškai skaidoma ir pagaminta iš PLA plastiko krakmolo pagrindu. Šis geriausiai parduodamas dizainas leidžia jaustis taip, lyg plūduriuotumėte gryname ore.

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Pin Point Fest Vibrator Pink

    Pasiruoškite vakarėliui su šiuo Love Rabbit iš TOYJOY! Šis jaudinantis vibratorius gali ir nori pataikyti į visas reikiamas vietas. Taigi, įjunkite muziką, pasirinkite tinkamą atmosferą ir užmegzkite gražų meilės romaną su savo Meilės triušiu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Atraskite malonumo revoliuciją su TemptationThe klitorio stimuliatoriumi, kuris tinka visiems dydžiams, vibruojančių kelnaičių evoliuciją. Lengva naudoti, tiesiog patraukite kelnaites ir prijunkite galingą magnetą per drabužius, kad patirtumėte iš naujo komfortą ir diskretiškumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Patirkite dvigubą malonumą su 2 tinkamais galais ir 2 galingais varikliais. Lankstus bakstelėjimo stimuliatorius su vibruojančiu kiaušiniu iš Essentials kolekcijos yra didžiausias malonumo draugas. Lankstus ir universalus žaislas yra meistriškai sukurtas taip, kad patenkintų žmonių giliausius potraukius ir sukurtų nepakartojamą patirtį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Verve Pulsating Clitoral Stimulator Pink

    Susipažinkite su VERVE – geriausiu stimuliuojančiu žiedu moterims. Sukurtas patogumui, jo atvira forma leidžia lengvai valdyti, o pulsuojanti klitorio funkcija atveria malonumo bangas. Ištirkite kitas erogenines zonas ir pakelkite intymumą naudodami šį naujovišką dizainą, kur forma ir funkcijos suderinamos, kad būtų asmeninis pasitenkinimas. Pasinerkite į malonumo kelionę su VERVE.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Yuki Nadeshiko

    Su sniego senelio formos iroha YUKI galite mėgautis jos vibracijomis ir pusiau įsmeiamu antgaliu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Midori Nadeshiko

    Patirkite spindintį savęs malonumą su nauja ir patobulinta iroha. Suapvalinta, žalia iroha MIDORI gali būti naudojama glamonėti visą arba mėgautis tiksliais pojūčiais su galiuku.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Sakura Nadeshiko

    Patirkite spindintį savęs malonumą su nauja ir patobulinta iroha. Vyšnių žiedų rožinė SAKURA leidžia sugnybti ir pamaloninti savo įdubusiu galu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O 4B FingO Slim Strawberry

    Padėkite malonumą po ranka su 4B FingO Slim – aptakiu pirštų atspalviu, kurį maitina naujasis 4B Bullet! 4B FingO Slim, turintis unikalų 6 funkcijų giliai burzgiantį variklį, suteikia galią, skvarbią vibraciją ir paverčia jūsų pirštą nauju mėgstamiausiu sekso žaislu – jis taip pat yra 100% atsparus vandeniui!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Pearl Pulse Duo Stimulator Fuchsia

    Patirkite neprilygstamą malonumą su „Pearl Pulse“ besisukančiu ir vibruojančiu stimuliatoriumi. Viename gale tiksliai šoka besisukantys perlai, glostantys klitorį viliojančiais sūkuriais. Priešingas galas rezonuoja su intensyviomis vibracijomis, masažuodamas jūsų giliausius troškimus.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO DOT Travel Pink

    LELO DOT™ Travel yra kompaktiško dydžio klitorio smeigtukas vibratorius, sukurtas taip, kad lengvai tilptų į bet kokį krepšį, piniginę ar lagaminą, kartu su įspūdingais orgazmo bruožais. Pagalvokite apie bet kurią vietą, į kurią norėtumėte keliauti, ir tikėkite, kad patirsite kitokio tipo klitorio orgazmą, kad ir kur tik užkluptų noras. Diskretiška ir tiksli LELO DOT™ Travel turi Infinite Loop™ technologiją, kuri padės iš naujo įsivaizduoti savo keliones pačiu maloniausiu būdu.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloomgasm The Perfect Rose Clitoral Stimulator Pink

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Believer Iridescent Berry

    Tikintysis jums sparnus išdrįsti, eksperimentuoti ir pilnai išgyventi kvapą gniaužiančius potyrius ar su mylimu žmogumi. Dėl išskirtinio „Flapping“ dizaino kūno ir tikinčiojo simbiozė yra tikra.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Siri 3 Purple

    SIRI™ 3 yra garsu suaktyvinamas klitorio vibratorius, kuris realiu laiku reaguoja į muzikos dažnius ir, naudodamas SoundSense™ technologiją, perduoda atgal į klitorį kaip malonios vibracijos. Jame yra galingas malonumo nustatymas ir du įmontuoti mikrofonai, užtikrinantys tikslų garso atpažinimą ir triukšmo slopinimą, pašalinant bet kokį nepageidaujamą aplinkos triukšmą.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Chroma Petite Bullet Pink

    „Chroma Petite“ yra aptakus, galingas ir lengvai mylimas. Pagaminti iš aukščiausios kokybės ABS, Chroma Petites yra atsparūs vandeniui, su visais lubrikantais ir yra įvairių spalvų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Su pulsuojančia beldimo funkcija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Ši belaidė vandeniui atspari vibruojanti kulka su 10 galingų funkcijų yra pakankamai diskretiška, kad ją būtų galima pasiimti bet kur. Jo galingas variklis suteikia neįtikėtiną, gilią ir triukšmingą vibraciją, pakankamai stiprią bet kuriam energijos ieškančiam žmogui. Įkraunamas begaliniam linksmumui, kada tik panorėsite!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Atsipalaiduokite ir mėgaukitės raminančiomis palaimingo pasitenkinimo bangomis. Pulse Lite Neo siūlo patobulintą patirtį siurbimo pasaulyje, suderinama Pulse Technology™ su naujoviška interviu SVAKOM technologija; laukia galimybių pasaulis.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas tikrai ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 programomis ir 5 intensyvumo lygiais. „The Heart's Desire“ visada pasiruošęs prisijungti prie jūsų vonioje ar duše: jis visiškai atsparus vandeniui. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Perdangos vibratorius Love Distance Reach yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono. Vibratorių galite lengvai pritvirtinti prie reguliuojamų diržų ir įdėję mėgausitės nuostabia klitorio stimuliacija. Atsisiųskite nemokamą programą ir visiškai perduokite valdymą!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Pink

    Mažas, galingas ir paprastas! Ši vibra kulka yra lygi ir reikalingai, kad būtų galima trinti ir išspausti. Mėgaukitės 10 vibracijos modelių bet kada ir bet kur – šis mažas velniukas telpa krepšiuose, piniginėse ir net kai kuriose piniginėse! Lengvai pasislepia stalčiuose ir yra pakankamai nepastebimas, kad nepatrauktų kieno dėmesio, kad klausinėti aiškiai.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160184 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.