×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai moterims

Elementai 257 į 288484 viso

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis gaminio spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Myth Pink

    Susipažinkite su Myth – G taško vibratoriumi, kuris yra galingas ir paruoštas veiksmui. Ne taip tolimoje šalyje gyvena legenda apie G tašką. Atėjo laikas atrasti tiesą, o Mythas yra puikus partneris ieškant ją. Su stebuklinga unikalia tekstūra, sukurta intensyviems pojūčiams ir kūno džiaugsmo link, jūsų kelionė tik prasideda. Mergina nelaimėje? Ne, mažute, tu esi šios istorijos herojus!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    „Ultra Power Bullet 5“ žino, kaip džiuginti jus giliomis vibracijomis. Dėka dygsniuoto dizaino ir didelės formos, šis mini vibratorius užtikrina gerą laikymąsi ir leidžia mėgautis įvairiais malonumais.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Šis „iF Design Award 2018“ nugalėtojas turi 12 siurbimo režimų. Taigi galite rasti tobulų pojūčių sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkšta burna praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol tiek daug, kiek galite. Jis pagamintas medicininio silikono. Nepraleiskite į.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bodywand Mini Gold

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Cici Purple

    Cici turi 5 skirtingus režimus ir 5 intensyvumus kiekviename režime, todėl turite 5 x 5 = 25 pasirinkimus. Daugiau būdų tyrinėti. Nepaisant mažo Cici dydžio, jo silikoninio korpuso viduje esantis variklis vis tiek pateisina didžiausius jūsų troškimus. 5 skirtingo intensyvumo, nuo silpno iki stipraus, kuris jus tenkina labiausiai?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Šis FUCK GREEN Botanic Booster yra 100% biologiškai skaidus ir pagamintas iš PLA plastiko krakmolo pagrindu.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Stebėkite, kaip Naughty Bits™ Bad Bitch™ lūpų dažų vibratorius suteikia jums naują mėgstamą atspalvį! Akinantis aukso spalvos lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tyliai veikiantis volframo variklis sujaudins, kad ir kur jus nuves nuotykiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Susipažinkite su šiuo linksmu ir draugišku vibruojančiu masažo ančiuku, kuris žaidžia su jumis, kur tik norite. Galingos vibracijos suteikia atsipalaidavimo ir geros savijautos pojūtį net duše ar vonioje, nes ši masažinė antis yra visiškai atspari vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Įspūdingas French Kiss™ Charmer yra kelionėms paruoštas mirgantis liežuvis, skirtas jausmingai stimuliuoti. Kompaktiškas masažuoklis telpa tarp pirštų, kad suteiktų galingą mirgėjimo malonumą su 12 jausmingų plazdančios vibracijos funkcijų per visą įdėklą ir liežuvį primenantį galiuką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lady in Red

    Susipažinkite su savo naujuoju go-to bullet! Pagaminta iš prabangaus silikono su lanksčiu kotu, ši smulkutė, bet galinga 17 funkcijų kulka pasilenkia pagal jūsų norus! Jo klasikinė koto forma švelniai išsipučia link galiuko, o paprastas naudoti vieno mygtuko valdiklis patogiai patalpintas svogūninės rankenos apačioje, kurios apačioje yra subtilūs briaunelės, kad būtų lengviau sukibti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Abbott Black

    Dviejų pirštų vibratoriai su elastingomis kilpomis – jaudinantis priedas prie preliudijos. Užmaukite po vieną ant kiekvieno skaitmens ir mėgaukitės mėgaudamiesi pirštų lenkimo pojūčiu arba partneriui – manome, kad būtų nusikaltimas nepasiduoti poroms ir sekso žaislų pradedantiesiems.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Šį drugelio vibratorių galima lengvai nešioti, jį galima nešiotis, kad galėtumėte pasiimti visur, kur jums reikia akimirksniu. 10 skirtingų vibracijos režimų suteikia skirtingą modelį, kuris suteiks vartotojui įvairių pojūčių. Atkreipkite dėmesį, kad kulkai reikalinga 1x AAA baterija (nepridedama). Juostos aplink vibratorių yra reguliuojamos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mažas mėlynas vibratorius karštam malonumui!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis žaidimų spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys – tai vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria nakvynėmis mėgausitės du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 257 į 288484 viso

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.