×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai silicio moterims

Elementai 97 į 128398 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Prabangus, mažas, vibruojantis ir galingas vibratorius, telpantis į bet kurią rankinę!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC yra tylus klitorio masažuoklis sekso žaislas vulvos savininkams. Šis išorinis sekso žaislas telpa jūsų delne ir jame yra besisukantis perlas, kuris tiksliai ir tiesiogiai masažuoja jūsų klitorį.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Unikalus, linksmas, malonus, universalus žaislas Mon Ami yra čiulptukas ir vibratorius, viskas viename.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaiskite vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinomas dėl savo išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonumo nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Susipažinkite su „Duet“ – kelių paviršių kulkų vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra maži, suapvalinti, graduoti malonumo taškai, o kitoje – šilkinis lygus paviršius, suteikiantis daugybę pojūčių visame kūne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą savęs priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedais, kad galėtumėte pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Nuostabios formos „GoGasm“ kelnaičių vibratorius turi stimuliuojančią tekstūrą ir magnetinius sparnus, kad būtų neslysta. Jis tiesiogiai intensyviai stimuliuoja klitorį ir vulvą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Šis mini vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jody F.. Jame yra stimuliuojančių briaunų, kurios tinka įvairiems darbams įvairiose erogeninėse zonose.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Mini Coco Red

    Šiek tiek malonu už jūsų malonumą! Mini Coco į mūsų elektroninę parduotuvę atkeliavo iš Prancūzijos ir nestokoja tipiško prancūziško žavesio. Jis rūpinasi jūsų klitoriu, sukurdamas slėgio bangas, imituojančias 10 intensyvumo lygių siurbimą per jaudinantį vakuumą. Turėkite jį su savimi visą laiką ir mėgaukitės gardžiais orgazmais per kelias sekundes, kada tik panorėsite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    „Mini Marvels Marvelous Arouser“ suteikia kelius purtantį malonumą po ranka! Visiškai autonominis pirštų vibratorius tikrai sujaudins tiksliu stimuliavimu ir visa apimančia vibracija. Nuo didelio iki ypač didelio dydžio pirštų vibracija patenkins visas jūsų fantazijas su 10 vibracijos ir erzinančios tekstūros funkcijų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Bilie yra vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria mėgausitės savo naktimis du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Kawaii Macaroon yra mažas, jausmingas, originalus, bet iš esmės labai galingas masažuoklis erogeninėms dėmėms. Šis sausainis gali būti laikomas brangakmeniu, nes jis siūlo platų greičių ir raštų įvairovę – nuo švelnios vibracijos iki intensyvaus režimo, skirto mėgstantiems nuotykius. Minkšta ir šilkinė tekstūra, pagaminta iš medicininio silikono.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams. Itsy Bitsy yra universalaus dizaino ir gali tarnauti dviem tikslams – naudojamas ir kaip masažuoklis, ir kaip stimuliatorius. Dėl stiprių ir malonių vibracijų jis siūlo įvairialypius pojūčius, kuriais galima mėgautis vienas arba su partneriu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    „CalExotics Venus Butterfly“ silikoninis nuotolinio valdymo pultas belaidis „Micro Butterfly“ yra čia, kad nuskristų į malonumų pasaulį su plazdėjimu laisvų rankų įranga. Šis visame pasaulyje žinomas sekso žaislas moterims yra sensacingai kompaktiškas vibruojantis masažuoklis su plazdančiais sparnais, pilnai reguliuojamais diržais ir iki 16,5 pėdų nuotolinio valdymo pulteliu, kad galėtumėte mėgautis žemę drebinančia laisvų rankų įranga. Išskleiskite sparnus ir pasinaudokite 10 pribloškiančių šio neįtikėtino klitorio vibratoriaus funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Happiness Sexy Sucking Duckface Pulse Stim Orange

    Patirkite intymų TOYJOY laimės džiaugsmą ir neklaužadą. Klitorio stimuliatorius su minkšta, bet galinga pulsuojančia vibracija privers jus kvėpuoti, kol pasieksite didžiausią orgazmą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Būkite profesionalas kelyje. Visiškai naujas, daugialypis, dvigubo oro impulso vibratorius „Pro To Go 3“ jau čia ir paruoštas patikti! Mėgaukitės kompaktiška forma, idealiai tinkančia kelionėms ir keliaujant.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Santūrūs lūpų dažai tinka rankinei!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Black

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su Infinite Love klitorio stimuliatoriumi. Stimuliuokite klitorį savo protą sukrečiančia funkcija, kuri imituoja oralinį seksą. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcija Romance pasižymi bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    LELO DOT yra naujoviškas klitorio vibratorius, suteikiantis daug orgazmų, siųsdamas naujus pojūčius išorėje klitoryje ir kitose erogeninėse srityse. naudoti Infinite Loop technologiją, juda nuolatiniu elipsiniu judesiu, o minkštas ir lankstomas stimuliuoja jus visiškai tiksliai. Jame yra aštuonių įvairaus intensyvumo malonumo modeliai, supakuoti į netradicinę formą. LELO DOT puikiai tinka vienišiams ir poroms, trokštančioms patirti kitokio tipo orgazmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Mažas masažuoklis rankinei!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ši Palm Pleasure Deivė telpa jūsų delne ir paverčia jūsų protu 36 siurbimo ir vibracijos deriniais, kad patiktų kiekvienam jūsų kūno centimetrui.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Union Violet

    Pajuskite malonumą giliai viduje su viliojančiu Pulse Unions siurbimu. Sukurta suteikti tikslinę stimuliaciją ten, kur jums to labiausiai reikia, „Pulse Union“ turi 5 skirtingus siurbimo režimus, puikiai tinkančius apšilimui arba tikros palaimos pasiekimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128398 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.