×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai ypač moterims rožinis

Elementai 33 į 6470 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Prašmatnus ir diskretiškas itin galingas mini vibratorius, užmaskuotas kaip lūpų balzamas su minkštu užapvalintu galu. „My Secret“ vibruojantis lūpų balzamas yra naujausia „The Screaming O“ evoliucija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cerise

    patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Vibruojantis tušas – prašmatnus ir diskretiškas itin galingas, daugiafunkcis mini vibratorius, užmaskuotas kaip blakstienų tušas su švelniu ir elastingu pojūtį didinančiu „dilgčiojimo galiuku“.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Pretty In Pink

    Ši kompaktiška, visiškai įkraunama kulka pasižymi galingu smūgiu. Pats paprastumas su vienu mygtuko valdikliu, gražiai užsandarintu šilko lygiu sluoksniu, šis mini atmosfera skleidžia 7 skirtingas vibracijas žemę drebinančiu greičiu. Jo švelnus išlenkimas ir ergonomiška rankena suteikia aptakų stilių ir organišką integraciją į visas jūsų giliausias fantazijas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Nesvarbu, ar esate dažnas skraidytojas, ar tai jūsų pirmoji kelionė į Pleasure Island, „Bcute Classic Pearl“ bus tiesiog nenugalimas. Jo raibuliuota forma ir smulkus dydis suteikia stulbinančią stimuliaciją kartu su 5 vibracinėmis funkcijomis, užtikrinančiomis tobulą erzinimą ir malonumą. Mėgaukitės viskuo, ką gali pasiūlyti „Bcute“, taikydami visas savo mielas vietas. Šilkinis, higieniškas silikonas ir lygus ABS plastikas be vargo slysta per kūną – miegamajame ar burbulinėje vonioje.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su Infinite Love klitorio stimuliatoriumi. Stimuliuokite klitorį savo protą sukrečiančia funkcija, kuri imituoja oralinį seksą. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Unikalus, linksmas, malonus, universalus žaislas Mon Ami yra čiulptukas ir vibratorius, viskas viename.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC yra tylus klitorio masažuoklis sekso žaislas vulvos savininkams. Šis išorinis sekso žaislas telpa jūsų delne ir jame yra besisukantis perlas, kuris tiksliai ir tiesiogiai masažuoja jūsų klitorį.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    LELO DOT yra naujoviškas klitorio vibratorius, suteikiantis daug orgazmų, siųsdamas naujus pojūčius išorėje klitoryje ir kitose erogeninėse srityse. naudoti Infinite Loop technologiją, juda nuolatiniu elipsiniu judesiu, o minkštas ir lankstomas stimuliuoja jus visiškai tiksliai. Jame yra aštuonių įvairaus intensyvumo malonumo modeliai, supakuoti į netradicinę formą. LELO DOT puikiai tinka vienišiams ir poroms, trokštančioms patirti kitokio tipo orgazmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Naujausia patentuota SVAKOM technologija džiaugiasi galėdama parodyti jums, ką ji gali. Patirkite giliausią malonumą, kurį kada nors jautėte, naudodami tikslinį siurbimą, kuris tikrai sukels giliausias dejones

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Light Pink

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Dėl plono „Wild Rabbit“ dizaino jį galima atsargiai dėvėti su kelnaitės. Nuotolinio valdymo pultelis yra paprastas naudoti ir puikiai tinka žaisti nuotoliniu būdu. Jis stimuliuoja klitorį su 12 vibracijos režimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Femsation Pink

    Pasijuskite kaip moteris su šiuo kutenančiu Rianne S masažuokliu. Taškus stimuliavimas sukuria intensyvų ir ypatingą pojūtį. „Femsation“ puikiai tinka naudoti vienam arba kartu su partneriu mylintis, nes jis yra mažas ir lengvai laikomas delne. Naudodami 5 dažnius galite pasirinkti tobulą vibraciją, kuri jums labiausiai tinka. Su „Femsation“ savo tyrinėjimui galite suteikti visiškai naują dimensiją.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Shunga Aiko Light Pink

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nesvarbu, kur keliaujate, mėgaukitės šiek tiek „man laiko“ su Kyst™ lūpų mini masažuokliu. Galingoje mini skystoje silikoninėje kulkoje yra 10 vibracijos funkcijų, vešlus lūpų galas ir lankstus korpusas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Obi Light Pink

    OBI yra puikus masažuoklis moteriai, ieškantys intensyvaus klitorio orgazmo. Jo apgalvotas dizainas, vienu metu dengiantis klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę, jums patogių pojūčių. Jo galingi virpesiai atvers tau dangaus duris... Jūsų laukia laimė.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Su pulsuojančia beldimo funkcija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Atsipalaiduokite ir mėgaukitės raminančiomis palaimingo pasitenkinimo bangomis. Pulse Lite Neo siūlo patobulintą patirtį siurbimo pasaulyje, suderinama Pulse Technology™ su naujoviška interviu SVAKOM technologija; laukia galimybių pasaulis.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas tikrai ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 programomis ir 5 intensyvumo lygiais. „The Heart's Desire“ visada pasiruošęs prisijungti prie jūsų vonioje ar duše: jis visiškai atsparus vandeniui. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Perdangos vibratorius Love Distance Reach yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono. Vibratorių galite lengvai pritvirtinti prie reguliuojamų diržų ir įdėję mėgausitės nuostabia klitorio stimuliacija. Atsisiųskite nemokamą programą ir visiškai perduokite valdymą!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 33 į 6470 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.