×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai vibruojantis silicio klitoris

Elementai 129 į 160320 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Stebėkite savo palaimą, kai rami, gili, dvelkianti vibracija tiksliai paliečia jūsų mielą vietą.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Šio tipo vibratoriai buvo naujausia tendencija socialinėje žiniasklaidoje ir žinome kodėl. Įrengtas 12 vibravimo ir 12 laižymo funkcijų, Rose Lover suteiks nepamirštamų įspūdžių. Rožės viršūnėje laižymo stimuliatorius intensyviai stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Su lanksčiais sparneliais, kurie pakiša po lytinėmis lūpomis, o Eva II sėdi viršuje, galite stimuliuoti klitorį skvarbaus sekso metu. „Eva II“ yra mažesnė, lengvesnė ir paprasta naudoti – be to, ji visiškai atspari vandeniui ir komplektuojama su aptakia įkrovimo baze / kelioniniu dėklu.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Būkite profesionalas kelyje. Visiškai naujas, daugialypis, dvigubo oro impulso vibratorius „Pro To Go 3“ jau čia ir paruoštas patikti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Abbott Purple

    Dviejų pirštų vibratoriai su elastingomis kilpomis – jaudinantis priedas prie preliudijos. Užmaukite po vieną ant kiekvieno skaitmens ir mėgaukitės mėgaudamiesi kojų pirštų lenkimo pojūčiu sau ar partneriui – manome, kad būtų nusikaltimas nepasiduoti poroms ir sekso žaislų pradedantiesiems.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISKRETUS, NEREIKALUS, TAČIAU TAIP ĮJUNGUS! Itin diskretiškas Hide & Play™ masažuoklis atrodo kaip lūpų dažų tūbelė su nuimamu dangteliu ir viskas! Tačiau neleiskite, kad jo mažas dydis jūsų apgautų. Šis seksualus mažas slaptas masažuoklis turi 8 skirtingas vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Kai jūsų „pirštui“ reikia šiek tiek pagalbos ir palaikymo, šis aptakus pirštų vibratorius padės jums! Arba, šiuo atveju geriau, sulenktas stimuliavimo pagalvėlė, skirta malonumui! Pagamintas iš glotnaus 100 % silikono ir su dešimties greičių vibratoriaus kulka, šis žaislas padidins stulbinamą 11 000 aps./min., kad būtų užtikrintas pasitenkinimas! Itin žemas triukšmo lygis, mažesnis nei 60 dB, ir ergonomiškas dizainas daro šį žaislą labai diskretišką ir malonų akims!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Jei norite, kad viskas būtų paprasta, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 yra būtent jums tinkamas mini vibratorius: funkcionalus dizainas ir paprastas valdymas užtikrina, kad malonumas bus pasiektas greitai ir efektyviai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Puikiai tinka jūsų rankinei!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Stebėkite, kaip Naughty Bits™ Bad Bitch™ lūpų dažų vibratorius suteikia jums naują mėgstamą atspalvį! Akinantis aukso spalvos lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tyliai veikiantis volframo variklis sujaudins, kad ir kur jus nuves nuotykiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    „Ultra Power Bullet 5“ žino, kaip džiuginti jus giliomis vibracijomis. Dėka dygsniuoto dizaino ir didelės formos, šis mini vibratorius užtikrina gerą laikymąsi ir leidžia mėgautis įvairiais malonumais.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Šis „iF Design Award 2018“ nugalėtojas turi 12 siurbimo režimų. Taigi galite rasti tobulų pojūčių sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkšta burna praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol tiek daug, kiek galite. Jis pagamintas medicininio silikono. Nepraleiskite į.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Gold

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Idealus pirštų vibratorius pradedantiesiems, Satisfyer Bold Lover visų pirma stebina savo intuityviu valdymu, galinga vibracija ir universalumu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Cici Purple

    Cici turi 5 skirtingus režimus ir 5 intensyvumus kiekviename režime, todėl turite 5 x 5 = 25 pasirinkimus. Daugiau būdų tyrinėti. Nepaisant mažo Cici dydžio, jo silikoninio korpuso viduje esantis variklis vis tiek pateisina didžiausius jūsų troškimus. 5 skirtingo intensyvumo, nuo silpno iki stipraus, kuris jus tenkina labiausiai?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Įspūdingas French Kiss™ Charmer yra kelionėms paruoštas mirgantis liežuvis, skirtas jausmingai stimuliuoti. Kompaktiškas masažuoklis telpa tarp pirštų, kad suteiktų galingą mirgėjimo malonumą su 12 jausmingų plazdančios vibracijos funkcijų per visą įdėklą ir liežuvį primenantį galiuką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160320 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.